Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Cisco epc3925 Vectra hasło


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Cisco epc3925 Vectra hasło Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Usługi internetowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
tormentor
Poziom 12
Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 98
Ocena postów: 7
tormentor
Poziom 12
Post#61 10 Lut 2014 01:20    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


jurek.adam zgadza się, szczególnie, że ponad rok (do stycznia tego roku) sprzęt był odblokowany. Jedyną różnicą był sprzęt jaki dostarczali, ale do każdego loginy i hasła były oficjalnie podawane.
Kocurek, udowodniłeś we wcześniejszym poście nie tylko brak wiedzy na temat sprzętu od Vectry, ale podałeś ośmieszający przykład garażu, który jednym zdaniem zripostowałem i udowodniłem jego bezsens. Wyżej napisałeś o kluczach. Moja odpowiedź tyczyła DOSTĘPU do routera (lub prościej dla Ciebie garażu), a nie jego modyfikacji. Niestety tego też nie zrozumiałeś. Wybacz, ale dalsza korespondencja na takim poziomie zabiera mi cenny czas. Proszę, abyś nie zaśmiecał nam wątku, bo nie masz o nim bladego pojęcia.

Pomocny post? + +3
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#62 10 Lut 2014 02:00    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


tormentor napisał:
Kocurek, udowodniłeś we wcześniejszym poście nie tylko brak wiedzy na temat sprzętu od Vectry


Opieram moje wypowiedzi na FAKTACH, które opieram o podobne problemy z operatorem UPC (akurat mam to w domu), i oferowanym u nich również tym routerem (który również miałem nieszczęście posiadać, ale bardzo krótko), wymieniłem na modem kablowy, własny router i moje męki się skończyły.
tormentor napisał:
Proszę, abyś nie zaśmiecał nam wątku, bo nie masz o nim bladego pojęcia.

Z największą przyjemnością, bowiem:
tormentor napisał:
dalsza korespondencja na takim poziomie zabiera mi cenny czas


Pomocny post? + -4
Powrót do góry
jurek.adam
Poziom 42
Miasto: Chęciny
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 9350
Pomógł: 833
Ocena postów: 241
jurek.adam
Poziom 42
Post#63 10 Lut 2014 02:14    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


UPC nie blokuje i nigdy nie blokowało dostępu do panelu admina w Cisco EPC3925, jak również w innych routerach. Faktem jest, że nie tak łatwo u nich uzyskać zwykły modem (podobnie jak u innych dostawców), ludzie stają na głowie, kombinują z wypowiadaniem umowy i takie tam. Wielu nawet z dostępem do panelu nie chce tych routerów, ciekawe co by powiedziała reszta, gdyby nagle UPC zrobiło podobny numer i odcięło możliwość zarządzania pod wielce naciąganym pretekstem. Pewnie byłby krzyk i słusznie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
w0lfpl
Poziom 8
Miasto: lebork
Dołączył: 20 Lip 2010
Posty: 14
Ocena postów: 3
w0lfpl
Poziom 8
Post#64 28 Lut 2014 14:53    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


czy vectra wymieni mi router na modem ? router sobie zakupie sam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#65 28 Lut 2014 17:20    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


w0lfpl napisał:
czy vectra wymieni mi router na modem ?

I na forum o to pytasz...?,
masz tel do Vectry....
w0lfpl napisał:
router sobie zakupie sam

Tylko pamiętaj o tym by router spełnił choć minimalne parametry usługi internetowej jaką masz.

Pomocny post? + -3
Powrót do góry
Piotr0209
Poziom 15
Miasto: KIELCE
Dołączył: 12 Cze 2006
Posty: 189
Pomógł: 2
Piotr0209
Poziom 15
Post#66 03 Mar 2014 20:14    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Witam.
Od wczoraj zaliczam się do grona osób,które mają problem z modemem cisco epc 3925,jak w temacie.
Do wczorajszego popołudnia wszystko "śmigało" jak należy tj. modem + router wifi-tp link.Dziś zniknął internet "po wi-fi".Na modemie pojawiła się pomarańczowa kontrolka przy porcie do którego podłączony jest router.Nie pomaga reset ani przepięcie kabla w inny port cisco.Internet "po kablu" tj. komp podłaczony bezpośrednio do modemu cisco działa.
Możliwe,że coś zablokowali np.adres mac routera,żeby zmusić mnie do zakupu pakietu wi-fi z modemu? Da się to jakoś obejść,muszę płacić dodatkowo za dostęp do wi-fi,może wystarczy iść do biura i poprosić o przestawienie w tryb modemu?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
w0lfpl
Poziom 8
Miasto: lebork
Dołączył: 20 Lip 2010
Posty: 14
Ocena postów: 3
w0lfpl
Poziom 8
Post#67 03 Mar 2014 20:39    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


skopiuj adres mac karty sieciowej do routera w opcji mac clone i bedziesz mial jak wczesniej :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
VooVoo
Poziom 32
Miasto: Okolice Okolic :)
Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 1695
Pomógł: 153
Ocena postów: 24
VooVoo
Poziom 32
Post#68 03 Mar 2014 20:54    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Piotr0209 napisał:
Witam.
Od wczoraj zaliczam się do grona osób,które mają problem z modemem cisco epc 3925,jak w temacie.
Do wczorajszego popołudnia wszystko "śmigało" jak należy tj. modem + router wifi-tp link.[...]
Wyłącz modem, włącz zasilanie, przyciśnij i trzymaj przycisk reset przez 30 - 40 sekund (modem się zrestartuje kilka razy), potem zwolnij go. Modem pobierze nowy plik konfig i się samoczynnie zrestartuje. Po restarcie powinno być ok ;)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Piotr0209
Poziom 15
Miasto: KIELCE
Dołączył: 12 Cze 2006
Posty: 189
Pomógł: 2
Piotr0209
Poziom 15
Post#69 03 Mar 2014 21:34    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Niestety nie pomogło.Dioda na porcie od laptopa świeci na zielono.Porty gdzie podłączone jest PC i TP-Link na pomarańczowo.
Kopiowanie adresów również.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
VooVoo
Poziom 32
Miasto: Okolice Okolic :)
Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 1695
Pomógł: 153
Ocena postów: 24
VooVoo
Poziom 32
Post#70 03 Mar 2014 21:47    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Odłącz wszystkie sprzęty, wyłącz wifi i zrób to jeszcze raz. Jeśli lampka online zaświeci, wtedy modem będzie zalogowany. Podłącz coś po kablu i zaloguj się na modem. Pokaż zrzut ekranu z parametrami pracy modemu. Jeśli nie będzie on line wołaj serwis.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
tormentor
Poziom 12
Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 98
Ocena postów: 7
tormentor
Poziom 12
Post#71 04 Mar 2014 12:59    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Ja bym się wcale nie zdziwił gdyby Vectra zakombinowała coś, że swojego routera nie podłączysz, po nich wszystkiego się można spodziewać...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Piotr0209
Poziom 15
Miasto: KIELCE
Dołączył: 12 Cze 2006
Posty: 189
Pomógł: 2
Piotr0209
Poziom 15
Post#72 05 Mar 2014 15:27    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Wszystko wporządku,winowajcą okazała się Vectra-awaria.Zmyliły mnie kolory diód(dalej na portach gdzie podłączony jest router i pc jest pomarańczowa),również to,że u sąsiada piętro niżej wszystko było ok.
Przepraszam za zamieszanie :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#73 09 Mar 2014 21:25    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Piotr0209 napisał:
Zmyliły mnie kolory diód(dalej na portach gdzie podłączony jest router i pc jest pomarańczowa

To oznacza, że połączenie "zestawiło" się na 100 Mb/s.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
yokoon
Poziom 27
Miasto: Legnica
Dołączył: 24 Mar 2004
Posty: 1054
Pomógł: 80
Ocena postów: 25
yokoon
Poziom 27
Post#74 10 Mar 2014 16:35    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


piter7415 napisał:
Witam!
Posiadam modem z wifi Cisco epc3925 od Vectry. Chciałbym go skonfigurować lecz haslo i uzytkownik jest nie znane. Probowalem te z instrukcji lecz nie działa. Internet działa, lecz czasem potrzebuje przekierowanie portów czy coś w tym stylu. Pomoże ktoś ? I czemu wszystkie diody się świecą (oprócz WIRLESS - setup i miga TEL1, ETHERNET wszystkie się świeca choć jest tylko 1 kabelek podłączony) Pozdrawiam


Witam.
Tu masz opis diod w modemie.

1 POWER — WŁĄCZONY, zasilanie jest dołączone do bezprzewodowej bramy domowej.

2 DS — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa otrzymuje dane z sieci kablowej.

3 US — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa wysyła dane do sieci kablowej.

4 ONLINE — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa jest zarejestrowana w sieci i może pracować bez żadnych ograniczeń.

5 ETHERNET 1 - 4 — WŁĄCZONY, do jednego z portów Ethernet podłączone jest urządzenie. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie Ethernet.

6 USB — WŁĄCZONY, do portu USB podłączone jest urządzenie. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie USB.

7 WIRELESS LINK — WŁĄCZONY, bezprzewodowy punkt dostępu znajduje się w stanie gotowości. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie bezprzewodowe. WYŁĄCZONY oznacza wyłączenie przez użytkownika bezprzewodowego punktu dostępu.

8 WIRELESS SETUP — WYŁĄCZONY (stan normalny), konfiguracja połączenia bezprzewodowego jest nieaktywna. MIGANIE oznacza, że użytkownik uaktywnił konfigurację łącza bezprzewodowego w celu dodania nowych klientów bezprzewodowych do sieci bezprzewodowej.

9 TEL1 — WŁĄCZONY oznacza włączenie usług telefonicznych. Miga, gdy używana jest linia 1. WYŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna dla interfejsu TEL 1 jest wyłączona.

10 TEL2 — WŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna jest włączona. Miga, gdy używana jest linia 2. WYŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna dla interfejsu TEL 2 jest wyłączona.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
alcon
Poziom 10
Miasto: radomsko
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 36
alcon
Poziom 10
Post#75 05 Gru 2014 11:12    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Ostatnio pojawiła się nowa zakładka na eBOK z Vectry : Konfiguracja WIFI aczkolwiek póki co jest komunikat że funkcjonalność w trakcie testów.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
MrPawlos345
Poziom 8
Miasto: Loll
Dołączył: 26 Sie 2013
Posty: 21
MrPawlos345
Poziom 8
Post#76 31 Paź 2015 22:04    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Żeby mieć dostęp do ustawień tego modemo/routera musimy wykonać poniższe kroki:
1. Odłączamy kabel antenowy od modemu.
2. Klikamy przycisk RESET (znajduje się on z tyłu urządzenia, trzeba do tego użyć wykałaczki i przytrzymujemy go 10 sekund)
3. Czekamy aż się załaduje strona routera (domyślnie 192.168.0.1)
4. W polu login i hasło nie wpisujemy nic i klikamy "Log In".
5. Szukamy zakładki z możliwością zmiany loginu i hasła administratora (zazwyczaj znajduje się ona na stronie głównej po wejściu na stronę konfiguracyjną) i wpisujemy login i hasło i je zapamiętujemy. Klikamy przycisk zastosuj.
6. Podłączamy kabel antenowy czekamy do 10 min. i cieszymy się dostępem do routera.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jurek.adam
Poziom 42
Miasto: Chęciny
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 9350
Pomógł: 833
Ocena postów: 241
jurek.adam
Poziom 42
Post#77 31 Paź 2015 23:24    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


MrPawlos345 napisał:
Podłączamy kabel antenowy czekamy do 10 min. i cieszymy się dostępem do routera.
Konfiguracja operatora nie nadpisuje ustawień? Naprawdę potem jest pełny dostęp do panelu admina? Trudno uwierzyć, może wrzuć jakieś zrzuty i podaj wersje firmware.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
alcon
Poziom 10
Miasto: radomsko
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 36
alcon
Poziom 10
Post#78 01 Lis 2015 08:17    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
VooVoo
Poziom 32
Miasto: Okolice Okolic :)
Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 1695
Pomógł: 153
Ocena postów: 24
VooVoo
Poziom 32
Post#79 01 Lis 2015 08:45    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


alcon napisał:
Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?
Na 3925 nie ma pasma 5 GHz. To dotyczy tylko modemów 3928 wersja AD.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
butcher23
Poziom 7
Miasto: Krosno
Dołączył: 19 Sie 2011
Posty: 29
butcher23
Poziom 7
Post#80 04 Lis 2015 13:58    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo napisał:
alcon napisał:
Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?
Na 3925 nie ma pasma 5 GHz. To dotyczy tylko modemów 3928 wersja AD.


Na pewno nie ma.. ?
Link

Podobno Vectra testuje modemy z 5 GHz nie wiem po co tak szczerze, bo jest to wyższa częstotliwość i mniejsze zaszumienie. Obecnie każdy pracuje na 2.4 GHz, a sieci dookoła jest bardzo dużo.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
alcon
Poziom 10
Miasto: radomsko
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 36
alcon
Poziom 10
Post#81 04 Lis 2015 16:30    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Wydawało mi się że ten model ma właśnie 5 GHz tak czy inaczej mam go zablokowanego właśnie przez vectre w dalszym ciągu a nikt nie potwierdził że można go odblokować podanym wcześniej sposobem

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#82 04 Lis 2015 18:50    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Skoro to modemorouter Vectry - to jak i czym chcesz go zastąpić - w USA jest to możliwe, w PL nie.
5 GHz - działa na zasadzie, albo 5 GHz, albo 2,4 GHz - NIE DZIAŁA JEDNOCZEŚNIE.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
VooVoo
Poziom 32
Miasto: Okolice Okolic :)
Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 1695
Pomógł: 153
Ocena postów: 24
VooVoo
Poziom 32
Post#83 05 Lis 2015 10:04    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


KOCUREK1970 napisał:
Skoro to modemorouter Vectry - to jak i czym chcesz go zastąpić - w USA jest to możliwe, w PL nie.
5 GHz - działa na zasadzie, albo 5 GHz, albo 2,4 GHz - NIE DZIAŁA JEDNOCZEŚNIE.
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie. Możesz to łatwo zweryfikować, jeśli zobaczysz nazwy sieci różniące się początkiem np:
2,4 vnet XXXX
5,0 vnet XXXX
Nazwę podałem z głowy, ale tak to w przybliżeniu wygląda.

Poza tym nie widziałem modemu 3925 pracującego w trybie 5 GHz. Możliwe, że producent przewidział taką możliwość, ale nigdy jej nie odpalono.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
butcher23
Poziom 7
Miasto: Krosno
Dołączył: 19 Sie 2011
Posty: 29
butcher23
Poziom 7
Post#84 05 Lis 2015 11:05    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


To co napisał VooVoo się zgadza. Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością.
Ciekawe kiedy szanowna kablówka wprowadzi w obieg routery z 5 GHz.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#85 05 Lis 2015 16:40    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo napisał:
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie

Ale co ma wspólnego podawany przez Ciebie router z modelem o którym tu rozmawiamy?.
Cisco 3925 jest dwupasmowy - posiada pasmo na 5 GHz i na 2,4 GHz (tak go zrobił producent, tak podaje specyfikacja, tak wskazują ludzie którzy mają ten router) - to, że coś jest, a czegoś nie ma (nieaktywne funkcje itd.) to wybór OPERATORA.
butcher23 napisał:
Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością

Czyżby - jeśli karta pracuje na 5 GHz, to "widzi" TYLKO pasmo 5 GHz.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
VooVoo
Poziom 32
Miasto: Okolice Okolic :)
Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 1695
Pomógł: 153
Ocena postów: 24
VooVoo
Poziom 32
Post#86 05 Lis 2015 21:17    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


KOCUREK1970 napisał:
VooVoo napisał:
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie

Ale co ma wspólnego podawany przez Ciebie router z modelem o którym tu rozmawiamy?.
Cisco 3925 jest dwupasmowy - posiada pasmo na 5 GHz i na 2,4 GHz (tak go zrobił producent, tak podaje specyfikacja, tak wskazują ludzie którzy mają ten router) - to, że coś jest, a czegoś nie ma (nieaktywne funkcje itd.) to wybór OPERATORA.
butcher23 napisał:
Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością

Czyżby - jeśli karta pracuje na 5 GHz, to "widzi" TYLKO pasmo 5 GHz.
Masz rację, praktycznie odpowiedziałeś sam sobie. Ustawienie opcji 5GHz powoduje, że użytkownik bez sprzętu z możliwością obsługi w/w częstotliwości będzie pozbawiony dostępu. Może to był powód nie uruchamiania tego pasma na zasadzie albo/albo.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
KOCUREK1970
Poziom 43
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 11276
Pomógł: 917
Ocena postów: 113
KOCUREK1970
Poziom 43
Post#87 05 Lis 2015 22:07    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo napisał:
Może to był powód nie uruchamiania tego pasma na zasadzie albo/albo.

Ale modemorouter Cisco taką opcje ma - nie wydaje mi się, by operator to zablokował (mam w domu UPC, tam jest ta opcja dostępna - miałem kiedyś krótko ten modemorouter).

Jeśli ktoś wspomina o pasmie 5 GHz - to chyba logicznym jest (?), że posiada odpowiednią kartę sieciową. Inną kwestią jest, że po uruchomieniu pasma 5 GHz, sprzęt który ma sieciówki tylko na 2,4 GHz traci dostęp do netu przez wifi.
Jeśli się chce mieć sieć wifi i na 2,4 GHz i na 5 GHz - trzeba zmienić sprzęt operatora na taki, gdzie obydwa pasma działają jednocześnie - albo zwykły modem kablowy od operatora i swój dwupasmowy router.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
jurek.adam
Poziom 42
Miasto: Chęciny
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 9350
Pomógł: 833
Ocena postów: 241
jurek.adam
Poziom 42
Post#88 05 Lis 2015 23:05    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Cisco EPC3925 ma nawet Dual-Band 2.4/5 GHz, czy możliwość pracy na obydwu pasmach równocześnie. Netia odblokowała to w swoich EPC3925. UPC pozwala samodzielnie wybrać pasmo, a Vectra nawet i taką możliwość zablokowała.

Pomocny post? + +3
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Cisco epc3925 Vectra hasło Poprzedni  123
Strona 3 z 3
Podobne tematy
Vectra i Cisco EPC3925 (4)
Cisco EPC3925 - Cisco EPC3925 często zrywa połączenie z Windows 7 (13)
CISCO EPC3925 - Zaawansowane ustawienia routera Cisco EPC3925 w Multimedii. (5)
Cisco EPC3925 Vectra + ps3 (6)
vectra - Cisco EPC3925 a podłączenie innego (7)
cisco epc3925 - Vectra 40Mbit/s i niestabilne łącze. (4)
CISCO EPC3925 - Duże pingi, vectra 60mb/s (25)
cisco epc3925(Vectra internet) + winstars ws-wn513n1 współdzielenie neta wifi (3)
cisco epc3925 - Modem epc3925 bridge mode (4)
CISCO/CERBERUS - Połączenie CISCO EPC3925 z CERBERUS P6311-07R (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.118 seconds

elektroda.pl temat RSS