Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka- Automatyka Ogólna -> Automatyka- Automatyka Bram i napędów. -> Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący
Autor
Wiadomość
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2003
Posty: 23

Post#1 Post autora tematu 04 Cze 2012 13:08   

Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Witam
Ostatnio pilot Space zaczął szwankować i mimo wymiany baterii otwiera bramę za którymś wciśnięciem (dioda sygnalizacyjna świeci się przy każdym wciśnięciu). Inne piloty otwierają bezproblemowo. Natomiast na Allegro namierzyłem "pilot samokopiujący".
Mam w związku z tym pytanie, czy pilot samokopiujący "skopiuje sie" z pilota Space?


Mój pilot jest taki, jak na zdjęciu, które do celów poglądowych zapożyczyłem z innego wątku. Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący

Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Cze 2012 13:08   





Powrót do góry
   
Marteen_G
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 321
Miasto: Częstochowa

Post#2 04 Cze 2012 17:40   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


To pytanie raczej do sprzedającego w serwisie aukcyjnym. Nie jesteśmy tu jasnowidzami. Tak nawiasem mówiąc, za 65 złotych masz oryginalnego pilota, po co się motasz z jakimiś zamiennikami?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Cze 2012 17:40   





Powrót do góry
   
wronek
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 02 Cze 2003
Posty: 23

Post#3 Post autora tematu 05 Cze 2012 20:13   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


Cofam pytanie. W treści aukcji wyraźnie jest napisane, że pilot samokopiujący jest na kod stały. Co do oryginalnego pilota - kupiłbym go już dawno, gdybym miał pewność, że radioodbiornik sterownika bramy (miejsca parkingowego w bloku) nie jest zablokowany kodem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Cze 2012 20:13   





Powrót do góry
   
mikus1982
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 707
Miasto: Konstantynów

Post#4 11 Cze 2012 19:36   

Re: Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący


A widzisz.Jak nie kupisz to nie sprawdzisz.Mam takiego.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka- Automatyka Ogólna -> Automatyka- Automatyka Bram i napędów. -> Klonowanie pilota Space na pilot samokopiujący
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Klonowanie pilota SPACE do bramy z napędem CAME (5)
Czy da się nauczyć pilot Space od innego pilota lub stacji odbiorczej? (1)
Nie markowy - Jak zakodować pilot samokopiujący ? (3)
Optimo 2000S - Klonowanie pilota (7)
Brakujące części do pilota SPACE (12)
Programowanie CAME SPACE za pomocą pilota (44)
CAME SPACE - jeden pilot i dwie bramy (5)
gniazda na pilota a pilot dodatkowy (3)
Pilot samouczący zamiast pilota NEO (4)
Pilot nice wgrywanie pilota do centralki (19)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.067 seconds

elektroda.pl temat RSS