Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?


  Main Page -> Forum Index -> SAT Service ->DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
chelmofon
Level 9
Location: Dzialoszyn
Joined: 16 Dec 2004
Posts: 23
chelmofon
Level 9
Post#1 17 Dec 2004 10:21  Topic author   

DSR-5001 FTA


Jol mam pytanie czy do tej satelitki DRS-5001 (to jest chyba ferguson) potrzebny jest "boot" jesli tak to jaki? I gdzie mozna znalezc najnowszy soft do tego tunera??

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Marek-B
Level 24
Location: stąd i owąd
Joined: 10 Apr 2004
Posts: 529
Helped: 61
Post rating: 2
Marek-B
Level 24
Post#2 17 Dec 2004 13:00Helpful post    

Re: DSR-5001 FTA


Boota już masz wgranego . Innego nie potrzeba i nie wolno go zmieniać .
Najnowszy soft masz tu http://www.e-tv.pl/upload/upload.php?file id=1608

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
chelmofon
Level 9
Location: Dzialoszyn
Joined: 16 Dec 2004
Posts: 23
chelmofon
Level 9
Post#3 17 Dec 2004 21:08  Topic author   

Re: DSR-5001 FTA


Dzieki wielkie a czy podczas instalacji musi byc satelita polaczona z antena czy wystarczy tylko do pradu?, bo niestety mam kompa w innym pokoju.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Marek-B
Level 24
Location: stąd i owąd
Joined: 10 Apr 2004
Posts: 529
Helped: 61
Post rating: 2
Marek-B
Level 24
Post#4 17 Dec 2004 22:09    

Re: DSR-5001 FTA


Odpinaj spoko . :)
Ja też przenoszę tuner do kompa. Antena nie jest potrzebna.
Teraz myślę nad kablem 15 metrowym :)
Zbyt często trzeba zmieniać softy w tunerze:)
Odłączanie tych wszystkich kabli staje sie nudne :)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Page 1 of 1

Similar topics to dSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?

DSR 5001 PLUS FTA-----DSR 5001 FTA (17)
Dekoder DSR 5001 PLUS czy FTA (2)
DSR 5001 FTA - czy może odbierać TNK? (8)
czy tuner ferguson dsr 5001 fta odbierze programy telewizji cyfrowej ? (2)
dsr 5001 fta - reanimacja (2)
Boot w Dsr 5001 (3)
Problem z ferguson dsr 5001 FTA (1)
dsr 5001 fta wgrywanie listy (1)
DSR 5001 FTA Naprawa zasilacza (4)
Ferguson DSR 5001-BOOT (9)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.066 seconds