Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak zwiększyć moc silnika.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Jak zwiększyć moc silnika. Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
MotoCross13
Poziom 6
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 21 Lis 2011
Posty: 5
MotoCross13
Poziom 6
Post#1 21 Lis 2011 16:51  Autor tematu   

Jak zwiększyć moc silnika.


Siema Mam apollo 50 z Kingway.
1.Jak dodam nagle gazu jak jest na małych obrotach zadusi go i zgaśnie.Dlaczego?
2.Jak mogę zwiększyć moc jego silnika?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
1751892
Usunięty
1751892
Usunięty
Post#2 21 Lis 2011 17:54    

Re: Jak zwiększyć moc silnika.


1.To ,że się dusi to być może gaźnik źle ustawiony
2.Zwiększyć moc silnika możesz poprzez wymianę sprzęgła na lepsze lub filtra powietrza

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
gromleon
Poziom 30
Miasto: Szczebrzeszyn
Dołączył: 30 Lis 2006
Posty: 1772
Pomógł: 116
Ocena postów: 48
gromleon
Poziom 30
Post#3 22 Lis 2011 08:00    

Re: Jak zwiększyć moc silnika.


farm9632587410 napisał:
1.To ,że się dusi to być może gaźnik źle ustawiony
2.Zwiększyć moc silnika możesz poprzez wymianę sprzęgła na lepsze lub filtra powietrza

Ile koników daję inne sprzęgło a ile lepszy filtr?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
MotoCross13
Poziom 6
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 21 Lis 2011
Posty: 5
MotoCross13
Poziom 6
Post#4 22 Lis 2011 17:10  Autor tematu   

Re: Jak zwiększyć moc silnika.


ja słyszałem że jakąś inną cewke się wkłada. Czy coś. To jest silnik 4t. A jakby ten gaźnik to co trzeba wkęcic czy wykręcić. Tam jest filter stożkowy, ja niewiem czy przez niego nie dusi. Pomóżcie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak zwiększyć moc silnika.
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.067 seconds

elektroda.pl temat RSS