Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Podlaczenie centrali integra 64 do nadajnik pulson gprs-n


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Podlaczenie centrali integra 64 do nadajnik pulson gprs-n
Autor
Wiadomość
kicajowski123
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 03 Maj 2012
Posty: 5
Miasto: posen

Post#1 Post autora tematu 15 Sie 2012 17:53   

Podlaczenie centrali integra 64 do nadajnik pulson gprs-n


Witam!
Mam wielka prosbe do was forumowicze. Prosilbym bardzo o jakies informacje jak podlaczyc nadajnik pulson gprs-n do centrali integra 64. Szukalem ale nie moglem znalezc zadnych informacji o tym na forum.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Sie 2012 17:53   





Powrót do góry
   
sharp
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 26 Paź 2002
Posty: 4098
Miasto: Wągrowiec

Post#2 15 Sie 2012 18:09   

Re: Podlaczenie centrali integra 64 do nadajnik pulson gprs-n


Podłącza się go identycznie, jak urządzenia Satela, Elmesa, Ropama: wyjścia centrali do wejść Modułu.
Nie wiem, co tu skomplikowanego.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Podlaczenie centrali integra 64 do nadajnik pulson gprs-n
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Problem z Integra 64 i modułem GPRS-T2 (2)
Programowanie centrali integra 32 (9)
Integra + GPRS-T1 (5)
Pulson gprs-n - Podłączenie do komputera przez rs232 (schemat kabla programujące (15)
DSC 1550 - Podłączenie do Modułu Pulson GPRS-N (2)
integra i gprs t2 - integra i gprs t2 sterowanie ręczne i komórką (4)
Integra 128WRL komunikacja po GPRS (13)
INTEGRA 128 obciążenie centrali. (3)
Programowanie TELIM w centrali Integra (1)
Podlaczenie GPRS T2 do CA-6 (11)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS