Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D
Author
Message
szopenus
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 27 Jul 2007
Posts: 7

Post#1 Post from the author of the topic 23 May 2012 19:01   

Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D


Witam, mam taki problem. Ustawiłem jakiś czas temu kolejność kanałów cyfrowych w moim Samsungu D5500. Ostatnio dostawca TV kablowej uszczęśliwił mnie, przenosząc gdzieś jeden z kanałów. Teraz po wybraniu kanału 35 pojawia się komunikat "Kanał niedostępny". Jak mogę go odszukać? Po ponownym przeszukaniu całej listy, kanał zostanie znaleziony, jednak cała moja żmudnie układana lista kanałów zostanie zastąpiona nową, z domyślną kolejnością. Czy jest metoda, by odnaleźć zaginiony kanał i wrócić z nim na pozycję 35? Z góry dziękuję za pomoc.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 23 May 2012 19:01   





Back to top
   
11111olo
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 21 Mar 2007
Posts: 10598
Location: z opolskiego ;)

Post#2 23 May 2012 19:11   

Re: Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D


Masz pewnie włączone automatyczne sortowanie. To ogólnie bez sensu bo jedna zmiana i wszystko się sypie i lepiej się przyzwyczaić do automatycznego ułożenia.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 23 May 2012 19:11   





Back to top
   
szopenus
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 27 Jul 2007
Posts: 7

Post#3 Post from the author of the topic 23 May 2012 21:07   

Re: Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D


Nic z tego. Układ mnie absolutnie nie satysfakcjonuje, poza tym wywalam wiele kanałów rumuńskich, rosyjskich, niemieckich z listy bo są zbędne. No i nie mam full pakietu i co trzeci kanał dostaję info, że kanał jest zablokowany przez moduł CI i przeglądanie kanałów to katorga. Muszę znaleźć ten jeden kanał, na stronie TVKabl. jest tylko info, jaki numer ma kanał domyślnie, żadnego info o jakichś częstotliwościach itp. W jaki sposób w ogóle lokalizuje się taki kanał? Pomocy Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Ręczne strojenie kanałów cyfrowych Samsung serii D
Page 1 of 1
Similar topics
Samsung LE40B650 zapis kanałów cyfrowych (1)
Samsung LE32E420 - brak kanałów cyfrowych (9)
Samsung ps51d6900 + Karta Ci brak kanałów cyfrowych (2)
Ręczne wyszukiwanie kanałów (21)
Thomson - ręczne ustawienie kanałów (4)
Dekoder Globo Digital 3000M - ręczne wyszukiwanie kanałów (11)
Jaką antenę do kanałów cyfrowych? (4)
LG 26ld320-za, Wyszykanie kanałów cyfrowych (10)
Brak wszystkich kanałów cyfrowych. (1)
LG M2452 i brak kanałów cyfrowych. (3)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl topic RSS feed