Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Sterowniki i BIOS ->GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#1 Post autora tematu 07 Lip 2012 19:44   

GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Witam
Mam problem z sterownikami do tej płyty.
Płyta ze sterownikami gdzieś się zgubiła a sterowniki ze strony producenta nie działają mimo że pobieram do tej płyty i pod odpowiedni system
System to Windows XP Professional

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 07 Lip 2012 19:44   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43429
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 07 Lip 2012 19:48   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Wysil sie troche bardziej i napisz co sie DOKLADNIE dzieje podczas proby instalacji.

Masz SP3 do XP?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 07 Lip 2012 19:48   



Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#3 Post autora tematu 07 Lip 2012 19:54   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Tak jest to Sp3.
Po zakończeniu instalacji następuje restart komputera i po ponownym uruchomieniu sterowniki obrazu nie działają.
P.S PC nie mój ja tylko mam zainstalować sterowniki dla kolegi bo tamten popsuł system i wgrał sterowniki nie do tego PC.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
1337166
Usunięty





1337166
Usunięty
Post#4 07 Lip 2012 19:58   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Podaj całą konfigurację komputera ?, i dosyć mnie dziwi że sterowniki ze strony producenta nie działają

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
mladenick
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 01 Lip 2012
Posty: 72

mladenick
Poziom 11
Post#5 07 Lip 2012 20:10   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Jesteś pewny że kolega ma zintegrowaną kartę grafiki a nie osobną? Bo to mi wygląda że kolega ma odrębną kartę grafiki wtedy musisz znaleźć sterowniki z karty, na stronie producenta karty wraz z odpowiednim modelem. Jak pisali przedmówcy, najlepiej podaj jakieś parametry sprzętu.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#6 Post autora tematu 07 Lip 2012 20:19   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Sterowniki stąd nie działają
http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-m61sme-s2_2x/
konfigurację podam jak PC się włączy bo teraz nie wyświetla obrazu

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
1337166
Usunięty





1337166
Usunięty
Post#7 07 Lip 2012 20:24   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Rozkręć obudowę spisz model płyty głównej i tyle i zobacz czy karta jest zintegrowana czy też dodana inna. i jaki system posiadasz i pod jaki system ściągasz ????.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 07 Lip 2012 20:24   



Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#8 Post autora tematu 07 Lip 2012 23:38   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


jak już pisałem wcześniej
płyta główna to
GIGABYTE GA-M61SME-S2
karta grafiki zintegrowana
sterowniki sciągam pod Windows XP
a system to Windows XP Professional sp 3

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Robert B
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 12 Cze 2003
Posty: 13828
Miasto: Warszawa

Robert B
Poziom 26
Post#9 07 Lip 2012 23:47   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Czy jako pierwsze zainstalowałeś sterowniki do chipsetu a dopiero później do grafiki i innych urządzeń? Ważna jest kolejność instalacji.
www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-m61sme-s2_2x/download/

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
dt1
Moderator - Komputery Serwis
Moderator - Komputery Serwis


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 9927
Miasto: Gdynia

dt1
Moderator - Komputery Serwis
Post#10 07 Lip 2012 23:55   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Może kolega podać identyfikator tej karty z menedżera urządzeń? (właściwości karty -> zakładka "szczegóły").

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#11 Post autora tematu 08 Lip 2012 00:06   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


karty graficznej ?? nie podam gdyż wyświetla jako nieznane
najpierwsz instalowałem chipset potem reszte

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
dt1
Moderator - Komputery Serwis
Moderator - Komputery Serwis


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 9927
Miasto: Gdynia

dt1
Moderator - Komputery Serwis
Post#12 08 Lip 2012 01:38   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


Tak więc czy może kolega podać identyfikator "nieznanego urządzenia"?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 08 Lip 2012 01:38   



Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#13 Post autora tematu 08 Lip 2012 03:07   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


ok rano podepnę swój dysk i sprawdzę
ID urządzenia w menagerze urządzeń nie znalazłem niestety

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 08 Lip 2012 03:07   



Powrót do góry
terminator988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Paź 2010
Posty: 533
Miasto: Suwałki

terminator988
Poziom 18
Post#14 Post autora tematu 08 Lip 2012 15:00   

Re: GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki


ok problem rozwiązany pobrałem sterownik z innego regionu i działa
zamykam temat

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Sterowniki i BIOS -> GIGABYTE GA-M61SME-S2 sterowniki
Strona 1 z 1
Podobne tematy
sterowniki do Gigabyte GA-M61SME-S2 pod win 7? (6)
Sterowniki Ethernet do karty zintegrowanj z Gigabyte GA-M61SME. (2)
SPDIF na Gigabyte GA-M61SME-S2 (4)
Zamiennik GIGABYTE GA-M61SME-S2? (14)
GIGABYTE GA-M61SME-S2 - rozbudowa PC (1)
Gigabyte GA-M61SME-S2 AM2 + DYSK (4)
Gigabyte M61SME-S2- brak audio (4)
GIGABYTE GA-M61SME-S2 - padł BIOS (27)
Podtopiony BIOS na Gigabyte GA-M61SME-S2? (1)
GIGABYTE GA M61SME S2L co zrobic? (11)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS