Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Czy GPS w telefonie jest płatny?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Użytkowy ->Czy GPS w telefonie jest płatny? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Smartwatche i Smartbandy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
ProCenttt
Poziom 7
Dołączył: 27 Mar 2012
Posty: 23
ProCenttt
Poziom 7
Post#1 02 Cze 2012 14:36  Autor tematu   

Czy GPS w telefonie jest płatny?


Siemanko, chciałbym sobie na mojego SGS-a pobrać Sygic: GPS wersję offline. Oczywiście zaktualizuję ją prze pomocy WI FI ;)
Pytanie: Czy jak będę w trasie to muszę mieć wykupiony pakiet internetowy aby aplikacja działała ?
Czy GPS działa bez internetu?
Niby jest napisane, że wersja OFFLINE, ale chce wiedzieć jak to działa ;)
Wiem, na necie jest dużo tematów odnośnie GPS-a ale nie mogłem nic znaleźć ;/
Dodam linka do strony z tym programem ;)
Link
Przepraszam za kategorię, jeśli wybrałem złą ;/]Link[/url]

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
LA72
Poziom 39
Miasto: Żagań
Dołączył: 26 Sty 2002
Posty: 4946
Pomógł: 455
Ocena postów: 250
LA72
Poziom 39
Post#2 02 Cze 2012 15:06    

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Usługa GPS jest darmowa, jak na razie.
Jednakże korzystanie z oprogramowania już może nie być.
Programy lubią sobie dociągać różne dane, czasem zbędne, co powoduje naliczanie pobieranych danych.
Wystarczy wyłączyć transmisję danych w telefonie/smartfonie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
ProCenttt
Poziom 7
Dołączył: 27 Mar 2012
Posty: 23
ProCenttt
Poziom 7
Post#3 03 Cze 2012 20:03  Autor tematu   

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Podziękował za odpowiedź ;)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Użytkowy -> Czy GPS w telefonie jest płatny?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
GPS standardowy czy w telefonie. (5)
tomtom5 GPS 6630, czy do niego jest potrzebny GPS Receiver?? (1)
GPS w telefonie jako moduł GPS do komputera? (1)
Suport Mt Boxa jest teraz płatny??!! (1)
Czy wymagane jest przeciecie TP w telefonie Siemens A57? (2)
W jaki sposób sprawdzić czy jest Sim Lock w telefonie LG (4)
Czy do wymiany ekranu w telefonie jest potrzebne idealnie czyste środowisko? (5)
Bada [GT-S8500] blokada numerów niepożądanych czy jest możliwa na tym telefonie (1)
Czy jest możliwość wymuszenia pracy tylko w paśmie GSM w telefonie NOKIA 6310i ? (5)
GPS w telefonie NOKIA + Komputer (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.221 seconds

elektroda.pl temat RSS