Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie
Author
Message
macius55
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 07 Jan 2011
Posts: 1

Post#1 Post from the author of the topic 07 Jan 2012 17:23   

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


Mam od Upc wykupiony dekoder upc mediabox ,w ustawieniach sony bravia autopgrogramowanie cyfrowe mam kablowa i nadziemna i wyskakuje mi telewizji kablowej upc i inne jak wybieram upc wyskakuje czestotliwosc i indentifikator wszytskie programy i tutaj pojawia sie problem jak to rozwiazac niewiem bo nic nie znajduje

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Jan 2012 17:23   





Back to top
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 07 Apr 2012
Posts: 4
Location: Bydgoszcz

Post#2 07 Apr 2012 19:14   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Na razie podłączyłem przez HDMI i oglądam ale nie wiem jak zrobić żeby móc nagrywać...

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Apr 2012 19:14   





Back to top
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Joined: 30 Aug 2009
Posts: 8302
Location: Cisterna

Post#3 07 Apr 2012 19:28   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


osina wrote:
nie wiem jak zrobić żeby móc nagrywać...


Instrukcję dali od parady?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Apr 2012 19:28   





Back to top
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 07 Apr 2012
Posts: 4
Location: Bydgoszcz

Post#4 07 Apr 2012 19:33   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


problem w tym że nie działa tak jak jest w instrukcji pojawia się komunikat: "nie można rozpocząć nagrywania - brak odpowiedniej transmisji"

Helpful message? + -

Back to top
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Joined: 30 Aug 2009
Posts: 8302
Location: Cisterna

Post#5 07 Apr 2012 19:35   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


osina wrote:
problem w tym że nie działa tak jak jest w instrukcji pojawia się komunikat: "nie można rozpocząć nagrywania - brak odpowiedniej transmisji"


To jest coś takiego jak UPC serwis i wymiana!

Helpful message? + -

Back to top
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 07 Apr 2012
Posts: 4
Location: Bydgoszcz

Post#6 07 Apr 2012 20:31   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


problem w tym że wg UPC mogę nagrywać tylko na ich dekoder a ja chciałbym nie zmieniać dekodera w którym nie mam funkcji nagrywania, a wykorzystać tv który posiada możliwość nagrywania.
Jak wybieram Autoprogramowanie cyfrowe w ustawieniach tv to mam podać identyfikator sieci i częstotliwość - nie wiem co tu wpisać. Pomysł?

Dodano po 46 [minuty]:

znalazłem na forum takie dane: częstotliwość: 458,000 identyfikator 43163 - niestety nadal nie działa...

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie
Page 1 of 1
Similar topics
dekoder upc mediabox hd DCR 7111/06 (1)
Dekoder cyfrowy UPC MediaBox DVR (11)
Dekoder UPC MEDIABOX - połącxzenie z internetem (2)
Telewizja naziemna, dekoder UPC MediaBox (1)
Samsung LE32B530P7W - Nie działa dekoder UPC Mediabox (20)
Dekoder satelitarny Cyfrowe Polsatu i Dekoder DVB-T Cyfrowego Polsatu (3)
Kablówka UPC - jaki dekoder DVB-C? (20)
Dekoder DVB-C - Szukam taniego dekodera do UPC (1)
UPC MediaModuł CI+telewizor 32 cale samsung lcd i dekoder dvb-c opticum (5)
LG UPC telewizor dekoder - Dekoder UPC oraz TV 3D LG 42" i spalone HDMI-pon (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl topic RSS feed