Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



e-papieros niesprawna grzałka ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny ->e-papieros niesprawna grzałka ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
capone79
Poziom 9
Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 42
capone79
Poziom 9
Post#1 29 Sty 2012 11:45  Autor tematu   

e-papieros niesprawna grzałka ?


Witam

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę nigdzie pomocy, może wy mi pomożecie. Mam elektronicznego papierosa firmy collins. Papieros składa się, nie licząc ustnika z watką, z 2 części. Rozkręcany jest w połowie i dzieli się na część z baterią, podłączoną do ładowarki oraz...część z grzałką.

Problem polega na tym, że po naładowaniu papierosa, włożeniu nowego ustnika z wkładem, wszystko działa pięknie i ładnie....prawie. Po zaciągnięciu się świeci się dioda na końcu jednak nie podaje żadnego dymu tak jak by grzałka nie działała.

Jedyną informacją jaką znalazłem w internecie było przeczyszczenie i wysuszenie części z grzałka przy pomocy spirytusu. Nie pomogło. Baterie mam dwie, ustniki mam 3 nowe kupione....część z baterią jedna więc tu dopatruje się problemu.


Pomóżcie, może ktoś miał podobny przypadek i coś wie jak to naprawić. Papieros, o którym mówię jest jak ten poniżej.


e-papieros niesprawna grzałka ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Artpon
Poziom 5
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Wrz 2013
Posty: 8
Ocena postów: 1
Artpon
Poziom 5
Post#2 15 Lut 2014 01:33    

Re: e-papieros niesprawna grzałka ?


Witam ! ;)

Jest taka możliwość że trzeba małym płaskim śrubokrętem lub szpilką (igłą) podnieść lekko blaszkę która jest umieszczona w baterii przy gwincie ;)
Po takiej operacji powinno zadziałać ;)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> e-papieros niesprawna grzałka ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
E-papieros mild pure - regeneracja kartomizera (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.092 seconds

elektroda.pl temat RSS