Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Autor
Wiadomość
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 23
Miasto: Dzialoszyn

Post#1 Post autora tematu 17 Gru 2004 10:21   

DSR-5001 FTA


Jol mam pytanie czy do tej satelitki DRS-5001 (to jest chyba ferguson) potrzebny jest "boot" jesli tak to jaki? I gdzie mozna znalezc najnowszy soft do tego tunera??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Gru 2004 10:21   





Powrót do góry
   
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 10 Kwi 2004
Posty: 530
Miasto: stąd i owąd

Post#2 17 Gru 2004 13:00pomocny post - solucja   

Re: DSR-5001 FTA


Boota już masz wgranego . Innego nie potrzeba i nie wolno go zmieniać .
Najnowszy soft masz tu http://www.e-tv.pl/upload/upload.php?file_id=1608
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Gru 2004 13:00pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
chelmofon
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 23
Miasto: Dzialoszyn

Post#3 Post autora tematu 17 Gru 2004 21:08   

Re: DSR-5001 FTA


Dzieki wielkie a czy podczas instalacji musi byc satelita polaczona z antena czy wystarczy tylko do pradu?, bo niestety mam kompa w innym pokoju.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Gru 2004 21:08   





Powrót do góry
   
Marek-B
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 10 Kwi 2004
Posty: 530
Miasto: stąd i owąd

Post#4 17 Gru 2004 22:09   

Re: DSR-5001 FTA


Odpinaj spoko . :)
Ja też przenoszę tuner do kompa. Antena nie jest potrzebna.
Teraz myślę nad kablem 15 metrowym :)
Zbyt często trzeba zmieniać softy w tunerze:)
Odłączanie tych wszystkich kabli staje sie nudne :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> DSR-5001 FTA. Czy do tej satelitki jest potrzebny boot?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
DSR 5001 PLUS FTA-----DSR 5001 FTA (17)
Dekoder DSR 5001 PLUS czy FTA (2)
DSR 5001 FTA - czy może odbierać TNK? (8)
czy tuner ferguson dsr 5001 fta odbierze programy telewizji cyfrowej ? (2)
dsr 5001 fta - reanimacja (2)
Boot w Dsr 5001 (3)
Problem z ferguson dsr 5001 FTA (1)
dsr 5001 fta wgrywanie listy (1)
DSR 5001 FTA Naprawa zasilacza (4)
Ferguson DSR 5001-BOOT (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS