Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Czy GPS w telefonie jest płatny?


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility ->Czy GPS w telefonie jest płatny? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
ProCenttt
Level 7
Joined: 27 Mar 2012
Posts: 23
ProCenttt
Level 7
Post#1 02 Jun 2012 14:36  Topic author   

Czy GPS w telefonie jest płatny?


Siemanko, chciałbym sobie na mojego SGS-a pobrać Sygic: GPS wersję offline. Oczywiście zaktualizuję ją prze pomocy WI FI ;)
Pytanie: Czy jak będę w trasie to muszę mieć wykupiony pakiet internetowy aby aplikacja działała ?
Czy GPS działa bez internetu?
Niby jest napisane, że wersja OFFLINE, ale chce wiedzieć jak to działa ;)
Wiem, na necie jest dużo tematów odnośnie GPS-a ale nie mogłem nic znaleźć ;/
Dodam linka do strony z tym programem ;)
Link
Przepraszam za kategorię, jeśli wybrałem złą ;/]Link[/url]

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
LA72
Level 39
Location: Żagań
Joined: 26 Jan 2002
Posts: 5032
Helped: 462
Post rating: 291
LA72
Level 39
Post#2 02 Jun 2012 15:06    

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Usługa GPS jest darmowa, jak na razie.
Jednakże korzystanie z oprogramowania już może nie być.
Programy lubią sobie dociągać różne dane, czasem zbędne, co powoduje naliczanie pobieranych danych.
Wystarczy wyłączyć transmisję danych w telefonie/smartfonie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
ProCenttt
Level 7
Joined: 27 Mar 2012
Posts: 23
ProCenttt
Level 7
Post#3 03 Jun 2012 20:03  Topic author   

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Podziękował za odpowiedź ;)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility -> Czy GPS w telefonie jest płatny?
Page 1 of 1

Similar topics to czy GPS w telefonie jest płatny?

GPS standardowy czy w telefonie. (5)
tomtom5 GPS 6630, czy do niego jest potrzebny GPS Receiver?? (1)
GPS w telefonie jako moduł GPS do komputera? (1)
Suport Mt Boxa jest teraz płatny??!! (1)
Czy wymagane jest przeciecie TP w telefonie Siemens A57? (2)
W jaki sposób sprawdzić czy jest Sim Lock w telefonie LG (4)
Czy do wymiany ekranu w telefonie jest potrzebne idealnie czyste środowisko? (5)
Bada [GT-S8500] blokada numerów niepożądanych czy jest możliwa na tym telefonie (1)
Czy jest możliwość wymuszenia pracy tylko w paśmie GSM w telefonie NOKIA 6310i ? (5)
GPS w telefonie NOKIA + Komputer (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.06 seconds