Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Zmiana liter na klawiaturze


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware ->Zmiana liter na klawiaturze Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Kamil131010
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 13 Kwi 2009
Posty: 138

Kamil131010
Poziom 13
Post#1 Post autora tematu 13 Maj 2012 01:49   

Zmiana liter na klawiaturze


Witam, mam problem otóż chodzi o klawiature w laptopie HP ProBook4510s, w której część klawiszy nie działa, a część jest pomieszana np.:
gdy wcisnę klawisz "z" wyskakuje zcx, jak wcisnę "v" to vm, backspace nie działa, i wiele wiele innych też nie działa, próbowałem wszystkimi metodami to na prawić, ale nie pomogło, czy to oznacza że będę musiał wymienić klawiaturę, czy też jest rzecz o której nie wiem ?? Dodam że klawiatury nie zalałem, a laptopa nigdy nie upuściłem
Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Maj 2012 01:49   



Powrót do góry
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 9285
Miasto: Zgierz

CHACA
Poziom 26
Post#2 13 Maj 2012 02:45   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


Pod jakim systemem, sam instalowales go?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
sebekbnx
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 02 Maj 2012
Posty: 162

sebekbnx
Poziom 14
Post#3 13 Maj 2012 09:14   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


Kliknij jednoczesnie lewy ctrl i lewy shift

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Damian0396
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 244
Miasto: Konin

Damian0396
Poziom 15
Post#4 13 Maj 2012 10:06   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


Tak jak kolega wyżej ctrl i shift jednocześnie

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Maj 2012 10:06   



Powrót do góry
Resist_34
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 351

Resist_34
Poziom 17
Post#5 13 Maj 2012 10:20   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


Sprawdź działanie klawiszy na jakimś systemie Live.
Jeśli będzie identyczny efekt. to na pytanie :
Cytat:
...czy to oznacza że będę musiał wymienić klawiaturę...

będzie trzeba odpowiedzieć twierdząco.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Maj 2012 10:20   



Powrót do góry
Damian0396
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 244
Miasto: Konin

Damian0396
Poziom 15
Post#6 13 Maj 2012 10:43   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


A nie zalałeś przypadkiem klawiatury?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Maj 2012 10:43   



Powrót do góry
Resist_34
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 351

Resist_34
Poziom 17
Post#7 13 Maj 2012 10:50   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


@Damian0396:
Kamil131010 napisał:
Dodam że klawiatury nie zalałem, a laptopa nigdy nie upuściłem


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Maj 2012 10:50   



Powrót do góry
Damian0396
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 244
Miasto: Konin

Damian0396
Poziom 15
Post#8 13 Maj 2012 11:14   

Re: Zmiana liter na klawiaturze


DziękujęVery Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Zmiana liter na klawiaturze
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Zmiana liter na klawiaturze - Czy mogę zamieniać znaki na klawiaturze? (4)
Pomocy nie mam symbolu @ i polskich liter na klawiaturze... (5)
Logitech - Połykanie liter przy pisaniu na klawiaturze Logitech Cordless Wave (2)
Zmiana wielkosci liter... (1)
Zmiana liter dysków w win98 (5)
Zmiana klawiszologi w klawiaturze laptopowej (1)
Zmiana wtyczki PS2 na USB w klawiaturze (2)
Zmiana przypisanych funkcji klawiszy na klawiaturze. (1)
Zmiana liter dysków. Jak można to zrobić w Windows XP? (8)
Ciagła zmiana liter dysków przy formatowaniu, reinstalacji. (6)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl temat RSS