Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Connection devices -> Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.
Author
Message
TheAnes10019
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 24 Jul 2012
Posts: 1
Location: Radom

Post#1 Post from the author of the topic 24 Jul 2012 19:50   

Cyfrowy Polsat błąd 09


Witam mam otóż problem z moim Cyfrowym Polsatem. Dekoder mini nie był używany przez okres 5 miesięcy a gdy go włączyłem było napisane : Problem Z Kartą Błąd 09 . Z tego co czytałem wszyscy użytkownicy mieli ten problem w okresie świątecznym a teraz jest Lipiec 2012 roku , Jestem Za Granicą a dekoder jest cały czas opłacany. Z góry Dzięki .

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jul 2012 19:50   





Back to top
   
krzysiek12sos
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 14 May 2007
Posts: 1390
Location: okolice Krakowa

Post#2 24 Jul 2012 19:55helpful post - solution   

Re: Cyfrowy Polsat błąd 09


Przeczyść styki w karcie, zresetuj przez wyłączenie z sieci na 15s, ewentualnie zadzwoń do biura obsługi klienta i automatycznie ponów sobie sygnał.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jul 2012 19:55helpful post - solution   





Back to top
   
adam1w
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 04 Sep 2003
Posts: 72
Location: Waw

Post#3 26 Jul 2012 15:49   

Re: Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


Włącz na noc kanał Polsat sport info. Rano powinno być ok.


Moderated by gulson:
Przywróciłem, użytkownik twierdzi, że działa, co na to autor problemu?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Jul 2012 15:49   





Back to top
   
MagicOl
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 40

Post#4 08 Aug 2014 17:28   

Re: Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.


Zadzwoń do BOK, po 10min miałem działający tuner Mini D1AB w trybie FTA.
(tuner Mini był wymieniony na nowy HD6000 - a stary sobie zostawiłem i leżał w szafie)

Łapie kilka kanałów od CP i dużo niekodowanych z Astry.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Connection devices -> Dekoder Cyfrowy Polsat sygnalizuje błąd 09.
Page 1 of 1
Similar topics
Tv/dekoder - cyfrowy polsat (1)
cyfrowy polsat dekoder HD 6000 (28)
Cyfrowy Polsat - dekoder PVR 7000 (8)
Polsat Cyfrowy ktory dekoder/tuner wybrac ? (1)
Cyfrowy Polsat Dekoder Echostar DSB-717 (3)
Stara aktualna karta Cyfrowy Polsat a dekoder HD? (10)
Podłączenie Dekoder polsat cyfrowy+karta TwinhanDTV+ Pheonix (1)
[cyfrowy polsat] dekoder hd 5000, m100 i inne karty (12)
Cyfrowy Polsat dekoder HD5000 od tygodnia gubi sygnal (12)
dekoder m100 - cyfrowy polsat- sygnal jest, kanałów brak (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.034 seconds

elektroda.pl topic RSS feed