Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Mz 150 TS-> Brak ładowania akumulatora


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Mz 150 TS-> Brak ładowania akumulatora Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
piotrek3334444
Level 1
Location: Łuków
Joined: 06 Jan 2012
Posts: 1
piotrek3334444
Level 1
Post#1 06 Jan 2012 21:39  Topic author   

Mz 150 TS-> Brak ładowania akumulatora


Siema. Mam problem ze swoim motorem marki Mz 150 TS, instalacja elektryczna 12v. Chodzi mi o to że od pewnego czasu kompletnie nie ma ładowania, a ja w elektryce jestem zielony więc nawet nie wiem od czego zacząć. Liczę na waszą pomoc. Moge wam dostarczyć zdjęcia poszczególnych podzespołów w celu sprawdzenia ich sprawności itp.. Z góry dziękuje za pomoc.

Znalazłem jeszcze jakiś schemat, nie wiem czy napewno bedzie dobry:To view the material on this forum you must be logged in."Rycho T"] Proszę użyć wyszukiwarki. Problem był już opisywany, wielokrotnie.


Helpful post? + 0
Back to top
Ad
Ad


Back to top pioart
Level 37
Location: Poznań
Joined: 03 Apr 2003
Posts: 3260
Helped: 320
Post rating: 241
pioart
Level 37
Post#2 06 Jan 2012 22:43    

Re: Mz 150 TS-> Brak ładowania akumulatora


Witam
No to zamieść fotki, tylko pamiętaj, że silnik musi być uruchomiony podczas zdjęć żeby można było pomierzyć i sprawdzić sprawność.
A tak na poważnie to czujesz się na siłach? Co sprawdziłeś? Chociaż bezpieczniki? Oddaj cacko komuś kto choć trochę polizał elektryki i nie jest tak zielony i wie co i jak posprawdzać i usunąć usterkę.

Helpful post? + 0
Back to top Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Mz 150 TS-> Brak ładowania akumulatora
Page 1 of 1



Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.044 seconds