Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Cisco epc3925 Vectra hasło


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->Cisco epc3925 Vectra hasło Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
tormentor
Level 12
Joined: 14 Mar 2005
Posts: 98
Post rating: 8
tormentor
Level 12
Post#61 10 Feb 2014 01:20    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


jurek.adam zgadza się, szczególnie, że ponad rok (do stycznia tego roku) sprzęt był odblokowany. Jedyną różnicą był sprzęt jaki dostarczali, ale do każdego loginy i hasła były oficjalnie podawane.
Kocurek, udowodniłeś we wcześniejszym poście nie tylko brak wiedzy na temat sprzętu od Vectry, ale podałeś ośmieszający przykład garażu, który jednym zdaniem zripostowałem i udowodniłem jego bezsens. Wyżej napisałeś o kluczach. Moja odpowiedź tyczyła DOSTĘPU do routera (lub prościej dla Ciebie garażu), a nie jego modyfikacji. Niestety tego też nie zrozumiałeś. Wybacz, ale dalsza korespondencja na takim poziomie zabiera mi cenny czas. Proszę, abyś nie zaśmiecał nam wątku, bo nie masz o nim bladego pojęcia.

Helpful post? + +3
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#62 10 Feb 2014 02:00    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


tormentor wrote:
Kocurek, udowodniłeś we wcześniejszym poście nie tylko brak wiedzy na temat sprzętu od Vectry


Opieram moje wypowiedzi na FAKTACH, które opieram o podobne problemy z operatorem UPC (akurat mam to w domu), i oferowanym u nich również tym routerem (który również miałem nieszczęście posiadać, ale bardzo krótko), wymieniłem na modem kablowy, własny router i moje męki się skończyły.
tormentor wrote:
Proszę, abyś nie zaśmiecał nam wątku, bo nie masz o nim bladego pojęcia.

Z największą przyjemnością, bowiem:
tormentor wrote:
dalsza korespondencja na takim poziomie zabiera mi cenny czas


Helpful post? + -4
Back to top
jurek.adam
Level 42
Location: Chęciny
Joined: 26 Apr 2011
Posts: 9541
Helped: 854
Post rating: 270
jurek.adam
Level 42
Post#63 10 Feb 2014 02:14    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


UPC nie blokuje i nigdy nie blokowało dostępu do panelu admina w Cisco EPC3925, jak również w innych routerach. Faktem jest, że nie tak łatwo u nich uzyskać zwykły modem (podobnie jak u innych dostawców), ludzie stają na głowie, kombinują z wypowiadaniem umowy i takie tam. Wielu nawet z dostępem do panelu nie chce tych routerów, ciekawe co by powiedziała reszta, gdyby nagle UPC zrobiło podobny numer i odcięło możliwość zarządzania pod wielce naciąganym pretekstem. Pewnie byłby krzyk i słusznie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
w0lfpl
Level 8
Location: lebork
Joined: 20 Jul 2010
Posts: 14
Post rating: 3
w0lfpl
Level 8
Post#64 28 Feb 2014 14:53    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


czy vectra wymieni mi router na modem ? router sobie zakupie sam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#65 28 Feb 2014 17:20    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


w0lfpl wrote:
czy vectra wymieni mi router na modem ?

I na forum o to pytasz...?,
masz tel do Vectry....
w0lfpl wrote:
router sobie zakupie sam

Tylko pamiętaj o tym by router spełnił choć minimalne parametry usługi internetowej jaką masz.

Helpful post? + -3
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Piotr0209
Level 15
Location: KIELCE
Joined: 12 Jun 2006
Posts: 189
Helped: 2
Piotr0209
Level 15
Post#66 03 Mar 2014 20:14    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Witam.
Od wczoraj zaliczam się do grona osób,które mają problem z modemem cisco epc 3925,jak w temacie.
Do wczorajszego popołudnia wszystko "śmigało" jak należy tj. modem + router wifi-tp link.Dziś zniknął internet "po wi-fi".Na modemie pojawiła się pomarańczowa kontrolka przy porcie do którego podłączony jest router.Nie pomaga reset ani przepięcie kabla w inny port cisco.Internet "po kablu" tj. komp podłaczony bezpośrednio do modemu cisco działa.
Możliwe,że coś zablokowali np.adres mac routera,żeby zmusić mnie do zakupu pakietu wi-fi z modemu? Da się to jakoś obejść,muszę płacić dodatkowo za dostęp do wi-fi,może wystarczy iść do biura i poprosić o przestawienie w tryb modemu?

Helpful post? + 0
Back to top
w0lfpl
Level 8
Location: lebork
Joined: 20 Jul 2010
Posts: 14
Post rating: 3
w0lfpl
Level 8
Post#67 03 Mar 2014 20:39    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


skopiuj adres mac karty sieciowej do routera w opcji mac clone i bedziesz mial jak wczesniej :)

Helpful post? + 0
Back to top
VooVoo
Level 32
Location: Okolice Okolic :)
Joined: 05 Dec 2003
Posts: 1729
Helped: 155
Post rating: 26
VooVoo
Level 32
Post#68 03 Mar 2014 20:54    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Piotr0209 wrote:
Witam.
Od wczoraj zaliczam się do grona osób,które mają problem z modemem cisco epc 3925,jak w temacie.
Do wczorajszego popołudnia wszystko "śmigało" jak należy tj. modem + router wifi-tp link.[...]
Wyłącz modem, włącz zasilanie, przyciśnij i trzymaj przycisk reset przez 30 - 40 sekund (modem się zrestartuje kilka razy), potem zwolnij go. Modem pobierze nowy plik konfig i się samoczynnie zrestartuje. Po restarcie powinno być ok ;)

Helpful post? + 0
Back to top
Piotr0209
Level 15
Location: KIELCE
Joined: 12 Jun 2006
Posts: 189
Helped: 2
Piotr0209
Level 15
Post#69 03 Mar 2014 21:34    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Niestety nie pomogło.Dioda na porcie od laptopa świeci na zielono.Porty gdzie podłączone jest PC i TP-Link na pomarańczowo.
Kopiowanie adresów również.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
VooVoo
Level 32
Location: Okolice Okolic :)
Joined: 05 Dec 2003
Posts: 1729
Helped: 155
Post rating: 26
VooVoo
Level 32
Post#70 03 Mar 2014 21:47    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Odłącz wszystkie sprzęty, wyłącz wifi i zrób to jeszcze raz. Jeśli lampka online zaświeci, wtedy modem będzie zalogowany. Podłącz coś po kablu i zaloguj się na modem. Pokaż zrzut ekranu z parametrami pracy modemu. Jeśli nie będzie on line wołaj serwis.

Helpful post? + 0
Back to top
tormentor
Level 12
Joined: 14 Mar 2005
Posts: 98
Post rating: 8
tormentor
Level 12
Post#71 04 Mar 2014 12:59    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Ja bym się wcale nie zdziwił gdyby Vectra zakombinowała coś, że swojego routera nie podłączysz, po nich wszystkiego się można spodziewać...

Helpful post? + 0
Back to top
Piotr0209
Level 15
Location: KIELCE
Joined: 12 Jun 2006
Posts: 189
Helped: 2
Piotr0209
Level 15
Post#72 05 Mar 2014 15:27    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Wszystko wporządku,winowajcą okazała się Vectra-awaria.Zmyliły mnie kolory diód(dalej na portach gdzie podłączony jest router i pc jest pomarańczowa),również to,że u sąsiada piętro niżej wszystko było ok.
Przepraszam za zamieszanie :)

Helpful post? + 0
Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#73 09 Mar 2014 21:25    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Piotr0209 wrote:
Zmyliły mnie kolory diód(dalej na portach gdzie podłączony jest router i pc jest pomarańczowa

To oznacza, że połączenie "zestawiło" się na 100 Mb/s.

Helpful post? + 0
Back to top
yokoon
Level 27
Location: Legnica
Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1068
Helped: 84
Post rating: 29
yokoon
Level 27
Post#74 10 Mar 2014 16:35    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


piter7415 wrote:
Witam!
Posiadam modem z wifi Cisco epc3925 od Vectry. Chciałbym go skonfigurować lecz haslo i uzytkownik jest nie znane. Probowalem te z instrukcji lecz nie działa. Internet działa, lecz czasem potrzebuje przekierowanie portów czy coś w tym stylu. Pomoże ktoś ? I czemu wszystkie diody się świecą (oprócz WIRLESS - setup i miga TEL1, ETHERNET wszystkie się świeca choć jest tylko 1 kabelek podłączony) Pozdrawiam


Witam.
Tu masz opis diod w modemie.

1 POWER — WŁĄCZONY, zasilanie jest dołączone do bezprzewodowej bramy domowej.

2 DS — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa otrzymuje dane z sieci kablowej.

3 US — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa wysyła dane do sieci kablowej.

4 ONLINE — WŁĄCZONY, bezprzewodowa brama domowa jest zarejestrowana w sieci i może pracować bez żadnych ograniczeń.

5 ETHERNET 1 - 4 — WŁĄCZONY, do jednego z portów Ethernet podłączone jest urządzenie. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie Ethernet.

6 USB — WŁĄCZONY, do portu USB podłączone jest urządzenie. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie USB.

7 WIRELESS LINK — WŁĄCZONY, bezprzewodowy punkt dostępu znajduje się w stanie gotowości. MIGANIE oznacza transfer danych przez połączenie bezprzewodowe. WYŁĄCZONY oznacza wyłączenie przez użytkownika bezprzewodowego punktu dostępu.

8 WIRELESS SETUP — WYŁĄCZONY (stan normalny), konfiguracja połączenia bezprzewodowego jest nieaktywna. MIGANIE oznacza, że użytkownik uaktywnił konfigurację łącza bezprzewodowego w celu dodania nowych klientów bezprzewodowych do sieci bezprzewodowej.

9 TEL1 — WŁĄCZONY oznacza włączenie usług telefonicznych. Miga, gdy używana jest linia 1. WYŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna dla interfejsu TEL 1 jest wyłączona.

10 TEL2 — WŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna jest włączona. Miga, gdy używana jest linia 2. WYŁĄCZONY oznacza, że usługa telefoniczna dla interfejsu TEL 2 jest wyłączona.

Helpful post? + +1
Back to top
alcon
Level 10
Location: radomsko
Joined: 16 Jan 2008
Posts: 37
alcon
Level 10
Post#75 05 Dec 2014 11:12    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Ostatnio pojawiła się nowa zakładka na eBOK z Vectry : Konfiguracja WIFI aczkolwiek póki co jest komunikat że funkcjonalność w trakcie testów.

Helpful post? + 0
Back to top
MrPawlos345
Level 8
Location: Loll
Joined: 26 Aug 2013
Posts: 21
MrPawlos345
Level 8
Post#76 31 Oct 2015 22:04    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Żeby mieć dostęp do ustawień tego modemo/routera musimy wykonać poniższe kroki:
1. Odłączamy kabel antenowy od modemu.
2. Klikamy przycisk RESET (znajduje się on z tyłu urządzenia, trzeba do tego użyć wykałaczki i przytrzymujemy go 10 sekund)
3. Czekamy aż się załaduje strona routera (domyślnie 192.168.0.1)
4. W polu login i hasło nie wpisujemy nic i klikamy "Log In".
5. Szukamy zakładki z możliwością zmiany loginu i hasła administratora (zazwyczaj znajduje się ona na stronie głównej po wejściu na stronę konfiguracyjną) i wpisujemy login i hasło i je zapamiętujemy. Klikamy przycisk zastosuj.
6. Podłączamy kabel antenowy czekamy do 10 min. i cieszymy się dostępem do routera.

Helpful post? + 0
Back to top
jurek.adam
Level 42
Location: Chęciny
Joined: 26 Apr 2011
Posts: 9541
Helped: 854
Post rating: 270
jurek.adam
Level 42
Post#77 31 Oct 2015 23:24    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


MrPawlos345 wrote:
Podłączamy kabel antenowy czekamy do 10 min. i cieszymy się dostępem do routera.
Konfiguracja operatora nie nadpisuje ustawień? Naprawdę potem jest pełny dostęp do panelu admina? Trudno uwierzyć, może wrzuć jakieś zrzuty i podaj wersje firmware.

Helpful post? + 0
Back to top
alcon
Level 10
Location: radomsko
Joined: 16 Jan 2008
Posts: 37
alcon
Level 10
Post#78 01 Nov 2015 08:17    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?

Helpful post? + 0
Back to top
VooVoo
Level 32
Location: Okolice Okolic :)
Joined: 05 Dec 2003
Posts: 1729
Helped: 155
Post rating: 26
VooVoo
Level 32
Post#79 01 Nov 2015 08:45    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


alcon wrote:
Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?
Na 3925 nie ma pasma 5 GHz. To dotyczy tylko modemów 3928 wersja AD.

Helpful post? + 0
Back to top
butcher23
Level 7
Location: Krosno
Joined: 19 Aug 2011
Posts: 29
butcher23
Level 7
Post#80 04 Nov 2015 13:58    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo wrote:
alcon wrote:
Też jestem ciekaw czy to faktycznie działa i czy można puścić sobie WiFi ba 5GHz? Nie chciałbym żeby wyleciały całkiem ustawienia Vectry. Czy ktoś to może potwierdzić?
Na 3925 nie ma pasma 5 GHz. To dotyczy tylko modemów 3928 wersja AD.


Na pewno nie ma.. ?
Link

Podobno Vectra testuje modemy z 5 GHz nie wiem po co tak szczerze, bo jest to wyższa częstotliwość i mniejsze zaszumienie. Obecnie każdy pracuje na 2.4 GHz, a sieci dookoła jest bardzo dużo.

Helpful post? + 0
Back to top
alcon
Level 10
Location: radomsko
Joined: 16 Jan 2008
Posts: 37
alcon
Level 10
Post#81 04 Nov 2015 16:30    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Wydawało mi się że ten model ma właśnie 5 GHz tak czy inaczej mam go zablokowanego właśnie przez vectre w dalszym ciągu a nikt nie potwierdził że można go odblokować podanym wcześniej sposobem

Helpful post? + 0
Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#82 04 Nov 2015 18:50    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Skoro to modemorouter Vectry - to jak i czym chcesz go zastąpić - w USA jest to możliwe, w PL nie.
5 GHz - działa na zasadzie, albo 5 GHz, albo 2,4 GHz - NIE DZIAŁA JEDNOCZEŚNIE.

Helpful post? + 0
Back to top
VooVoo
Level 32
Location: Okolice Okolic :)
Joined: 05 Dec 2003
Posts: 1729
Helped: 155
Post rating: 26
VooVoo
Level 32
Post#83 05 Nov 2015 10:04    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


KOCUREK1970 wrote:
Skoro to modemorouter Vectry - to jak i czym chcesz go zastąpić - w USA jest to możliwe, w PL nie.
5 GHz - działa na zasadzie, albo 5 GHz, albo 2,4 GHz - NIE DZIAŁA JEDNOCZEŚNIE.
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie. Możesz to łatwo zweryfikować, jeśli zobaczysz nazwy sieci różniące się początkiem np:
2,4 vnet XXXX
5,0 vnet XXXX
Nazwę podałem z głowy, ale tak to w przybliżeniu wygląda.

Poza tym nie widziałem modemu 3925 pracującego w trybie 5 GHz. Możliwe, że producent przewidział taką możliwość, ale nigdy jej nie odpalono.

Helpful post? + 0
Back to top
butcher23
Level 7
Location: Krosno
Joined: 19 Aug 2011
Posts: 29
butcher23
Level 7
Post#84 05 Nov 2015 11:05    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


To co napisał VooVoo się zgadza. Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością.
Ciekawe kiedy szanowna kablówka wprowadzi w obieg routery z 5 GHz.

Helpful post? + 0
Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#85 05 Nov 2015 16:40    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo wrote:
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie

Ale co ma wspólnego podawany przez Ciebie router z modelem o którym tu rozmawiamy?.
Cisco 3925 jest dwupasmowy - posiada pasmo na 5 GHz i na 2,4 GHz (tak go zrobił producent, tak podaje specyfikacja, tak wskazują ludzie którzy mają ten router) - to, że coś jest, a czegoś nie ma (nieaktywne funkcje itd.) to wybór OPERATORA.
butcher23 wrote:
Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością

Czyżby - jeśli karta pracuje na 5 GHz, to "widzi" TYLKO pasmo 5 GHz.

Helpful post? + 0
Back to top
VooVoo
Level 32
Location: Okolice Okolic :)
Joined: 05 Dec 2003
Posts: 1729
Helped: 155
Post rating: 26
VooVoo
Level 32
Post#86 05 Nov 2015 21:17    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


KOCUREK1970 wrote:
VooVoo wrote:
Mylisz się. W modemach 3928 AD pracują oba pasma jednocześnie

Ale co ma wspólnego podawany przez Ciebie router z modelem o którym tu rozmawiamy?.
Cisco 3925 jest dwupasmowy - posiada pasmo na 5 GHz i na 2,4 GHz (tak go zrobił producent, tak podaje specyfikacja, tak wskazują ludzie którzy mają ten router) - to, że coś jest, a czegoś nie ma (nieaktywne funkcje itd.) to wybór OPERATORA.
butcher23 wrote:
Jeśli karta WiFi ma możliwość pracy w 5 GHz to zobaczy dwie sieci o tych samych nazwach, różniące się jedynie częstotliwością

Czyżby - jeśli karta pracuje na 5 GHz, to "widzi" TYLKO pasmo 5 GHz.
Masz rację, praktycznie odpowiedziałeś sam sobie. Ustawienie opcji 5GHz powoduje, że użytkownik bez sprzętu z możliwością obsługi w/w częstotliwości będzie pozbawiony dostępu. Może to był powód nie uruchamiania tego pasma na zasadzie albo/albo.

Helpful post? + 0
Back to top
KOCUREK1970
Level 43
Joined: 18 Sep 2009
Posts: 11827
Helped: 940
Post rating: 188
KOCUREK1970
Level 43
Post#87 05 Nov 2015 22:07    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


VooVoo wrote:
Może to był powód nie uruchamiania tego pasma na zasadzie albo/albo.

Ale modemorouter Cisco taką opcje ma - nie wydaje mi się, by operator to zablokował (mam w domu UPC, tam jest ta opcja dostępna - miałem kiedyś krótko ten modemorouter).

Jeśli ktoś wspomina o pasmie 5 GHz - to chyba logicznym jest (?), że posiada odpowiednią kartę sieciową. Inną kwestią jest, że po uruchomieniu pasma 5 GHz, sprzęt który ma sieciówki tylko na 2,4 GHz traci dostęp do netu przez wifi.
Jeśli się chce mieć sieć wifi i na 2,4 GHz i na 5 GHz - trzeba zmienić sprzęt operatora na taki, gdzie obydwa pasma działają jednocześnie - albo zwykły modem kablowy od operatora i swój dwupasmowy router.

Helpful post? + 0
Back to top
jurek.adam
Level 42
Location: Chęciny
Joined: 26 Apr 2011
Posts: 9541
Helped: 854
Post rating: 270
jurek.adam
Level 42
Post#88 05 Nov 2015 23:05    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Cisco EPC3925 ma nawet Dual-Band 2.4/5 GHz, czy możliwość pracy na obydwu pasmach równocześnie. Netia odblokowała to w swoich EPC3925. UPC pozwala samodzielnie wybrać pasmo, a Vectra nawet i taką możliwość zablokowała.

Helpful post? + +3
Back to top
rychoc
Level 9
Location: Warszawa
Joined: 27 Feb 2009
Posts: 13
rychoc
Level 9
Post#89 21 Feb 2016 22:58    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


jurek.adam wrote:
Cisco EPC3925 ma nawet Dual-Band 2.4/5 GHz, czy możliwość pracy na obydwu pasmach równocześnie. Netia odblokowała to w swoich EPC3925. UPC pozwala samodzielnie wybrać pasmo, a Vectra nawet i taką możliwość zablokowała.


Uprzejmie informuję zainteresowanych konfiguracją routera Vectry Cisco EPC3928AD EuroDocsis 3.0 2-PORT Voice Gateway, że można go samemu skonfigurować i konfiguracja działa, choć po zalogowaniu ponownym nie wszystkie ustawienia można zmienić.
1. Odłączamy kabel koncentryczny i resetujemy router przyciskiem RESET, będąc podłączeni tylko po LANie
2. Logujemy sie do routera 192.168.0.1 user/hasło puste/puste
3.Zmieniamy co nam potrzebne, ustanawiamy swoje hasło i nazwę użytkownika i wylogowujemy się.
4. Podłączamy kabel koncentryczny i czekamy spokojnie kilka minut, aż się router dogada z serwerem i dane zostają zmienione na stałe.
Po tej procedurze i ewentualnym ponownym zalogowaniu niestety nie wszystkie dane są dostępne do ponownych zmian i wymaga to ponownego odłączenia koncentryka i twardego resetu. Oczywiście router jest dual band, więc można sobie ustawić dwa pasma i kanał w/g życzenia.
Nadmieniam, że gdzieś znalazłem do niego instrukcję po polsku i mogę wysłać na maila, choć nie sądzę, by komuś ona pomogła w konfiguracji.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jurek.adam
Level 42
Location: Chęciny
Joined: 26 Apr 2011
Posts: 9541
Helped: 854
Post rating: 270
jurek.adam
Level 42
Post#90 22 Feb 2016 00:44    

Re: Cisco epc3925 Vectra hasło


Wątek dot. EPC3925, poza tym było wcześniej:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=15112015#15112015
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=15112645#15112645
W ten sposób można zmienić tylko kilka podstawowych ustawień, reszta nadpisywana jest przez plik konfiguracyjny Vectry.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Cisco epc3925 Vectra hasło Previous  1234  Next
Page 3 of 4

Similar topics to cisco epc3925 Vectra hasło

Vectra i Cisco EPC3925 (4)
Cisco EPC3925 - Cisco EPC3925 często zrywa połączenie z Windows 7 (13)
CISCO EPC3925 - Zaawansowane ustawienia routera Cisco EPC3925 w Multimedii. (5)
Cisco EPC3925 Vectra + ps3 (6)
vectra - Cisco EPC3925 a podłączenie innego (7)
cisco epc3925 - Vectra 40Mbit/s i niestabilne łącze. (4)
CISCO EPC3925 - Duże pingi, vectra 60mb/s (25)
cisco epc3925(Vectra internet) + winstars ws-wn513n1 współdzielenie neta wifi (3)
cisco epc3925 - Modem epc3925 bridge mode (4)
CISCO/CERBERUS - Połączenie CISCO EPC3925 z CERBERUS P6311-07R (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.119 seconds