Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak założyć hasło na router?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Jak założyć hasło na router? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: tychy
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 2
Esio_v2
Poziom 2
Post#1 31 Sie 2012 16:17  Autor tematu   

Jak założyć hasło na router?


Witam! Mam pytanie jak założyć hasło na router, aby nikt, nic nie wchodziło przez wifi, BO: przy oglądaniu filmików na youtube musisz czekać koło 1h aby załadował się filmik 10 minutowy, Adobe zakutalizowany. Facebook, google też zamulają .. Przy grach to już jest jazz, ponieważ przy CSie ping +120, przy metinie Klatki że głowa boli i przez to zastanawiam się czy ktoś nie pobiera mi łącza, a z pewnością niemam hasła. Router: Axesstel MV 410LR

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
kox98
Poziom 8
Poziom 8
Miasto: Wróblik Szlachecki
Dołączył: 26 Lut 2012
Posty: 27
Pomógł: 1
kox98
Poziom 8
Post#2 31 Sie 2012 17:36    

Re: Jak założyć hasło na router?


Musisz wejść na stronę konfiguracji routera i sie zalogować. Jeżeli nie wiesz jak to ja mogę spróbować przez teamviewer'a

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
Esio_v2
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: tychy
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 2
Esio_v2
Poziom 2
Post#3 31 Sie 2012 17:39  Autor tematu   

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeżeli moglibyście mi podać stronę, bo niezbyt wiem o co chodzi Wink

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet
Miasto: Gostyń
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 24705
Pomógł: 2458
Ocena postów: 209
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Post#4 31 Sie 2012 18:29    

Re: Jak założyć hasło na router?


Wpisujesz w przeglądarce http://192.168.0.1
Tu masz instrukcję Link.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Moderator - Sieci, Internet
Miasto: Ełk
Dołączył: 27 Sty 2003
Posty: 3083
Pomógł: 371
Ocena postów: 40
salmon
Moderator - Sieci, Internet
Post#5 31 Sie 2012 18:49    

Re: Jak założyć hasło na router?


Jeśli routerem jest Axesstel MV 410LR, to masz zapewne dostęp do internetu przez CDMA ? A jak się ma limit przesyłu danych ? Czy przypadkiem problemy nie mają tendencji w występowaniu do określonych pór dnia ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jak założyć hasło na router?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak założyć hasło na foldery ? (7)
Jak założyć hasło przy starcie PC? (6)
jak założyć hasło na foldery z plikiem (6)
Jak założyć hasło na dysk twardy? (3)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
Jak założyć hasło na folder w sieci UDOSTEPNIANIE w XP (1)
Jak założyć hasło na stronie napisanej w html-u? (15)
Jak założyć hasło na kompie w sieci lokalnej? (2)
sinus 154 dsl jak założyć hasło ? (2)
Jak założyć hasło na cały dysk twardy? (10)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.079 seconds

elektroda.pl temat RSS