Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Dzialoszyn
Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 23
chelmofon
Poziom 7
Post#1 17 Gru 2004 10:21  Autor tematu   

DSR-5001 FTA


Jol mam pytanie czy do tej satelitki DRS-5001 (to jest chyba ferguson) potrzebny jest "boot" jesli tak to jaki? I gdzie mozna znalezc najnowszy soft do tego tunera??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: stąd i owąd
Dołączył: 10 Kwi 2004
Posty: 528
Pomógł: 61
Marek-B
Poziom 18
Post#2 17 Gru 2004 13:00Pomocny post    

Re: DSR-5001 FTA


Boota już masz wgranego . Innego nie potrzeba i nie wolno go zmieniać .
Najnowszy soft masz tu http://www.e-tv.pl/upload/upload.php?file_id=1608

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Dzialoszyn
Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 23
chelmofon
Poziom 7
Post#3 17 Gru 2004 21:08  Autor tematu   

Re: DSR-5001 FTA


Dzieki wielkie a czy podczas instalacji musi byc satelita polaczona z antena czy wystarczy tylko do pradu?, bo niestety mam kompa w innym pokoju.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: stąd i owąd
Dołączył: 10 Kwi 2004
Posty: 528
Pomógł: 61
Marek-B
Poziom 18
Post#4 17 Gru 2004 22:09    

Re: DSR-5001 FTA


Odpinaj spoko . :)
Ja też przenoszę tuner do kompa. Antena nie jest potrzebna.
Teraz myślę nad kablem 15 metrowym :)
Zbyt często trzeba zmieniać softy w tunerze:)
Odłączanie tych wszystkich kabli staje sie nudne :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
DSR 5001 PLUS FTA-----DSR 5001 FTA (17)
Dekoder DSR 5001 PLUS czy FTA (2)
DSR 5001 FTA - czy może odbierać TNK? (8)
czy tuner ferguson dsr 5001 fta odbierze programy telewizji cyfrowej ? (2)
dsr 5001 fta - reanimacja (2)
Boot w Dsr 5001 (3)
Problem z ferguson dsr 5001 FTA (1)
dsr 5001 fta wgrywanie listy (1)
DSR 5001 FTA Naprawa zasilacza (4)
Ferguson DSR 5001-BOOT (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.08 seconds

elektroda.pl temat RSS