Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->STEROWNIK DO KABLA VIAKEN Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
izzy25
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Wałbrzych
Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
izzy25
Poziom 3
Post#1 03 Lis 2011 12:06  Autor tematu   

STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


WITAM POZYCZYLAM KABEL DO POLACZENIA POD VAG NIESTETY NIE MOGE ZNALEŹC DO NIEGO STEROWNIKÓW..
KTOŚ POMOŻE ?

KABEL SIE NAZYWA VIAKEN KKL LINE OBD INTERFACE
NIEWIEM CZY MA TO JAKIEŚ ZNACZENIE ALE NIE JEST NIEBIESKI TYLKO CZARNY.


POTRZEBUJE PODŁACZYĆ VW LUPO Z 2003 R.
JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY TRZEBA MIEC JAKAS SPECJALNA WERSJE VAGA CZY OBOJETNIE JAKA ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 26433
Pomógł: 1919
Ocena postów: 368
tzok
Moderator Samochody
Post#2 03 Lis 2011 14:04    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
izzy25
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Wałbrzych
Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
izzy25
Poziom 3
Post#3 03 Lis 2011 14:21  Autor tematu   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


świetnie patrzyłam tam
a który to ?
bo niewiem czy moge sciagac tam gdzie pisze fiat czy ford skoro mam vw kompletnie sie na tym nieznam 2 ostatnie sciagnelam i nie chodza ;/

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 26433
Pomógł: 1919
Ocena postów: 368
tzok
Moderator Samochody
Post#4 03 Lis 2011 14:55    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Skoro do VAG-COM to "Viaken VAG USB KKL" i co znaczy "nie chodzą"? To tylko sterownik - ma otworzyć w systemie wirtualny port COM. Dobrze było wiedzieć jaki dokładnie masz interfejs, bo możesz mieć np. VCDS albo HEX-CAN.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
izzy25
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Wałbrzych
Dołączył: 11 Mar 2011
Posty: 7
izzy25
Poziom 3
Post#5 03 Lis 2011 15:03  Autor tematu   

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


łaczy mi się z autem pisze liczba prób 6 i potem błąd a niestety nie pamietam jaki interface musialabym go ponownie podlaczyc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 26433
Pomógł: 1919
Ocena postów: 368
tzok
Moderator Samochody
Post#6 03 Lis 2011 16:20    

Re: STEROWNIK DO KABLA VIAKEN


Czyli sterownik się instaluje i w menedżerze urządzeń nie ma żadnych nierozpoznanych ani niedziałających urządzeń? Jakiego programu diagnostycznego używasz i czy wskazałeś w jego konfiguracji port COM, utworzony przez sterownik "kabla"?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> STEROWNIK DO KABLA VIAKEN
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS