Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



citroen zx 1.4 i komputer


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->citroen zx 1.4 i komputer Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
marian61()
Poziom 9
Miasto: ruda śląska
Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8
marian61()
Poziom 9
Post#1 05 Lut 2012 00:26  Autor tematu   

citroen zx 1.4 i komputer


jak poprawnie resetować komputer po rozłączeniu z akumulatora ? czy jedynym sposobem jest uruchomienie i czekanie az ruszy wentylator chłodnicy , może ktoś posiada książkę do tego modelu ? schemat instalacji elektrycznej też potrzebny za pomoc z góry dziękuje .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
hefid
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Kwi 2002
Posty: 18116
Pomógł: 540
Ocena postów: 185
hefid
Zasłużony dla elektroda
Post#2 05 Lut 2012 08:26    

Re: citroen zx 1.4 i komputer


Post był raportowany.

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz z komentarzami.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

+ REGULAMIN -->
Pkt 3.1.13. (10.9) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA.
Początek zdania? Zaczynamy wielką literą.
Poza tym, o ile się nie mylę, to w polskiej pisowni stosujemy znaki przestankowe takie jak kropka, przecinek i piszemy z ogonkami np. ą, ę itd.
Nazwy własne też piszemy z wielkiej litery np. Polsat, Philips itd.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
1078231
Usunięty
1078231
Usunięty
Post#3 05 Lut 2012 08:26    

Re: citroen zx 1.4 i komputer


Nie wiadome co i po co chce resetować.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> citroen zx 1.4 i komputer
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.098 seconds

elektroda.pl temat RSS