Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Automatyka Bram i napędów ->Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2003
Posty: 23

wronek
Poziom 7
Post#1 04 Cze 2012 13:08  Autor tematu   

Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Witam
Ostatnio pilot Space zaczął szwankować i mimo wymiany baterii otwiera bramę za którymś wciśnięciem (dioda sygnalizacyjna świeci się przy każdym wciśnięciu). Inne piloty otwierają bezproblemowo. Natomiast na Allegro namierzyłem "pilot samokopiujący".
Mam w związku z tym pytanie, czy pilot samokopiujący "skopiuje sie" z pilota Space?


Mój pilot jest taki, jak na zdjęciu, które do celów poglądowych zapożyczyłem z innego wątku. Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący

Pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Marteen_G
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 320
Miasto: Częstochowa

Marteen_G
Poziom 16
Post#2 04 Cze 2012 17:40    

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


To pytanie raczej do sprzedającego w serwisie aukcyjnym. Nie jesteśmy tu jasnowidzami. Tak nawiasem mówiąc, za 65 złotych masz oryginalnego pilota, po co się motasz z jakimiś zamiennikami?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2003
Posty: 23

wronek
Poziom 7
Post#3 05 Cze 2012 20:13  Autor tematu   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Cofam pytanie. W treści aukcji wyraźnie jest napisane, że pilot samokopiujący jest na kod stały. Co do oryginalnego pilota - kupiłbym go już dawno, gdybym miał pewność, że radioodbiornik sterownika bramy (miejsca parkingowego w bloku) nie jest zablokowany kodem.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mikus1982
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 700
Miasto: Konstantynów

mikus1982
Użytkownik obserwowany
Post#4 11 Cze 2012 19:36    

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


A widzisz.Jak nie kupisz to nie sprawdzisz.Mam takiego.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Automatyka Bram i napędów -> Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Firma Space - Pilot samokopiujący - nie działa (4)
Klonowanie pilota SPACE do bramy z napędem CAME (5)
Czy da się nauczyć pilot Space od innego pilota lub stacji odbiorczej? (1)
Nie markowy - Jak zakodować pilot samokopiujący ? (3)
Optimo 2000S - Klonowanie pilota (7)
HSM4 868 - Klonowanie ustawień pilota (2)
Brakujące części do pilota SPACE (12)
Programowanie CAME SPACE za pomocą pilota (44)
Pilot do bramy SPACE - brakujący element (1)
CAME SPACE - jeden pilot i dwie bramy (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.089 seconds

elektroda.pl temat RSS