Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Quad ATV (can-am) Bombardier Ds 650 Brak iskry


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Quad ATV (can-am) Bombardier Ds 650 Brak iskry Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
rodzer4
Poziom 2
Miasto: wańkowa
Dołączył: 16 Cze 2011
Posty: 4
rodzer4
Poziom 2
Post#1 01 Mar 2012 08:49  Autor tematu   

Quad ATV (can-am) Bombardier Ds 650 Brak iskry


Witam szanownych kolegów.
W moim bombardierze ds 650 (2006r) pojawił się następujący problem, mianowicie podczas jazdy zanikła iskra i quad zgasł, na razie bezskutecznie szukam iskry, wymieniłem nowy olej, filtr, nowe świece. Posiadam do niego schemat elektryczny ale nie wiem do końca jak się za niego zabrać, bezpieczniki wszystkie wymienione na nowe połączenia sprawdzone. Niżej zamieszczam schemat elektryczny i zdjęcie modułu z pinami i oporami.

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany ]Link[/url]

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
rodzer4
Poziom 2
Miasto: wańkowa
Dołączył: 16 Cze 2011
Posty: 4
rodzer4
Poziom 2
Post#2 09 Maj 2012 11:07  Autor tematu   

Re: Quad ATV (can-am) Bombardier Ds 650 Brak iskry


Witam koledzy mam pytanie do znawców tematu ponieważ nie mogę dostać odpowiedniego zamiennika do bombardiera, mam możliwość uzyskania zamiennika ale z wersji starszej czyli 2000 rok z kabelkiem a mój jest 2006 bez kabelka i pytanie jak teraz podłączyc te kabelki aby wszystko się zgadzało dodam że na wtyczce u mnie jest aż 3 czarne kabelki a w tym module z kabelkami jest tylko 1 czarny ;/

Dodano po 4 [minuty]:

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Quad ATV (can-am) Bombardier Ds 650 Brak iskry
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.113 seconds

elektroda.pl temat RSS