Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->STEROWNIK DO KABLA VIAKEN Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
izzy25
Level 7
Location: Wałbrzych
Joined: 11 Mar 2011
Posts: 7
izzy25
Level 7
Post#1 03 Nov 2011 12:06  Topic author   

STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


WITAM POZYCZYLAM KABEL DO POLACZENIA POD VAG NIESTETY NIE MOGE ZNALEŹC DO NIEGO STEROWNIKÓW..
KTOŚ POMOŻE ?

KABEL SIE NAZYWA VIAKEN KKL LINE OBD INTERFACE
NIEWIEM CZY MA TO JAKIEŚ ZNACZENIE ALE NIE JEST NIEBIESKI TYLKO CZARNY.


POTRZEBUJE PODŁACZYĆ VW LUPO Z 2003 R.
JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY TRZEBA MIEC JAKAS SPECJALNA WERSJE VAGA CZY OBOJETNIE JAKA ?

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
tzok
Moderator Samochody
Location: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Joined: 13 Sep 2002
Posts: 28010
Helped: 2083
Post rating: 647
tzok
Moderator Samochody
Post#2 03 Nov 2011 14:04    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


To view the material on this forum you must be logged in.

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
izzy25
Level 7
Location: Wałbrzych
Joined: 11 Mar 2011
Posts: 7
izzy25
Level 7
Post#3 03 Nov 2011 14:21  Topic author   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


świetnie patrzyłam tam
a który to ?
bo niewiem czy moge sciagac tam gdzie pisze fiat czy ford skoro mam vw kompletnie sie na tym nieznam 2 ostatnie sciagnelam i nie chodza ;/

Helpful post? + 0
Back to top
tzok
Moderator Samochody
Location: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Joined: 13 Sep 2002
Posts: 28010
Helped: 2083
Post rating: 647
tzok
Moderator Samochody
Post#4 03 Nov 2011 14:55    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Skoro do VAG-COM to "Viaken VAG USB KKL" i co znaczy "nie chodzą"? To tylko sterownik - ma otworzyć w systemie wirtualny port COM. Dobrze było wiedzieć jaki dokładnie masz interfejs, bo możesz mieć np. VCDS albo HEX-CAN.

Helpful post? + 0
Back to top
izzy25
Level 7
Location: Wałbrzych
Joined: 11 Mar 2011
Posts: 7
izzy25
Level 7
Post#5 03 Nov 2011 15:03  Topic author   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


łaczy mi się z autem pisze liczba prób 6 i potem błąd a niestety nie pamietam jaki interface musialabym go ponownie podlaczyc

Helpful post? + 0
Back to top
tzok
Moderator Samochody
Location: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Joined: 13 Sep 2002
Posts: 28010
Helped: 2083
Post rating: 647
tzok
Moderator Samochody
Post#6 03 Nov 2011 16:20    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Czyli sterownik się instaluje i w menedżerze urządzeń nie ma żadnych nierozpoznanych ani niedziałających urządzeń? Jakiego programu diagnostycznego używasz i czy wskazałeś w jego konfiguracji port COM, utworzony przez sterownik "kabla"?

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> STEROWNIK DO KABLA VIAKEN
Page 1 of 1



Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.062 seconds