Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> STEROWNIK DO KABLA VIAKEN
Autor
Wiadomość
izzy25
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
Miasto: Wałbrzych

Post#1 Post autora tematu 03 Lis 2011 12:06   

STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


WITAM POZYCZYLAM KABEL DO POLACZENIA POD VAG NIESTETY NIE MOGE ZNALEŹC DO NIEGO STEROWNIKÓW..
KTOŚ POMOŻE ?

KABEL SIE NAZYWA VIAKEN KKL LINE OBD INTERFACE
NIEWIEM CZY MA TO JAKIEŚ ZNACZENIE ALE NIE JEST NIEBIESKI TYLKO CZARNY.


POTRZEBUJE PODŁACZYĆ VW LUPO Z 2003 R.
JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY TRZEBA MIEC JAKAS SPECJALNA WERSJE VAGA CZY OBOJETNIE JAKA ?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Lis 2011 12:06   



Powrót do góry
   
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 24993
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#2 03 Lis 2011 14:04   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


http://www.viaken.pl/download.php?lang=pl&nadrzedny=58
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Lis 2011 14:04   


Powrót do góry
   
izzy25
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
Miasto: Wałbrzych

Post#3 Post autora tematu 03 Lis 2011 14:21   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


świetnie patrzyłam tam
a który to ?
bo niewiem czy moge sciagac tam gdzie pisze fiat czy ford skoro mam vw kompletnie sie na tym nieznam 2 ostatnie sciagnelam i nie chodza ;/
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Lis 2011 14:21   


Powrót do góry
   
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 24993
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#4 03 Lis 2011 14:55   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Skoro do VAG-COM to "Viaken VAG USB KKL" i co znaczy "nie chodzą"? To tylko sterownik - ma otworzyć w systemie wirtualny port COM. Dobrze było wiedzieć jaki dokładnie masz interfejs, bo możesz mieć np. VCDS albo HEX-CAN.
Powrót do góry
   
izzy25
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
Miasto: Wałbrzych

Post#5 Post autora tematu 03 Lis 2011 15:03   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


łaczy mi się z autem pisze liczba prób 6 i potem błąd a niestety nie pamietam jaki interface musialabym go ponownie podlaczyc
Powrót do góry
   
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 24993
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#6 03 Lis 2011 16:20   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Czyli sterownik się instaluje i w menedżerze urządzeń nie ma żadnych nierozpoznanych ani niedziałających urządzeń? Jakiego programu diagnostycznego używasz i czy wskazałeś w jego konfiguracji port COM, utworzony przez sterownik "kabla"?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> STEROWNIK DO KABLA VIAKEN
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.038 seconds

elektroda.pl temat RSS