Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak podłączyć rozdzielnie?


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Jak podłączyć rozdzielnie? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
starzec-s
Level 1
Joined: 14 Mar 2012
Posts: 1
starzec-s
Level 1
Post#1 14 Mar 2012 15:46  Topic author   

Jak podłączyć rozdzielnie?


Witam mam taki problem gdyż w garażu posiadam tylko wtyk na siłę starego typu,nie mam też tam żadnego gniazdka na 220v wpadła mi w ręce rozdzielnica i chciałem ją podłączyć.Głównie chodzi o to że nie wiem jak połączyć ten 4 przewód tak żeby było dobrze.Przy liczniku mam bezpieczniki topikowe żadnej różnicówki nie posiadam , trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?
To view the material on this forum you must be logged in.

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
INTOUCH
Level 30
Joined: 22 Dec 2007
Posts: 1580
Helped: 96
Post rating: 8
INTOUCH
Level 30
Post#2 14 Mar 2012 16:07    

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


4 białe? Kto robił tą instalację?
Najlepiej wezwij elektryka z kwalifikacjami.

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
Akrzy74
Admin Elektroenergetyka
Location: Wielkopolska
Joined: 25 Oct 2007
Posts: 7075
Helped: 301
Post rating: 66
Akrzy74
Admin Elektroenergetyka
Post#3 14 Mar 2012 16:52    

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


starzec-s wrote:
trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?


Nie może tak zostać. Co zmienić?- Wszystko! Cieszy fakt, że nie chcesz ryzykować swoją niewiedzą.
Aby skorzystać z pomocy forum to należy posiadać minimum wiedzy w danym temacie. Ponieważ autor tematu tego minimum wiedzy nie posiada, to nie spełnia wymogów, i dlatego temat zostaje zamknięty.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak podłączyć rozdzielnie?
Page 1 of 1



Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.082 seconds