Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak założyć hasło na router?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jak założyć hasło na router?
Autor
Wiadomość
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 2
Miasto: tychy

Post#1 Post autora tematu 31 Sie 2012 16:17   

Jak założyć hasło na router?


Witam! Mam pytanie jak założyć hasło na router, aby nikt, nic nie wchodziło przez wifi, BO: przy oglądaniu filmików na youtube musisz czekać koło 1h aby załadował się filmik 10 minutowy, Adobe zakutalizowany. Facebook, google też zamulają .. Przy grach to już jest jazz, ponieważ przy CSie ping +120, przy metinie Klatki że głowa boli i przez to zastanawiam się czy ktoś nie pobiera mi łącza, a z pewnością niemam hasła. Router: Axesstel MV 410LR
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Sie 2012 16:17   


Powrót do góry
   
kox98
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 26 Lut 2012
Posty: 27
Miasto: Wróblik Szlachecki

Post#2 31 Sie 2012 17:36   

Re: Jak założyć hasło na router?


Musisz wejść na stronę konfiguracji routera i sie zalogować. Jeżeli nie wiesz jak to ja mogę spróbować przez teamviewer'a
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Sie 2012 17:36   


Powrót do góry
   
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 2
Miasto: tychy

Post#3 Post autora tematu 31 Sie 2012 17:39   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeżeli moglibyście mi podać stronę, bo niezbyt wiem o co chodzi ;)
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Sie 2012 17:39   


Powrót do góry
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 22125
Miasto: Gostyń

Post#4 31 Sie 2012 18:29   

Re: Jak założyć hasło na router?


Wpisujesz w przeglądarce http://192.168.0.1
Tu masz instrukcję Link.
Powrót do góry
   
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Moderator - Sieci, Internet


Dołączył: 27 Sty 2003
Posty: 2905
Miasto: Ełk

Post#5 31 Sie 2012 18:49   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeśli routerem jest Axesstel MV 410LR, to masz zapewne dostęp do internetu przez CDMA ? A jak się ma limit przesyłu danych ? Czy przypadkiem problemy nie mają tendencji w występowaniu do określonych pór dnia ?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jak założyć hasło na router?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak założyć hasło na foldery ? (7)
Jak założyć hasło przy starcie PC? (6)
jak założyć hasło na foldery z plikiem (6)
Jak założyć hasło na dysk twardy? (3)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
Jak założyć hasło na folder w sieci UDOSTEPNIANIE w XP (1)
Jak założyć hasło na stronie napisanej w html-u? (15)
Jak założyć hasło na kompie w sieci lokalnej? (2)
sinus 154 dsl jak założyć hasło ? (2)
Jak założyć hasło na cały dysk twardy? (10)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS