Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


  Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Connection devices ->Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09. Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
TheAnes10019
Level 1
Location: Radom
Joined: 24 Jul 2012
Posts: 1
TheAnes10019
Level 1
Post#1 24 Jul 2012 19:50  Topic author   

Cyfrowy Polsat błąd 09


Witam mam otóż problem z moim Cyfrowym Polsatem. Dekoder mini nie był używany przez okres 5 miesięcy a gdy go włączyłem było napisane : Problem Z Kartą Błąd 09 . Z tego co czytałem wszyscy użytkownicy mieli ten problem w okresie świątecznym a teraz jest Lipiec 2012 roku , Jestem Za Granicą a dekoder jest cały czas opłacany. Z góry Dzięki .

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
krzysiek12sos
Level 27
Location: okolice Krakowa
Joined: 14 May 2007
Posts: 1394
Helped: 51
Post rating: 11
krzysiek12sos
Level 27
Post#2 24 Jul 2012 19:55Helpful post    

Re: Cyfrowy Polsat błąd 09


Przeczyść styki w karcie, zresetuj przez wyłączenie z sieci na 15s, ewentualnie zadzwoń do biura obsługi klienta i automatycznie ponów sobie sygnał.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
adam1w
Level 12
Location: Waw
Joined: 04 Sep 2003
Posts: 72
Helped: 4
Post rating: 1
adam1w
Level 12
Post#3 26 Jul 2012 15:49    

Re: Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


Włącz na noc kanał Polsat sport info. Rano powinno być ok.


Moderated by gulson:
Przywróciłem, użytkownik twierdzi, że działa, co na to autor problemu?


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
MagicOl
Level 10
Joined: 27 Nov 2006
Posts: 40
Post rating: 8
MagicOl
Level 10
Post#4 08 Aug 2014 17:28    

Re: Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


Zadzwoń do BOK, po 10min miałem działający tuner Mini D1AB w trybie FTA.
(tuner Mini był wymieniony na nowy HD6000 - a stary sobie zostawiłem i leżał w szafie)

Łapie kilka kanałów od CP i dużo niekodowanych z Astry.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Connection devices -> Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.
Page 1 of 1

Similar topics to dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.

Tv/dekoder - cyfrowy polsat (1)
cyfrowy polsat dekoder HD 6000 (28)
Cyfrowy Polsat - dekoder PVR 7000 (8)
Polsat Cyfrowy ktory dekoder/tuner wybrac ? (1)
Cyfrowy Polsat Dekoder Echostar DSB-717 (3)
Stara aktualna karta Cyfrowy Polsat a dekoder HD? (10)
Podłączenie Dekoder polsat cyfrowy+karta TwinhanDTV+ Pheonix (1)
[cyfrowy polsat] dekoder hd 5000, m100 i inne karty (12)
Cyfrowy Polsat dekoder HD5000 od tygodnia gubi sygnal (12)
dekoder m100 - cyfrowy polsat- sygnal jest, kanałów brak (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.06 seconds