Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Czy GPS w telefonie jest płatny?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Użytkowy ->Czy GPS w telefonie jest płatny? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
ProCenttt
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 27 Mar 2012
Posty: 23

ProCenttt
Poziom 7
Post#1 Post autora tematu 02 Cze 2012 14:36   

Czy GPS w telefonie jest płatny?


Siemanko, chciałbym sobie na mojego SGS-a pobrać Sygic: GPS wersję offline. Oczywiście zaktualizuję ją prze pomocy WI FI Wink
Pytanie: Czy jak będę w trasie to muszę mieć wykupiony pakiet internetowy aby aplikacja działała ?
Czy GPS działa bez internetu?
Niby jest napisane, że wersja OFFLINE, ale chce wiedzieć jak to działa Wink
Wiem, na necie jest dużo tematów odnośnie GPS-a ale nie mogłem nic znaleźć ;/
Dodam linka do strony z tym programem Wink
Link
Przepraszam za kategorię, jeśli wybrałem złą ;/]Link[/url]

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
LA72
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 26 Sty 2002
Posty: 4657
Miasto: Żagań

LA72
Poziom 24
Post#2 02 Cze 2012 15:06   

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Usługa GPS jest darmowa, jak na razie.
Jednakże korzystanie z oprogramowania już może nie być.
Programy lubią sobie dociągać różne dane, czasem zbędne, co powoduje naliczanie pobieranych danych.
Wystarczy wyłączyć transmisję danych w telefonie/smartfonie.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
ProCenttt
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 27 Mar 2012
Posty: 23

ProCenttt
Poziom 7
Post#3 Post autora tematu 03 Cze 2012 20:03   

Re: Czy GPS w telefonie jest płatny?


Podziękował za odpowiedź Wink

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Użytkowy -> Czy GPS w telefonie jest płatny?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
GPS standardowy czy w telefonie. (5)
tomtom5 GPS 6630, czy do niego jest potrzebny GPS Receiver?? (1)
GPS w telefonie jako moduł GPS do komputera? (1)
Suport Mt Boxa jest teraz płatny??!! (1)
Czy wymagane jest przeciecie TP w telefonie Siemens A57? (2)
W jaki sposób sprawdzić czy jest Sim Lock w telefonie LG (4)
Czy do wymiany ekranu w telefonie jest potrzebne idealnie czyste środowisko? (5)
Bada [GT-S8500] blokada numerów niepożądanych czy jest możliwa na tym telefonie (1)
Czy jest możliwość wymuszenia pracy tylko w paśmie GSM w telefonie NOKIA 6310i ? (5)
GPS w telefonie NOKIA + Komputer (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.085 seconds

elektroda.pl temat RSS