Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie
Autor
Wiadomość
macius55
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 1

Post#1 Post autora tematu 07 Sty 2012 17:23   

Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


Mam od Upc wykupiony dekoder upc mediabox ,w ustawieniach sony bravia autopgrogramowanie cyfrowe mam kablowa i nadziemna i wyskakuje mi telewizji kablowej upc i inne jak wybieram upc wyskakuje czestotliwosc i indentifikator wszytskie programy i tutaj pojawia sie problem jak to rozwiazac niewiem bo nic nie znajduje
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Sty 2012 17:23   





Powrót do góry
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 07 Kwi 2012
Posty: 4
Miasto: Bydgoszcz

Post#2 07 Kwi 2012 19:14   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Na razie podłączyłem przez HDMI i oglądam ale nie wiem jak zrobić żeby móc nagrywać...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Kwi 2012 19:14   





Powrót do góry
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 7808
Miasto: Cisterna

Post#3 07 Kwi 2012 19:28   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


osina napisał:
nie wiem jak zrobić żeby móc nagrywać...


Instrukcję dali od parady?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Kwi 2012 19:28   





Powrót do góry
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 07 Kwi 2012
Posty: 4
Miasto: Bydgoszcz

Post#4 07 Kwi 2012 19:33   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


problem w tym że nie działa tak jak jest w instrukcji pojawia się komunikat: "nie można rozpocząć nagrywania - brak odpowiedniej transmisji"
Powrót do góry
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 7808
Miasto: Cisterna

Post#5 07 Kwi 2012 19:35   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


osina napisał:
problem w tym że nie działa tak jak jest w instrukcji pojawia się komunikat: "nie można rozpocząć nagrywania - brak odpowiedniej transmisji"


To jest coś takiego jak UPC serwis i wymiana!
Powrót do góry
   
osina
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 07 Kwi 2012
Posty: 4
Miasto: Bydgoszcz

Post#6 07 Kwi 2012 20:31   

Re: Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie


problem w tym że wg UPC mogę nagrywać tylko na ich dekoder a ja chciałbym nie zmieniać dekodera w którym nie mam funkcji nagrywania, a wykorzystać tv który posiada możliwość nagrywania.
Jak wybieram Autoprogramowanie cyfrowe w ustawieniach tv to mam podać identyfikator sieci i częstotliwość - nie wiem co tu wpisać. Pomysł?

Dodano po 46 [minuty]:

znalazłem na forum takie dane: częstotliwość: 458,000 identyfikator 43163 - niestety nadal nie działa...
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Dekoder dvb mediabox upc ustawienie cyfrowe autoprogramowanie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
dekoder upc mediabox hd DCR 7111/06 (1)
Dekoder cyfrowy UPC MediaBox DVR (11)
Dekoder UPC MEDIABOX - połącxzenie z internetem (2)
Telewizja naziemna, dekoder UPC MediaBox (1)
Samsung LE32B530P7W - Nie działa dekoder UPC Mediabox (20)
Dekoder satelitarny Cyfrowe Polsatu i Dekoder DVB-T Cyfrowego Polsatu (3)
Kablówka UPC - jaki dekoder DVB-C? (20)
Dekoder DVB-C - Szukam taniego dekodera do UPC (1)
UPC MediaModuł CI+telewizor 32 cale samsung lcd i dekoder dvb-c opticum (5)
LG UPC telewizor dekoder - Dekoder UPC oraz TV 3D LG 42" i spalone HDMI-pon (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS