FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

HP Officejet 8000 migają wszystkie diody

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printers, Photocopier Professional -> HP Officejet 8000 migają wszystkie diody
Author
Poziom 18
Poziom 18

Post#1 Post from the author of the topic 24 Oct 2011 09:23   

HP Officejet 8000 migają wszystkie diody

witam,
Problem w tej drukarce jest następujący. Musiałem wymienić głowicę K/Y ponieważ miała ona uszkodzenie mechaniczne dysz. Ale ... przed wymiana jak i po wymianie jest ten sam kłopot, mianowicie drukarka się kalibruje i jak występuję potrzeba wydruku blokuje się i migają wszystkie dostępne na panelu diody. Karetka z głowicami zatrzymuje się w jednym i tym samym miejscu, jakieś 10cm od prawej strony. Dodam jeszcze że jak drukarka trafiła w moje ręce miała wyciągnięty z prowadnic wężyk z czerwonym tuszem że aż haczył o karetkę podczas przesuwu wózka. Ja to poskładałem ale wężyk ma zagięcie i nie wiem czy to może mieć jakikolwiek wpływ na to.
Może koledzy mają jakiś pomysł na to? Muszę naprawić sprzęt bo głowicę nową zainstalowałem.
pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 24 Oct 2011 09:23   

Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printers, Photocopier Professional -> HP Officejet 8000 migają wszystkie diody
Page 1 of 1
Similar topics
Epson DX4850 migają wszystkie diody (12)
Epson SC740 migają wszystkie diody (1)
hp deskjet 1280 migają wszystkie diody (6)
Lexmark e232 - migają wszystkie diody (4)
Tally 9212 Migają wszystkie diody (2)
HP DJ 400 - migają wszystkie diody (1)
W hp 3820 migają wszystkie diody (3)
Hp 1310 - migają wszystkie diody (6)
HP DJ 1120C - migają wszystkie diody (3)
Epson DX4450 - migają wszystkie diody (4)

Page generation time: 0.094 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed