Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Kamera Internetowa Titanum TC102


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Sterowniki i BIOS ->Kamera Internetowa Titanum TC102 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Kozacze
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 04 Lis 2011
Posty: 3

Kozacze
Poziom 2
Post#1 04 Lis 2011 16:07  Autor tematu   

Kamera Internetowa Titanum TC102


Witam
Mam problem ponieważ, mam kamerę internetową i pobrałem sobie sterowniki z tej strony: http://www.esperanza.pl/katalog.php?dzial=2&produkt=477

Jest to Kamera pod USB 2.0
Titanum TC102

Zainstalowałem właśnie oto sterowniki i podłączam kamere do komputera, a tu jest problem ponieważ komputer jej nie wykrywa. Patrzyłem na 4 inne sloty USB i nic nie pomogło. A sloty raczej działają bo podłączam telefon i wszystko ładnie działa.

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy też wytłumaczyć co mam zrobić aby komputer wykrył tą kamere

Z góry Dziękuje

Czy wiadomość jest pomocna? + +3 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Matuzalem
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 14457
Miasto: Olsztyn

Matuzalem
Poziom 26
Post#2 04 Lis 2011 16:12    

Re: Kamera Internetowa Titanum TC102


Nie masz wrażenia, że - co najmniej - kilku informacji brakuje? - Np.: system operacyjny i płyta główna.
W managerze urządzeń są jakieś "wykrzykniki"?
Inne urządzenia pod USB są poprawnie wykrywane i pracują?

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Usunięty






Usunięty
Post#3 04 Lis 2011 16:15    

Re: Kamera Internetowa Titanum TC102


Sprawdź czy kamera jest wykrywana w innym komputerze.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Kozacze
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 04 Lis 2011
Posty: 3

Kozacze
Poziom 2
Post#4 04 Lis 2011 18:34  Autor tematu   

Re: Kamera Internetowa Titanum TC102


Dodam że wcześniej kamera zostawała wykrywana, Wcześniej tzn z rok temu.
Teraz komputer nie wykrywa. Na innych komputerach kamera zostaje wykryta

Wypisze te wiadomości z Mój Komputer>Właściwości>zakładka Ogólne

Microsoft Windows XP Professional
Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2

Inne urządzenia poprawnie zostają wykryte i dobrze działają. A w menadzerze nie ma wykrzykników ale są znaki zapytania

Jeśli coś jeszcze jest potrzebne aby odkryć przyczynę tego ze kamera nie zostaje wykryta to proszę pisać, jeśli już ktoś wie co może być to bardzo proszę o podanie tego

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Matuzalem
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 14457
Miasto: Olsztyn

Matuzalem
Poziom 26
Post#5 04 Lis 2011 18:39    

Re: Kamera Internetowa Titanum TC102


Skoro
Kozacze napisał:
są znaki zapytania
to ustal jakich sterowników brakuje i je doinstaluj.
Ten: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1228905 opis może Ci być pomocny.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Kozacze
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 04 Lis 2011
Posty: 3

Kozacze
Poziom 2
Post#6 04 Lis 2011 19:39  Autor tematu   

Re: Kamera Internetowa Titanum TC102


Dobra dzięki bardzo ...

Poprostu musiałem zainstalować dokładne sterowniki

Dziękuje Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Sterowniki i BIOS -> Kamera Internetowa Titanum TC102
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Kamera Titanum TC102 pod Windows 8 (10)
Kamerka internetowa Titanum - (2)
Kamera Titanum - Nie działa pod windows 7 64 bit (1)
kamera internetowa jako kamera sieciowa ?? czy to możliwe ?? (2)
kamera cyfrowa z zoomem i streamingiem -kamera internetowa (2)
kamera cyfrowa jako kamera internetowa??? (3)
Kamera Cyfrowa jako Kamera Internetowa (12)
Kamera Handycam jako kamera internetowa (2)
Kamera Cyfrowa a kamera INTERNETOWA? (7)
Kamera internetowa (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS