Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Rejestrator BCS 0404LE-A hasło
Autor
Wiadomość
quanchang
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 24 Lis 2011
Posty: 2
Miasto: Toruń

Post#1 Post autora tematu 24 Lis 2011 22:51   

Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Witam,
Szanowni koledzy proszę o wsparcie w sprawie logowania na rejestratorze 0404LE-A.
Zmieniłem hasło standardowe na własne ( bez polskich znaków) logowałem się na rejestratorze do chwili restartu urządzenia. Po restarcie BCS-a przy próbie logowania urządzenie nie akceptuje nowego hasła a także nie akceptuje starego standardowego hasła. Próbowałem wyczyścić pamięć przez wyjęcie baterii, niestety nawet po 20 minutach urządzenie nie akceptuje żadnego hasła. Proszę o pomoc w jaki sposób można przywrócić fabryczne hasło i jaki bez podobnych problemów nadać nowe hasełko. Z góry dziękuję.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Lis 2011 22:51   





Powrót do góry
   
ryhu2
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 20 Paź 2008
Posty: 23
Miasto: Opole

Post#2 25 Lis 2011 00:19   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Masz jeszcze drugie konto admin'a (888888), które ma takie same uprawnienia, jak admin, możesz na nim edytować to konto, w którym zmieniłeś hasło lub utworzyć nowe. Jeżeli nawet na to konto się nie możesz zalogować, to słyszałem, że jest możliwość resetu do "fabryki", poprzez zwarcie odpowiednich nóżek, w którymś ze scalaków, ale ile w tym prawdy i które to nóżki to nie wiem.
Powrót do góry
   
quanchang
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 24 Lis 2011
Posty: 2
Miasto: Toruń

Post#3 Post autora tematu 25 Lis 2011 15:28   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


ryhu2 napisał:
Masz jeszcze drugie konto admin'a (888888), które ma takie same uprawnienia, jak admin, możesz na nim edytować to konto, w którym zmieniłeś hasło lub utworzyć nowe. Jeżeli nawet na to konto się nie możesz zalogować, to słyszałem, że jest możliwość resetu do "fabryki", poprzez zwarcie odpowiednich nóżek, w którymś ze scalaków, ale ile w tym prawdy i które to nóżki to nie wiem.


Niestety drugie konto 888888 zostało usunięte. Nie ma innego konta z uprawnieniami administratora. Może kolego podpowiesz gdzie szukać informacje o tym twardym resecie? Z góry dziękuję.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lis 2011 15:28   





Powrót do góry
   
rokycky
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 523
Miasto: Warszawa

Post#4 25 Lis 2011 17:02   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Wgraj nowy firmware przez TFTP, instrukcje znajdziesz na stronie producenta
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lis 2011 17:02   





Powrót do góry
   
nazgool
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 03 Gru 2004
Posty: 48
Miasto: mazowieckie

Post#5 26 Lis 2011 16:04   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Kolego pewnie nowe hasło ma więcej niż 6 znaków tak?
Jeżeli przykładowo wpisałeś hasło 123456789 to urządzenie zatwierdziło Ci jedynie pierwszych 6 czyli twoje hasło to prawdopodobnie 123456. Spróbuj.
Powrót do góry
   
maly_smok
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 13 Kwi 2010
Posty: 252
Miasto: poznań

Post#6 26 Lis 2011 22:06   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


FAQ producenta : "disconnect the button-cell battery in the mainboard one second,then the time on DVR will be 2000-1-1, the password is 000000,user:admin.now you can login the local dvr,change the password you want,then change the time."
Powrót do góry
   
duszabar
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 06 Wrz 2003
Posty: 30

Post#7 18 Mar 2014 11:53   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


U mnie właśnie to było to, hasło ma 6 znaków niezależnie od tego ile się wpisało przy zmianie
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Mar 2014 11:53   





Powrót do góry
   
xury
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 08 Mar 2004
Posty: 2764
Miasto: Radom

Post#8 19 Mar 2014 07:26   

Re: Rejestrator BCS 0404LE-A hasło


Hasło w Dahua to kpina. Resetuje się przez telenet.
Wystaw na świat port telnetu do niego i podaj mi IP to Ci je zresetuję.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Rejestrator BCS 0404LE-A hasło
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Rejestrator BCS-0404LE i strumień po TCP/Ip (6)
Rejestrator BCS-0404LE-AS - Input nor supported / Out of range (5)
Jaki tani rejestrator CCTV do małego sklepu /domu BCS-0404LE-A ? (110)
BCS-3104 czy BCS-0404LE-AS oraz 1 lub 2 kamery do monitoringu sklepiku (12)
BCS 0404LE - Zniekształcenia po podłaczeniu mikrofonu (2)
BCS-0404LE-A i kamera obrotowa - pytanie o sterowanie (19)
Rejestrator BCS - Wysyłanie do rejestratora BCS stanu wyświetlacza wagi (3)
BCS - rejestrator BCS-DVR1608H (8)
BCS czy APER? - rejestrator (24)
Rejestrator BCS przekierowanie portów w MT (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS