Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak założyć hasło na router?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jak założyć hasło na router?
Author
Message
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 31 Aug 2012
Posts: 2
Location: tychy

Post#1 Post from the author of the topic 31 Aug 2012 16:17   

Jak założyć hasło na router?


Witam! Mam pytanie jak założyć hasło na router, aby nikt, nic nie wchodziło przez wifi, BO: przy oglądaniu filmików na youtube musisz czekać koło 1h aby załadował się filmik 10 minutowy, Adobe zakutalizowany. Facebook, google też zamulają .. Przy grach to już jest jazz, ponieważ przy CSie ping +120, przy metinie Klatki że głowa boli i przez to zastanawiam się czy ktoś nie pobiera mi łącza, a z pewnością niemam hasła. Router: Axesstel MV 410LR

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 31 Aug 2012 16:17   



Back to top
   
kox98
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 26 Feb 2012
Posts: 28
Location: Wróblik Szlachecki

Post#2 31 Aug 2012 17:36   

Re: Jak założyć hasło na router?


Musisz wejść na stronę konfiguracji routera i sie zalogować. Jeżeli nie wiesz jak to ja mogę spróbować przez teamviewer'a

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 31 Aug 2012 17:36   



Back to top
   
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 31 Aug 2012
Posts: 2
Location: tychy

Post#3 Post from the author of the topic 31 Aug 2012 17:39   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeżeli moglibyście mi podać stronę, bo niezbyt wiem o co chodzi Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 31 Aug 2012 17:39   



Back to top
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Joined: 30 Mar 2007
Posts: 23561
Location: Gostyń

Post#4 31 Aug 2012 18:29   

Re: Jak założyć hasło na router?


Wpisujesz w przeglądarce http://192.168.0.1
Tu masz instrukcję Link.

Helpful message? + -

Back to top
   
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Moderator - Sieci, Internet


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 2966
Location: Ełk

Post#5 31 Aug 2012 18:49   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeśli routerem jest Axesstel MV 410LR, to masz zapewne dostęp do internetu przez CDMA ? A jak się ma limit przesyłu danych ? Czy przypadkiem problemy nie mają tendencji w występowaniu do określonych pór dnia ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jak założyć hasło na router?
Page 1 of 1
Similar topics
Jak założyć hasło na foldery ? (7)
Jak założyć hasło przy starcie PC? (6)
jak założyć hasło na foldery z plikiem (6)
Jak założyć hasło na dysk twardy? (3)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
Jak założyć hasło na folder w sieci UDOSTEPNIANIE w XP (1)
Jak założyć hasło na stronie napisanej w html-u? (15)
Jak założyć hasło na kompie w sieci lokalnej? (2)
sinus 154 dsl jak założyć hasło ? (2)
Jak założyć hasło na cały dysk twardy? (10)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.045 seconds

elektroda.pl topic RSS feed