Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

tani, gotowy ruter do aero2


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> tani, gotowy ruter do aero2
Autor
Wiadomość
bolek
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 04 Cze 2002
Posty: 3936
Miasto: stolica

Post#1 Post autora tematu 27 Mar 2012 20:19   

tani, gotowy ruter do aero2


Istnieje coś takiego w rozsądnej cenie (do 200zł)?
z tego co widze po allegro to osobno ruter z USB i osobno modem USB, łącznie jakieś 300 w górę
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Mar 2012 20:19   





Powrót do góry
   
armada
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 11 Lut 2007
Posty: 587
Miasto: Katowice i okolice

Post#2 27 Mar 2012 20:47   

Re: tani, gotowy ruter do aero2


Za 200 złotych masz Pentagram P 6367 i modem Huawei e173u-2
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Mar 2012 20:47   





Powrót do góry
   
bolek
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 04 Cze 2002
Posty: 3936
Miasto: stolica

Post#3 Post autora tematu 27 Mar 2012 21:40   

Re: tani, gotowy ruter do aero2


3 dychy tańszy od np TL-MR 3220 który wydaje się być o wiele lepszy. Chyba nie ma sensu...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Mar 2012 21:40   





Powrót do góry
   
armada
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 11 Lut 2007
Posty: 587
Miasto: Katowice i okolice

Post#4 27 Mar 2012 21:57   

Re: tani, gotowy ruter do aero2


Przy odrobinie szczęścia, można trafić na używany router Globetrotter na kartę SIM, tylko czy to będzie działać na aero2. Kiedyś coś takiego licytowałem i poszedł za 130 zł.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> tani, gotowy ruter do aero2
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak łączyć się z Aero2? - Jakie urządzenie do Aero2? (3)
Aero2 - Aero2 - sposób na zwielokrotnienie łącza (3)
aero2+foscam - kamera ip i aero2 (5)
Ruter ADSL Wi-Fi Edimax jako zwykły ruter (2)
Różnice w dostępie do internetu Aero2 z karty iPlusa a z karty Aero2? (6)
ruter czy serwer - ruter na linux (4)
Połączenie: dostawca wi-fi, ruter wi-fi, ruter VOIP (6)
Ruter trenda - Ruter z modemem co kupić ?? (2)
ruter DLink N150 - Jak podłączyć ruter DLink N 150 DIR600 do internetu z INEA (2)
ruter Zyxel - Jak połączyć ruter Zyxel z ruterem FritzBox aby działał voip? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl temat RSS