X
  • #1 05 Jun 2012 17:48
    samarcia
    Level 2  
    Helpful post? (0)
    Witam serdecznie ! Mam następujący problem, otóż zmieniałam ostatnio oryginalne radio samochodowe z renalut megane, radio fabryczne bylo na kasety. Po zmianie radia na radio MAXX BASS pojawił się następujący problem: nie słychać muzyki tylko szum, USB i karta SD odczytują utwory, sekundy lecą, piosenki można zmienić ale nie słychać głosu. Bardzo proszę o pomoc bo kompletnie nie wiem o co chodzi !!! :(
  • #2 05 Jun 2012 17:57
    powalla
    Moderator CarAudio
    Helpful post? (0)
    Co na to sprzedawca tego cuda ?
  • #3 05 Jun 2012 20:01
    samarcia
    Level 2  
    Topic author Helpful post? (0)
    No właśnie chodzi o to, że w poprzednim samochodzie, radio działało bez szwanku i USB również... nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że radio jest w porządku, może trzeba jakiś dodatkowy kabelek czy coś..? naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi...
  • #4 05 Jun 2012 20:30
    powalla
    Moderator CarAudio
    Helpful post? (0)
    samarcia wrote:
    może trzeba jakiś dodatkowy kabelek czy coś..?


    Dobrze że w pierwszym poście dokładnie opisałeś jak to podłączyłeś , bo teraz nie musimy zgadywać jak to podłączyłeś .
  • #5 05 Jun 2012 21:36
    samarcia
    Level 2  
    Topic author Helpful post? (0)
    Jestem kobietą, a radio podłączał mój znajomy, który nie ma pojęcia dlaczego nie działa USB... Z tego co wiem to podłączył kostki i antenę.. więcej tam nie było.,.
  • #6 05 Jun 2012 21:40
    qstosz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Helpful post? (0)
    Podjedź do zakładu CA uśmiechnij się niech przejrzą instalację.
  • #7 05 Jun 2012 21:43
    samarcia
    Level 2  
    Topic author Helpful post? (0)
    Chyba tak będę musiała zrobić, ale spróbować czegoś się dowiedzieć zawsze warto. Dzięki
  Search 4 million + Products
Browse Products