X

Migotanie obrazu przy odtwarzaniu filmu

marta121 28 Oct 2011 20:04
  • #1 28 Oct 2011 20:04
    marta121
    Level 6  
    Helpful post? (0)
    Witam.
    Mam taki problem z laptopem IBM T60 (wszystkie sterowniki zainstalowane) że przy odtwarzaniu filmów z YouTube obraz miga, wygląda to tak jakby cały ekran na ułamek sekundy się wyłączał, dzieje się to dwa razy (w krótkim odstępie czasowym) tylko przy starcie filmu, lub gdy klikniemy w dowolny fragment na osi czasu.

    nie wygląda mi to na problem sprzętowy, gdyż pojawia się to tylko przy odtwarzaniu filmów.

    pozdrawiam.
  • #2 28 Oct 2011 20:48
    rafael1985
    Level 12  
    Helpful post? (0)
    Quote:
    przy odtwarzaniu filmów z YouTube obraz miga


    Jesli tylko przy youtube sprawdz na innej przegladarce. Za filmiki odpowiada wtyczka flash player.
  • #3 28 Oct 2011 21:02
    adamadi33
    Level 43  
    Helpful post? (0)
    Zaktualizuj Flash Player.
  • #4 29 Oct 2011 08:29
    marta121
    Level 6  
    Topic author Helpful post? (0)
    zaktualizowałam flash'a
    ale zauwazylam tez ze, gdy laptop jest podlaczony pod ladowarke to niema tego objawu, a gdy pracuje na baterii to migotanie sie pojawia.
  • #5 29 Oct 2011 08:41
    nitro07
    Level 14  
    Helpful post? (0)
    Sprawdź plan zasilania, wygląda na to, że masz ustawiony bardzo restrykcyjny plan zasilania dla pracy na baterii.
  • #6 29 Oct 2011 16:01
    marta121
    Level 6  
    Topic author Helpful post? (0)
    no wlasnie zmiany planu zasilania nic nie dają - dalej to samo
  • #7 09 Feb 2014 18:46
    szuchaj
    Level 2  
    Helpful post? (0)
    mam to samo, laptop Samsung z kartą nvidia gt650, cały ekran migocze gdy w przeglądarce jest jakaś reklama flash, czasem wystarczy przewinąć ekran aż reklama zniknie i ekran działa normalnie, migotanie znika, w momencie powrotu do miejsca gdzie reklama znów jest widoczna migotanie powraca, dodam że używam IE 10 i chrome, najnowszy flash player i nie wiem o co chodzi, próbowałem różnych ustawień planów zasilania i nic się nie zmienia, dodam jeszcze że problem występuje tylko na zasilaniu z baterii, gdy podłączę zasilacz migotanie od razu znika i wszystko śmiga jak należy
  Search 4 million + Products
Browse Products