Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Household Utility -> Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie
Author
Message
arekpro
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 24 Apr 2007
Posts: 11
Location: Wroc豉w

Post#1 Post from the author of the topic 05 Apr 2012 18:04   

Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Witam koleg闚 i kole瘸nki
By豚ym wdzi璚zny za udzielenie porady
W kuchence mastercook na zdj璚iu poni瞠j(nie wiem niestety co to za model, wybaczcie)
Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie

popsu si zegar/wy鈍ietlacz,
czasami zdarzy mu si za陰czy jednak 70% czasu jest zawieszony i nie reaguje na 瘸dne nasze akcje ;(
Powiedzcie mi prosz czy da si omin望 ten zegar 瞠bym m鏬 w陰czy piekarnik?
zdj璚ia pod陰cze zegara na zdj璚iu poni瞠j:

Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie

dzi瘯uje wszystkim za pomoc

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Apr 2012 18:04   





Back to top
   
Jerzykowski
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 15 Dec 2007
Posts: 4226
Location: Czadr闚, Kamienna G鏎a

Post#2 05 Apr 2012 20:47   

Re: Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Na pewno da si omin望 ale czy to bezpieczne?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Apr 2012 20:47   





Back to top
   
zbigniew3107
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 11 Aug 2011
Posts: 274
Location: Brusy

Post#3 05 Apr 2012 23:54   

Re: Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Bezpieczne jest na pewno zegar spe軟ia jedynie funkcj przeka幡ika i informuje o godzinie nie spe軟ia funkcji termostatu musisz prze這篡 zasilanie zegara na zasilanie prze陰cznika wyboru funkcji piekarnika .Na twoim miejscu sprawdzi豚ym zegar pod k徠em tzw. zimnych lut闚 i wyschni皻ych kondensator闚 by mo瞠 da si go naprawi .

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Apr 2012 23:54   





Back to top
   
arekpro
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 24 Apr 2007
Posts: 11
Location: Wroc豉w

Post#4 Post from the author of the topic 06 Apr 2012 08:12   

Re: Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Z pewno軼i da si go naprawi jednak pr鏏a wyci庵ni璚ia samego zegara sprowadzi豉 sie do po豉mania plastik闚 a pr鏏a wyci庵ni璚ia kondensator闚 nie przynios豉 skutku ;(
niestety nie wiem jka trzeba prze這篡 to zasilanie, jak ktos mam moze schemat tej kuchenki i podpowie b璠 wdzi璚zny

Helpful message? + -

Back to top
   
zhudomel
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 18 Feb 2010
Posts: 2900
Location: 30 od Katowic

Post#5 06 Apr 2012 13:16helpful post - solution   

Re: Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


Trzeba po陰czy ze sob przewody przy przeka幡ikach: 1 z 1a, 2 z 2a (je郵i dobrze odczyta貫m ze zdj璚ia).

Helpful message? + -

Back to top
   
arekpro
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 24 Apr 2007
Posts: 11
Location: Wroc豉w

Post#6 Post from the author of the topic 14 Apr 2012 11:30   

Re: Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie


wczoraj przetestowane po powrocie ze 鈍i徠 Wink DZIAxWink
dzi瘯i serdeczne. jeden przeka幡ik odpowiada za piekarnik a drugi za jeden z palnik闚.
Jeszcze raz dzi瘯i w徠ek mo積a zamkn望 zhundomel - rewelka dzi瘯i

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Household Utility -> Jak omin望 popsuty zegar w kuchence mastercook - pytanie
Page 1 of 1
Similar topics
termoregulator w kuchence Mastercook (5)
Zak堯cenia z zapalarki w kuchence mastercook (3)
Kurki w kuchence Mastercook Wrozamet (1)
moc piekarnika w kuchence mastercook (2)
Piekarnik elektryczny w kuchence Mastercook MPW6E FX (1)
Wymiana termopary w kuchence gazowej Mastercook (2)
jak ustawic zegar kuchenka mastercook (6)
brak zasilania na grza趾ach w kuchence mastercook 3477 (10)
P瘯ni皻a obr璚z p造tki grzejnej w kuchence Mastercook (2)
Pytanie - Funkcja mikroprocesora w kuchence gazowej ?? (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl topic RSS feed