FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Więcej basu - X-OVER w najprostszej wersji.

[ + ] [ - ]
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> DIY Structures -> DIY Acoustics -> Więcej basu - X-OVER w najprostszej wersji.
Author
Poziom 15
Poziom 15

Post#31 07 Jan 2012 16:30   

Re: Więcej basu - X-OVER w najprostszej wersji.

No cóż każdy ma swoje przyzwyczajenia.

Czy w najbliższym czasie w chwili przypływu wolnego czasu przedstawi Pan Equalizer na forum?
Jestem pełen podziwu, i między innymi z takich prezentacji czerpię motywacje do działania i nie tylko ja pewnie.
Back to top

dj-MatyAS
Poziom 26
Poziom 26

Post#32 Post from the author of the topic 07 Jan 2012 16:36   

Re: Więcej basu - X-OVER w najprostszej wersji.

Oj...nie dopisałem, a raczej nie napisałem wyraźnie : EQ+Analizer jest fabryczny - nie pamiętam teraz nazwy, ale jakiś Japończyk. Jak pisałem - bardzo prosty - tylko 2x10 pasm, ale się sprawdza; bardziej kupując go (za całe 100 zł - sprzedający chyba nie do końca wiedział co sprzedaje) bardziej zależało mi właśnie na analizatorze, myślałem wtedy o budowie własnego EQ (nawet miałem już opracowany schemat i druk, oraz większość elementów), ale po zakupie temat odłożyłem na półkę i teraz nawet nie wiem czy gdzieś jeszcze mam na to jakieś kwity...
Back to top

Post new topic  Reply to topic   [ + ] [ - ]    Main Page -> Forum Index -> DIY Structures -> DIY Acoustics -> Więcej basu - X-OVER w najprostszej wersji.
Statement for Wykop Statement for Facebook Statement for Delicious Statement for Digg Statement for Google Statement for Twitter Statement for Blip
Page 2 of 2 Go to page Previous  1, 2
Similar topics
Coraz więcej użytkowników komputerów korzysta z dwóch lub więcej monitorów (22)

Page generation time: 0.108 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed