Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Brak dzwięku w tylnych głosnikach


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Brak dzwięku w tylnych głosnikach
Author
Message
webgregory
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 21 May 2009
Posts: 24
Location: Borzęcin

Post#1 Post from the author of the topic 25 Nov 2011 22:16   

Brak dzwięku w tylnych głosnikach


Witam, mam taki problem jak brak dzwięku w tylnych głośnikach. Kartę dzwiękową mam zintegrowaną, realtek 5.1. Wcześniej miałem zainstalowany win xp, podczas słuchania muzyki przez winamp, grały wszystkie głośniki. Teraz zainstalowałem win7 sterowniki zainstalowałem realtek high definition audio i w ustawieniach dzwięku w menadżer realtek, działa wszystko pięknie ładnie, każdy głośnik się odzywa ale gdy włączę winampa grają tylko przednie. Czy ktoś się spotkał już z takim problemem??

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Nov 2011 22:16   





Back to top
   
mpn103
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 2951
Location: Nadarzyn

Post#2 26 Nov 2011 02:04   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


To jest normalne dla Winampa, nie odtwarza on 5.1.
Spróbuj WMP (Windows Media Player)
Popraw post

Helpful message? + -

Back to top
   
webgregory
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 21 May 2009
Posts: 24
Location: Borzęcin

Post#3 Post from the author of the topic 26 Nov 2011 13:34   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


tak ale w windows xp grały wszystkie 5 w winampie głosników czyli w win7 nieda sie tego zrobic?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Nov 2011 13:34   





Back to top
   
Kasek21
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników


Joined: 02 Sep 2004
Posts: 26429
Location: Dąbrowa Górnicza

Post#4 26 Nov 2011 13:43helpful post - solution   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


http://lmgtfy.com/?q=winamp+ustawianie+5.1

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Nov 2011 13:43helpful post - solution   





Back to top
   
webgregory
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 21 May 2009
Posts: 24
Location: Borzęcin

Post#5 Post from the author of the topic 26 Nov 2011 17:39   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


ok dzięki wielkie juz poradziłem sobie wszystko gra wystarczyło pogrzebać w preferencjach winampa

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Nov 2011 17:39   





Back to top
   
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 32926
Location: Łódź

Post#6 26 Nov 2011 18:24   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


webgregory: za zlekceważenie polecenia moderatora otrzymujesz ostrzeżenie. Nie zwalnia Cię to z obowiązku wykonania tego polecenia.

Helpful message? + -

Back to top
   
webgregory
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 21 May 2009
Posts: 24
Location: Borzęcin

Post#7 Post from the author of the topic 30 Nov 2011 20:00   

Re: Brak dzwięku w tylnych głosnikach


Problem rozwiązany. Dzięki za pomoc.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Brak dzwięku w tylnych głosnikach
Page 1 of 1
Similar topics
Problem z SB live 24 bit 7.1 brak glosu w tylnych głosnikach (3)
Brak dzwięku w głosnikach na windows 7 (2)
VIA@nVIDIA MCP61 HD brak dzwięku na tylnych głośnikach (10)
sterowniki dzwięku - brak dzwięku przy Skype (2)
Laptop Acer TravelMate 290E brak dźwieku w głosnikach (5)
Creative SB Live 5.1 Digital - Brak dźwięku na tylnych satelitach (13)
GIGABYTE GA-M55plus-S3G, brak obrazu, brak dzwięku, bios? (12)
HP Pavilion dv6710ea - brak sterowników, kompletny brak dzwięku (7)
brak dzwięku,NVidia,brak urzdzeń miksujcych... (4)
Toshiba satellite A200-1Z2 + Creative T6060= brak dzięku z tylnych głośników (7)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl topic RSS feed