Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

v9 jako strona startowa Firefox'a


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe -> v9 jako strona startowa Firefox'a
Autor
Wiadomość
artaz1
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Kwi 2012
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 01 Maj 2012 20:37   

v9 jako strona startowa Firefox'a


Mam problem z v9, mianowicie podmienia mi stronę startową z googla na portal v9 (regulamin pisany łamaną polszczyzną, strona jest własnością chińskiej firmy). Próbowałem usunąć to poprzez Panel Sterowania (nie ma już Deinstalacja v9). Usunąłem też dopisek ze ścieżki Element docelowy, jest tam teraz:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" - czyli jak należy. Mimo to nie działa.
Dołączam logi z OTL

Załączniki:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Maj 2012 20:37   





Powrót do góry
   
alojzy1993
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Wrz 2011
Posty: 42

Post#2 01 Maj 2012 21:11   

Re: v9 jako strona startowa Firefox'a


Proponuje ściągnąć program ccleaner ma funkcje usuwania programów może on coś więcej usunie.
A poza tym może reinstal przeglądarki pomoże
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Maj 2012 21:11   





Powrót do góry
   
artaz1
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Kwi 2012
Posty: 2

Post#3 Post autora tematu 01 Maj 2012 21:26   

Re: v9 jako strona startowa Firefox'a


A jaki program mam usunąć? Firefoxa? Na IE dzieje się to samo.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe -> v9 jako strona startowa Firefox'a
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Strona startowa w Mozilla Firefox (2)
Uri.pl strona startowa firefox (4)
Firefox strona startowa w nowej karcie (2)
qooqlle jako strona startowa (1)
qooqlle.com jako strona startowa (4)
qooqlle.com jako strona startowa (5)
qooqlle jako strona startowa, jak usunąć ? (9)
gameharbor.com ustawiane jako strona startowa (1)
Strona gameharbor.org ustawia sie jako startowa (1)
Prośba o sprawdzenie loga OTL - findamo jako strona startowa (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS