Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak podłączyć rozdzielnie?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Jak podłączyć rozdzielnie?
Autor
Wiadomość
starzec-s
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 14 Mar 2012
Posty: 1

Post#1 Post autora tematu 14 Mar 2012 16:46   

Jak podłączyć rozdzielnie?


Witam mam taki problem gdyż w garażu posiadam tylko wtyk na siłę starego typu,nie mam też tam żadnego gniazdka na 220v wpadła mi w ręce rozdzielnica i chciałem ją podłączyć.Głównie chodzi o to że nie wiem jak połączyć ten 4 przewód tak żeby było dobrze.Przy liczniku mam bezpieczniki topikowe żadnej różnicówki nie posiadam , trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?
Jak podłączyć rozdzielnie?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 14 Mar 2012 16:46   



Powrót do góry
   
INTOUCH
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 22 Gru 2007
Posty: 1490

Post#2 14 Mar 2012 17:07   

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


4 białe? Kto robił tą instalację?
Najlepiej wezwij elektryka z kwalifikacjami.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 14 Mar 2012 17:07   


Powrót do góry
   
Akrzy74
Admin Energoelektronika
Admin Energoelektronika


Dołączył: 25 Paź 2007
Posty: 7046
Miasto: Wielkopolska

Post#3 14 Mar 2012 17:52   

Re: Jak podłączyć rozdzielnie?


starzec-s napisał:
trochę zaczołem tam podłączać prosił bym o poradę czy tak może zostać lub co by zmienić gdyż dla mnie to trochę czarna magia a wole nie ryzykować?


Nie może tak zostać. Co zmienić?- Wszystko! Cieszy fakt, że nie chcesz ryzykować swoją niewiedzą.
Aby skorzystać z pomocy forum to należy posiadać minimum wiedzy w danym temacie. Ponieważ autor tematu tego minimum wiedzy nie posiada, to nie spełnia wymogów, i dlatego temat zostaje zamknięty.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Jak podłączyć rozdzielnie?
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.038 seconds

elektroda.pl temat RSS