Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Automation Generally -> Automatic Gates -> Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący
Author
Message
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 23

Post#1 Post from the author of the topic 04 Jun 2012 13:08   

Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Witam
Ostatnio pilot Space zaczął szwankować i mimo wymiany baterii otwiera bramę za którymś wciśnięciem (dioda sygnalizacyjna świeci się przy każdym wciśnięciu). Inne piloty otwierają bezproblemowo. Natomiast na Allegro namierzyłem "pilot samokopiujący".
Mam w związku z tym pytanie, czy pilot samokopiujący "skopiuje sie" z pilota Space?


Mój pilot jest taki, jak na zdjęciu, które do celów poglądowych zapożyczyłem z innego wątku. Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący

Pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Jun 2012 13:08   





Back to top
   
Marteen_G
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 03 May 2007
Posts: 320
Location: Częstochowa

Post#2 04 Jun 2012 17:40   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


To pytanie raczej do sprzedającego w serwisie aukcyjnym. Nie jesteśmy tu jasnowidzami. Tak nawiasem mówiąc, za 65 złotych masz oryginalnego pilota, po co się motasz z jakimiś zamiennikami?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Jun 2012 17:40   





Back to top
   
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 23

Post#3 Post from the author of the topic 05 Jun 2012 20:13   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Cofam pytanie. W treści aukcji wyraźnie jest napisane, że pilot samokopiujący jest na kod stały. Co do oryginalnego pilota - kupiłbym go już dawno, gdybym miał pewność, że radioodbiornik sterownika bramy (miejsca parkingowego w bloku) nie jest zablokowany kodem.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Jun 2012 20:13   





Back to top
   
mikus1982
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany


Joined: 12 Dec 2008
Posts: 700
Location: Konstantynów

Post#4 11 Jun 2012 19:36   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


A widzisz.Jak nie kupisz to nie sprawdzisz.Mam takiego.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Automation Generally -> Automatic Gates -> Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący
Page 1 of 1
Similar topics
Firma Space - Pilot samokopiujący - nie działa (4)
Klonowanie pilota SPACE do bramy z napędem CAME (5)
Czy da się nauczyć pilot Space od innego pilota lub stacji odbiorczej? (1)
Nie markowy - Jak zakodować pilot samokopiujący ? (3)
Optimo 2000S - Klonowanie pilota (7)
HSM4 868 - Klonowanie ustawień pilota (2)
Brakujące części do pilota SPACE (12)
Programowanie CAME SPACE za pomocą pilota (44)
Pilot do bramy SPACE - brakujący element (1)
CAME SPACE - jeden pilot i dwie bramy (5)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.175 seconds

elektroda.pl topic RSS feed