Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



v9 jako strona startowa Firefox'a


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe ->v9 jako strona startowa Firefox'a Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
artaz1
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 14 Kwi 2012
Posty: 2
artaz1
Poziom 2
Post#1 01 Maj 2012 20:37  Autor tematu   

v9 jako strona startowa Firefox'a


Mam problem z v9, mianowicie podmienia mi stronę startową z googla na portal v9 (regulamin pisany łamaną polszczyzną, strona jest własnością chińskiej firmy). Próbowałem usunąć to poprzez Panel Sterowania (nie ma już Deinstalacja v9). Usunąłem też dopisek ze ścieżki Element docelowy, jest tam teraz:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" - czyli jak należy. Mimo to nie działa.
Dołączam logi z OTL

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
alojzy1993
Poziom 9
Poziom 9
Dołączył: 20 Wrz 2011
Posty: 42
Pomógł: 1
Ocena postów: 3
alojzy1993
Poziom 9
Post#2 01 Maj 2012 21:11    

Re: v9 jako strona startowa Firefox'a


Proponuje ściągnąć program ccleaner ma funkcje usuwania programów może on coś więcej usunie.
A poza tym może reinstal przeglądarki pomoże

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
artaz1
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 14 Kwi 2012
Posty: 2
artaz1
Poziom 2
Post#3 01 Maj 2012 21:26  Autor tematu   

Re: v9 jako strona startowa Firefox'a


A jaki program mam usunąć? Firefoxa? Na IE dzieje się to samo.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe -> v9 jako strona startowa Firefox'a
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Strona startowa w Mozilla Firefox (2)
Uri.pl strona startowa firefox (4)
Firefox strona startowa w nowej karcie (2)
qooqlle jako strona startowa (1)
gameharbor jako strona startowa (2)
qooqlle.com jako strona startowa (4)
qooqlle.com jako strona startowa (5)
gameharbor.org jako strona startowa (4)
qooqlle jako strona startowa, jak usunąć ? (9)
gameharbor.com ustawiane jako strona startowa (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.069 seconds

elektroda.pl temat RSS