Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition
Autor
Wiadomość
reddevil_77
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 23
Miasto: Poznań

Post#1 Post autora tematu 02 Cze 2012 11:12   

Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


Witam!!! Mam takie prośbę czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak wgrywa się nowsze mapy do nawigacji TomTom XXL IQ Route Edition ponieważ w mojej nawigacji są mapy "western_and_central_europe_2gb v840.2562" i są one dość nieaktualne i chciałem po prostu zaktualizować troszkę tę nawigacje a nie mam kompletnie pojęcia jak to sie robi.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2012 11:12   





Powrót do góry
   
Mody
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 03 Kwi 2003
Posty: 938
Miasto: Tarnowskie Góry

Post#2 02 Cze 2012 11:46   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


Skorzystaj z programu TomTom Home i tam dokonaj aktualizacji mapy.
Powrót do góry
   
reddevil_77
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 23
Miasto: Poznań

Post#3 Post autora tematu 02 Cze 2012 12:59   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


pojawił sie pewien problem. Otóż po aktualizacji gdy chce włączyć urządzenie to pojawia sie czerwony krzyżyk na ekranie i nic nie da się zrobić
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2012 12:59   





Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2809
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#4 02 Cze 2012 19:01   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


sformatuj pamięć urządzenia, podłącz na nowo poprzez Tomtom Home i pościągaj aktualizacje navcore i map i będzie ok
Powrót do góry
   
reddevil_77
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 23
Miasto: Poznań

Post#5 Post autora tematu 02 Cze 2012 22:06   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


gdy klikam formatuj wyskakuje komunikat "system nie był w stanie dokończyć formatowania" czy jest jakis program przez ktory sformatuje nawigacje?
Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2809
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#6 02 Cze 2012 22:14   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


HDD Guru lub Panasonic SD Formatter - jeżeli wyświetla taki komunikat zacznij od sprawdzenia na innym PC/USB/kablu
Powrót do góry
   
reddevil_77
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 23
Miasto: Poznań

Post#7 Post autora tematu 02 Cze 2012 22:25   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


ale ja nie mam karty pamieci w tym urzadzeniu a wydaje mi sie ze nazwa drugiego programu ewidentnie na to wskazuje Very Happy
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2012 22:25   





Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2809
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#8 03 Cze 2012 05:59   

Re: Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition


program panasonica działa na tt bez karty również
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> Mapy TomTom XXL IQ Routes Edition
Strona 1 z 1
Podobne tematy
TomTom XXL IQ ROUTES - biały ekran przy starcie (12)
TomTom XXL IQ Routes. Po aktualizacji nie działa. (4)
TomTom XXL IQ Routes. Uszkodzony podczas aktualizacji. (9)
TOMTOM xxl iq routes edition - Nie działa dotyk po aktualizacji (3)
TomTom XXL IQ Routes Edition - resetuje się (8)
Tomtom XXL IQ Routes Edition - TOMTOM XXL jak zaktualizować mapy? (3)
TomTom XL LIVE IQ Routes edition EUROPE - kłopot z mapami (24)
TOMTOM CANADA310 - TOMTOM XL IQ Routes (1)
XXL IQ Routes/530S/540S - 2GB - Po wymianie 3455 nie uruchamia się Green LED (4)
TOM TOM XXL IQ routes - skasowalem cala zawartosc (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS