Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Kategoria: Akumulatorki / Baterie / Ładowarki

Urządzenie dźwiękowe nie działa

jasiek72 10 Lis 2011 21:07
  • #1 10 Lis 2011 21:07
    jasiek72
    Poziom 2  

    Witam. Ostatnio nieco "bawiłem się" w gromadzenie sobie miejsca wolnego na dysku - robiłem to za pomocą usuwania programów z panela sterowania. Tak się stało, że przy okazji musiałem usunąć z dysku również urządzenie audio, bez którego teraz mój komputer nie "wydaje" z siebie żadnych dźwięków...

    Próbowałem opcji przywracania systemu, lecz komputer nie chce zainstalować mi z powrotem "Software Distribution Service 3.0", chociaż przyznam się, że nie wiem czy to, aż nadto potrzebne w odzyskaniu dźwięku z mojego komputera...

    Moja płyta główna nosi wdzięczną nazwę: Hewlett-Packard HP d530 SFF(DL819A)
    Przeszukałem pół internetu, aby cokolwiek poradzić w tej sprawie, być może nie tę, którą miałem przeszukać... :lol:

    Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!

  • Pomocny post
    #3 11 Lis 2011 09:23
    pawelciolek3
    Poziom 15  

    Jaki system posiadasz?

  • #4 11 Lis 2011 12:57
    jasiek72
    Poziom 2  

    pawelciolek3 - Windows XP Professional

  • #7 12 Lis 2011 18:28
    jasiek72
    Poziom 2  

    Dziękuję wszystkim za pomoc! Wreszcie (dzięki pomocy odpowiadających w tym temacie) odzyskałem dźwięk w moim komputerze, choć 'walczyłem' o niego ponad miesiąc intensywnych pobierań sterowników itp. :D
    Pobrałem, tzn. SoundMAX Digital Audio
    i odrazu wszystko wróciło do normy! Jeszcze raz dziękuję za pomoc! :)

  Szukaj w 4mln produktów
Przeglądaj produkty