Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Router TP-link nie mogę się zalogować


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący ->Router TP-link nie mogę się zalogować Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
hubert_p
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 38
Miasto: Kielce

hubert_p
Poziom 9
Post#1 Post autora tematu 25 Mar 2012 13:20   

Router TP-link nie mogę się zalogować


Witam mam problem z zalogowaniem się na stronę ustawień routera.
Posiadam TP-LINK TD-W8901G po wpisaniu adersu http://192.168.1.1./ wyskakuje okno, gdzie się wpisuje login: admin i hasło: admin. Wszystko robie dobrze, ale przy próbie logowania nic sie nie dzieje, poniżej hasła pisze Hasło bedzie wysłane bez szyfrowania i byc moze przez to nie chce się zalogować. Dodam, że z miesiac temu wszystko działało dobrze, a teraz nie i nie wiem czemu.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 9359
Miasto: Zgierz

CHACA
Poziom 26
Post#2 25 Mar 2012 13:37   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


Resetowałeś do ustawień fabrycznych?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
hubert_p
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 38
Miasto: Kielce

hubert_p
Poziom 9
Post#3 Post autora tematu 25 Mar 2012 13:55   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


Nie resetowałem i chciałbym tego uniknąć, bo jeśli zresetuje to całe ustawienia chyba też się zresetują i nie bede miał internetu, a możliwe, że potem też się nie bede mogł zalogować.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 24229
Miasto: Gostyń

jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Post#4 25 Mar 2012 14:20   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


admin/admin próbowałeś?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
hubert_p
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 38
Miasto: Kielce

hubert_p
Poziom 9
Post#5 Post autora tematu 25 Mar 2012 14:21   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


Tak próbowałem w pierwszym poście opisałem co robiłem.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 24229
Miasto: Gostyń

jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Post#6 25 Mar 2012 14:23   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


Sorry nie doczytałem, pozostaje reset do ustawień fabrycznych. To niestety był twój błąd że pozostawiłeś domyślne hasło. Ktoś mógł wejść na twój router przez publiczne IP i zmienić dane do logowania.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
hubert_p
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 38
Miasto: Kielce

hubert_p
Poziom 9
Post#7 Post autora tematu 25 Mar 2012 15:06   

Re: Router TP-link nie mogę się zalogować


Zresetowałem router i pomogło. Skonfigurowałem sieć na nowo i zmieniłem hasło dostepu.
Dzieki za pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Router TP-link nie mogę się zalogować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
D-Link DI-604 - nie mogę się zalogować na router (11)
D-link DSL-2740B - D-link DSL-2740B nie mogę się zalogować na router. (3)
Nie mogę zalogować się na router. (3)
Nie mogę się zalogować - TP-Link TL-WR340G. (13)
TP-LINK WR542G - nie mogę się zalogować (11)
Nie mogę się zalogować na router po restarcie (8)
Nie mogę zalogować się na router-wifi (2)
TP-LINK WR542G - nie mogę się zalogować - Pomocy! (5)
TP-Link W8901G - Nie mogę zalogować się do Routera (14)
Router Dlink DIR300 v.B1 - nie mogę się zalogować (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS