Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Author
Message
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 16 Dec 2004
Posts: 23
Location: Dzialoszyn

Post#1 Post from the author of the topic 17 Dec 2004 10:21   

DSR-5001 FTA


Jol mam pytanie czy do tej satelitki DRS-5001 (to jest chyba ferguson) potrzebny jest "boot" jesli tak to jaki? I gdzie mozna znalezc najnowszy soft do tego tunera??

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Dec 2004 10:21   





Back to top
   
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 10 Apr 2004
Posts: 530
Location: stąd i owąd

Post#2 17 Dec 2004 13:00helpful post - solution   

Re: DSR-5001 FTA


Boota już masz wgranego . Innego nie potrzeba i nie wolno go zmieniać .
Najnowszy soft masz tu http://www.e-tv.pl/upload/upload.php?file_id=1608

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Dec 2004 13:00helpful post - solution   





Back to top
   
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 16 Dec 2004
Posts: 23
Location: Dzialoszyn

Post#3 Post from the author of the topic 17 Dec 2004 21:08   

Re: DSR-5001 FTA


Dzieki wielkie a czy podczas instalacji musi byc satelita polaczona z antena czy wystarczy tylko do pradu?, bo niestety mam kompa w innym pokoju.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Dec 2004 21:08   





Back to top
   
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 10 Apr 2004
Posts: 530
Location: stąd i owąd

Post#4 17 Dec 2004 22:09   

Re: DSR-5001 FTA


Odpinaj spoko . Smile
Ja też przenoszę tuner do kompa. Antena nie jest potrzebna.
Teraz myślę nad kablem 15 metrowym Smile
Zbyt często trzeba zmieniać softy w tunerze:)
Odłączanie tych wszystkich kabli staje sie nudne Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Page 1 of 1
Similar topics
DSR 5001 PLUS FTA-----DSR 5001 FTA (17)
Dekoder DSR 5001 PLUS czy FTA (2)
DSR 5001 FTA - czy może odbierać TNK? (8)
czy tuner ferguson dsr 5001 fta odbierze programy telewizji cyfrowej ? (2)
dsr 5001 fta - reanimacja (2)
Boot w Dsr 5001 (3)
Problem z ferguson dsr 5001 FTA (1)
dsr 5001 fta wgrywanie listy (1)
DSR 5001 FTA Naprawa zasilacza (4)
Ferguson DSR 5001-BOOT (9)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl topic RSS feed