Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak założyć hasło na router?


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->Jak założyć hasło na router? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Esio_v2
Level 2
Location: tychy
Joined: 31 Aug 2012
Posts: 2
Esio_v2
Level 2
Post#1 31 Aug 2012 16:17  Topic author   

Jak założyć hasło na router?


Witam! Mam pytanie jak założyć hasło na router, aby nikt, nic nie wchodziło przez wifi, BO: przy oglądaniu filmików na youtube musisz czekać koło 1h aby załadował się filmik 10 minutowy, Adobe zakutalizowany. Facebook, google też zamulają .. Przy grach to już jest jazz, ponieważ przy CSie ping +120, przy metinie Klatki że głowa boli i przez to zastanawiam się czy ktoś nie pobiera mi łącza, a z pewnością niemam hasła. Router: Axesstel MV 410LR

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
kox98
Level 8
Location: Wróblik Szlachecki
Joined: 26 Feb 2012
Posts: 27
Helped: 1
kox98
Level 8
Post#2 31 Aug 2012 17:36    

Re: Jak założyć hasło na router?


Musisz wejść na stronę konfiguracji routera i sie zalogować. Jeżeli nie wiesz jak to ja mogę spróbować przez teamviewer'a

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
Esio_v2
Level 2
Location: tychy
Joined: 31 Aug 2012
Posts: 2
Esio_v2
Level 2
Post#3 31 Aug 2012 17:39  Topic author   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeżeli moglibyście mi podać stronę, bo niezbyt wiem o co chodzi ;)

Helpful post? + 0
Back to top
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Location: Gostyń
Joined: 30 Mar 2007
Posts: 26480
Helped: 2636
Post rating: 288
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Post#4 31 Aug 2012 18:29    

Re: Jak założyć hasło na router?


Wpisujesz w przeglądarce http://192.168.0.1
Tu masz instrukcję Link.

Helpful post? + 0
Back to top
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Location: Ełk
Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3190
Helped: 382
Post rating: 51
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Post#5 31 Aug 2012 18:49    

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeśli routerem jest Axesstel MV 410LR, to masz zapewne dostęp do internetu przez CDMA ? A jak się ma limit przesyłu danych ? Czy przypadkiem problemy nie mają tendencji w występowaniu do określonych pór dnia ?

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jak założyć hasło na router?
Page 1 of 1

Similar topics to jak założyć hasło na router?

Jak założyć hasło na foldery ? (7)
Jak założyć hasło przy starcie PC? (6)
jak założyć hasło na foldery z plikiem (6)
Jak założyć hasło na dysk twardy? (3)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
Jak założyć hasło na folder w sieci UDOSTEPNIANIE w XP (1)
Jak założyć hasło na stronie napisanej w html-u? (15)
Jak założyć hasło na kompie w sieci lokalnej? (2)
sinus 154 dsl jak założyć hasło ? (2)
Jak założyć hasło na cały dysk twardy? (10)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.095 seconds