Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak podłączyć rozdzielnie?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Jak podłączyć rozdzielnie? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
starzec-s
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 14 Mar 2012
Posty: 1

starzec-s
Poziom 1
Post#1 14 Mar 2012 15:46  Autor tematu   

Jak podłączyć rozdzielnie?


Witam mam taki problem gdyż w garażu posiadam tylko wtyk na siłę starego typu,nie mam też tam żadnego gniazdka na 220v wpadła mi w ręce rozdzielnica i chciałem ją podłączyć.Głównie chodzi o to że nie wiem jak połączyć ten 4 przewód tak żeby było dobrze.Przy liczniku mam bezpieczniki topikowe żadnej różnicówki nie posiadam , trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
INTOUCH
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 22 Gru 2007
Posty: 1569

INTOUCH
Poziom 22
Post#2 14 Mar 2012 16:07    

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


4 białe? Kto robił tą instalację?
Najlepiej wezwij elektryka z kwalifikacjami.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
Akrzy74
Admin Energoelektronika
Admin Energoelektronika


Dołączył: 25 Paź 2007
Posty: 6769
Miasto: Wielkopolska

Akrzy74
Admin Energoelektronika
Post#3 14 Mar 2012 16:52    

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


starzec-s napisał:
trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?


Nie może tak zostać. Co zmienić?- Wszystko! Cieszy fakt, że nie chcesz ryzykować swoją niewiedzą.
Aby skorzystać z pomocy forum to należy posiadać minimum wiedzy w danym temacie. Ponieważ autor tematu tego minimum wiedzy nie posiada, to nie spełnia wymogów, i dlatego temat zostaje zamknięty.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak podłączyć rozdzielnie?
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.032 seconds

elektroda.pl temat RSS