Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.
Autor
Wiadomość
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#1 Post autora tematu 13 Wrz 2012 22:03   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Witam.

Mam problem z Mozilla Firefox. Od pewnego czasu za dużo pobiera zasobów komputera aż się tnie.

SS:


Nie wiem co może być tego przyczyną.

Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.

A druga sprawa... to ping... na początku gdy odpalam... kompa jest strasznie wysoki ping przez około 1h... powinien być 100... a jest ponad 300... w programie
NetLimiter3 sprawdzałem co pobiera neta... okazuje się że nic...

Możliwe jest, że to sprawka wirusa? A jak tak to jak go wykryć bo avira nic nie pokazuje. A możliwe jest też, że jak dodałem kilka stron do pliku "host" żeby blokowało, to właśnie to spowolniło kompa?(stron jest około 5).


Dodatkowe pytanie:

Jakiego programu użyć do sprawdzenia czy komputer nie ma błędów i WIRUSÓW ale proszę o jakieś dobre programy...

Dodano po 1 [godziny] 40 [minuty]:

Sory że pos pod postem ale coś nie mogę edytować:

Powie mi ktoś ile powinno być tak średnio na kompie procesów? Bo ja mam 80... czy to dużo?

I jak wyczyścić kompa z wirusa takiego co sam włącza programy... bo chyba takiego mam?
Powrót do góry
   
KodIT
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 03 Kwi 2012
Posty: 122
Miasto: Poznań

Post#2 13 Wrz 2012 22:38   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Co do firefoxa, to może masz poinstalowane w nim jakieś rozszerzenia, które długo się ładują.
Do sprawdzania wirusów najlepiej użyć płytki bootowalnej (livecd). Taką wersję ma prawie każdy producent antywirusów. Do tego polecam sprawdzić SpyBotem.

O jakie błędy Tobie chodzi? Sprzętowe czy programowe (systemowe)?

Nikt nie powie, ile powinieneś mieć procesów, dopóki nie napiszesz, jaki masz system.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Wrz 2012 22:38   





Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#3 Post autora tematu 13 Wrz 2012 22:39   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Ja mam windows 7
Powrót do góry
   
irek6311
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 10 Kwi 2010
Posty: 2014
Miasto: Śląsk

Post#4 13 Wrz 2012 22:57pomocny post - solucja   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


CTRL+ALT+DEL i zrzut z Menadżer Zadań/Procesy ,
Skanery Antywirusowe Online .
Powrót do góry
   
Acorus 20
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 4794

Post#5 14 Wrz 2012 12:57pomocny post - solucja   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Sprawdź po uruchomieniu Firefoxa bez dodatków.Pomoc-Uruchom ponownie z wyłączonymi dodatkami.
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#6 Post autora tematu 14 Wrz 2012 15:00   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Dobra Firefox... już zaczął działaś normalnie.

Tutaj macie ss:
Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.

Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.

Dlaczego mam te same procesy kilka razy odpalone?
Powrót do góry
   
irek6311
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 10 Kwi 2010
Posty: 2014
Miasto: Śląsk

Post#7 14 Wrz 2012 15:26   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Narzędzia administracyjne /Konfiguracja systemu /(zaznacz ukryj wszystkie usługi Microsoft) powyłączaj co zbędne i zakładka uruchomianie też powyłączaj co zbędne ,
ja mam uruchomione > procesy 52 a u ciebie 78 więc bardzo dużo a to spowalnia PC .
Powrót do góry
   
Acorus 20
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 4794

Post#8 14 Wrz 2012 18:31   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Odinstaluj Spybota i Akamai Netsesion Interface.Pokaż Pokaż logi z OTL http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe
Zaznacz-Wszyscy użytkownicy.Wszystkie panele-Użyj filtrowania.Zaznacz-infekcja LOP iPurity na 30 dni.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Wrz 2012 18:31   





Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#9 Post autora tematu 16 Wrz 2012 15:05   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


logi OTL:

Nie wiem dlaczego kilkakrotnie około 10 razy odpala mi się proces svchost

Załączniki:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Wrz 2012 15:05   





Powrót do góry
   
Acorus 20
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 4794

Post#10 16 Wrz 2012 15:45pomocny post - solucja   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Cytat:
:OTL
IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD22}: "URL" = http://search.bearshare.com//web?src=ieb&appid=0&systemid=2&sr=0&q={searchTerms}
IE - HKLM\..\URLSearchHook: {5c5b9468-d672-4eb7-b52f-b5afabf28c5b} - C:\Program Files (x86)\SFT_Polska\prxtbSFT_.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKLM\..\URLSearchHook: {a5ae8924-4036-420f-b7f6-a47e4b8f692e} - C:\Program Files (x86)\Free_Lunch_Design_TB\prxtbFree.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKLM\..\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD22}: "URL" = http://search.bearshare.com//web?src=ieb&appid=0&systemid=2&sr=0&q={searchTerms}
IE - HKLM\..\SearchScopes\{afdbddaa-5d3f-42ee-b79c-185a7020515b}: "URL" = http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?q={searchTerms}&SearchSource=4&ctid=CT3031817
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Default_Page_URL = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com/?crg=3.1010000.10011
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Search,Default_Search_URL = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Search,Search Page = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&home=1
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\URLSearchHook: {5c5b9468-d672-4eb7-b52f-b5afabf28c5b} - C:\Program Files (x86)\SFT_Polska\prxtbSFT_.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\URLSearchHook: {a5ae8924-4036-420f-b7f6-a47e4b8f692e} - C:\Program Files (x86)\Free_Lunch_Design_TB\prxtbFree.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\SearchScopes\{0ECDF796-C2DC-4d79-A620-CCE0C0A66CC9}: "URL" = http://search.babylon.com/?q={searchTerms}&AF=100996&babsrc=SP_ss&mntrId=1e12e1f8000000000000000000000000
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\SearchScopes\{312CE3AC-53E2-4C7C-B6DB-2BA9730B957D}: "URL" = http://websearch.ask.com/redirect?client=ie&tb=ORJ&o=&src=kw&q={searchTerms}&locale=&apn_ptnrs=&apn_dtid=OSJ000&apn_uid=A7D90F79-5C0C-47CD-9D17-6ED191CC5769&apn_sauid=9CC27147-4066-448C-BE98-63FB87DDAB96
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\SearchScopes\{96bd48dd-741b-41ae-ac4a-aff96ba00f7e}: "URL" = http://www.bigseekpro.com/search/browser/driveridentifier/{5E8546C5-FC70-4462-9460-71BEC06A84BC}?q={searchTerms}
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD22}: "URL" = http://search.bearshare.com//web?src=ieb&appid=0&systemid=2&sr=0&q={searchTerms}
IE - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000\..\SearchScopes\{afdbddaa-5d3f-42ee-b79c-185a7020515b}: "URL" = http://search.searchcompletion.com/?si=10205&bs=1&q={searchTerms}
FF - prefs.js..browser.search.defaultengine: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask.com"
FF - prefs.js..sweetim.toolbar.previous.keyword.URL: "http://search.sweetim.com/search.asp?src=2&q="
[2012-09-13 22:43:58 | 000,002,580 | ---- | M] () -- C:\Users\Michał\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\tgbapsm0.default\searchplugins\askcom.xml
[2011-08-19 22:55:15 | 000,002,503 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\searchplugins\SearchResults.xml
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Conduit Engine ) - {30F9B915-B755-4826-820B-08FBA6BD249D} - C:\Program Files (x86)\ConduitEngine\prxConduitEngin.dll (Conduit Ltd.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (DriverIdentifier Toolbar) - {338B4DFE-2E2C-4338-9E41-E176D497299E} - C:\Program Files (x86)\DriverIdentifier Toolbar\tbcore3.dll ()
O3 - HKLM\..\Toolbar: (SFT_Polska Toolbar) - {5c5b9468-d672-4eb7-b52f-b5afabf28c5b} - C:\Program Files (x86)\SFT_Polska\prxtbSFT_.dll (Conduit Ltd.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Free Lunch Design TB Toolbar) - {a5ae8924-4036-420f-b7f6-a47e4b8f692e} - C:\Program Files (x86)\Free_Lunch_Design_TB\prxtbFree.dll (Conduit Ltd.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (MediaBar) - {c2d64ff7-0ab8-4263-89c9-ea3b0f8f050c} - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\ToolBar\bsdtxmltbpi.dll ()
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - 10 - No CLSID value found.
O4 - HKLM..\Run: [ApnUpdater] "C:\Program Files (x86)\Ask.com\Updater\Updater.exe" File not found
O4 - HKLM..\Run: [DATAMNGR] C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\DATAMN~1.EXE (MusicLab, LLC)
O4 - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1000..\Run: [Akamai NetSession Interface] C:\Users\Michał\AppData\Local\Akamai\netsession_win.exe (Akamai Technologies, Inc.)
O4 - HKU\S-1-5-19..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-20..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-21-3666199298-1801234413-3112974731-1003..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O16:64bit: - DPF: {CAFEEFAC-FFFF-FFFF-FFFF-ABCDEFFEDCBA} http://java.sun.com/update/1.6.0/jinstall-1_6_0_30-windows-i586.cab (Reg Error: Key error.)
O16:64bit: - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} http://fpdownload2.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab (Reg Error: Key error.)
O20:64bit: - AppInit_DLLs: (C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\x64\datamngr.dll) - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\x64\datamngr.dll (MusicLab, LLC)
O20:64bit: - AppInit_DLLs: (C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\x64\IEBHO.dll) - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\x64\IEBHO.dll (MusicLab, LLC)
O20 - AppInit_DLLs: (C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\datamngr.dll) - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\datamngr.dll (MusicLab, LLC)
O20 - AppInit_DLLs: (C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\IEBHO.dll) - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\IEBHO.dll (MusicLab, LLC)

:Commands
[emptytemp]


Kliknij Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Zapisz raport, który pokaże się po restarcie. Następnie uruchom OTL ponownie, tym razem kliknij (Skanuj).
Pokaż nowy log OTL.txt oraz raport z usuwania.
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#11 Post autora tematu 17 Wrz 2012 17:39   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Raport:

Zaraz dodam wyniki otl

Załączniki:
Powrót do góry
   
roman.adamki
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 52
Miasto: Rydułtowy

Post#12 17 Wrz 2012 19:20   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


A dlaczego szanowny Kolega używa 32 bitowej przeglądarki na 64 bitowym systemie?Przecież to tak jak by jechać 6-cio biegowym autem maksymalnie na 3 biegu.
Nie lepiej użyć 64 bitowej Firefox Nightly.
Powrót do góry
   
Acorus 20
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 4794

Post#13 17 Wrz 2012 20:09pomocny post - solucja   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Wyłącz przeglądarki.Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Cytat:
:OTL
IE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com/?crg=3.1010000.10011
IE - HKCU\..\URLSearchHook: {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files (x86)\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (Ask)
FF - prefs.js..browser.search.defaultengine: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask.com"
FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "Ask.com"
FF - prefs.js..extensions.enabledAddons: toolbar(malpa)ask.com:3.15.2.23037
FF - prefs.js..keyword.URL: "http://websearch.ask.com/redirect?client=ff&src=kw&tb=ORJ&o=100000027&locale=en_US&apn_uid=15843062-D7EC-4E85-B63B-E852E0F9AFAD&apn_ptnrs=U3&apn_sauid=6E184ED2-5E1D-4D00-9D12-26E5F6B407D6&apn_dtid=YYYYYYYYPL&&q="
[2012-09-17 17:37:07 | 000,000,000 | ---D | M] ("Ask Toolbar") -- C:\Users\Michał\AppData\Roaming\mozilla\Firefox\Profiles\tgbapsm0.default\extensions\toolbar@ask.com
O2 - BHO: (no name) - {30F9B915-B755-4826-820B-08FBA6BD249D} - No CLSID value found.
O2 - BHO: (Spybot-S&D IE Protection) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - D:\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll (Safer Networking Limited)
O2 - BHO: (no name) - {5c5b9468-d672-4eb7-b52f-b5afabf28c5b} - No CLSID value found.
O2 - BHO: (UrlHelper Class) - {74322BF9-DF26-493f-B0DA-6D2FC5E6429E} - C:\PROGRA~2\BEARSH~1\MediaBar\Datamngr\IEBHO.dll File not found
O2 - BHO: (no name) - {a5ae8924-4036-420f-b7f6-a47e4b8f692e} - No CLSID value found.
O2 - BHO: (no name) - {c2d64ff7-0ab8-4263-89c9-ea3b0f8f050c} - No CLSID value found.
O2 - BHO: (Ask Toolbar) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files (x86)\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (Ask)
O2 - BHO: (SMTTB2009 Class) - {FCBCCB87-9224-4B8D-B117-F56D924BEB18} - C:\Program Files (x86)\DriverIdentifier Toolbar\tbcore3.dll File not found
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - 10 - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Ask Toolbar) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files (x86)\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (Ask)
O4 - HKLM..\Run: [] File not found
[2012-01-08 01:43:59 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Michał\AppData\Roaming\OpenCandy

:Commands
[emptytemp]


Kliknij Wykonaj skrypt.W OTL użyj opcji Sprzątanie.
Użyj AdwCleaner http://general-changelog-team.fr/outils/289-adwcleaner z funkcji Delete(w przypadku Visty/Windows7 uruchom z prawokliku jako Administrator).
Przeskanuj progr.Malwarebytes Anti-Malware http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
Przed skanowaniem wykonaj RĘCZNĄ AKTUALIZACJĘ BAZY SYGNATUR WIRUSÓW Malwarebytesa "Uruchom Malwarebytes, przejdź do zakładki Aktualizacja, Sprawdź aktualizacje."
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#14 Post autora tematu 17 Wrz 2012 23:00   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Proszę.

Otl+adw

A co do mozilli to już nie sprawia problemów(jakiś dodatek komplikował sprawę) teraz mam problem z tymi procesami.

Nie wiem czy ma to znaczenie ale te procesy svchost pokazują się jak klikam "pokaż procesy wszystkich użytkowników"

Załączniki:
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#15 Post autora tematu 18 Wrz 2012 22:55   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Powiem mi ktoś jak usunąć te procesy: svchost?

A co do antywirusa to wykrył 6 wirusów na szczęście nie na Dysku C lecz na D i to do tego Trojana... ale dało radę usunąć i jest fajnie.
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#16 Post autora tematu 21 Wrz 2012 21:20   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Temat jeszcze nie rozwiązany... proszę o jakąś pomoc.
Powrót do góry
   
kasiunia7777
Young Lady
Young Lady


Dołączył: 22 Kwi 2011
Posty: 4478

Post#17 22 Wrz 2012 12:40   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Warlok18 napisał:
Powiem mi ktoś jak usunąć te procesy: svchost?

Tego nie można usunać to są procesy systemowe które są potrzebne.

Dodano po 4 [minuty]:

Więcej:
http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/What-is-svchost-exe

Dodano po 5 [minuty]:

Co innego gdybyś miał plik svchost.exe w tej lokalizacji:
C:\WINDOWS\svchost.exe
Wtedy jest to wirus.

Svchost znajdują się poprawnie w folderze system32 i te wirusami nie są.
Powrót do góry
   
Warlok18
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Cze 2011
Posty: 220

Post#18 Post autora tematu 23 Wrz 2012 18:34   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


A co do tego pingu?

Czemu on jest taki "niestabilny". Bo to jest tak, że w testach ping mam zawsze około 56-60ms... A Jak gram przykładowo stalker czy coś podobnego to przy pierwszym włączeniu kompa jest około 80-100... a za kolejnym 180-300... We wszystkich grach tak jest...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 23 Wrz 2012 18:34   





Powrót do góry
   
kasiunia7777
Young Lady
Young Lady


Dołączył: 22 Kwi 2011
Posty: 4478

Post#19 23 Wrz 2012 18:56   

Re: Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.


Pingi zależą od twojego internetu i od tego jak są przeciążone serwery w grach. Z tym nic nie zrobisz, nie masz na to wpływu.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Mozilla Firefox duży - Duży pobór zasobów+ wysoki ping.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
PING - Strasznie duży ping (8)
Duży Ping w Cs po formacie (2)
Duży ping w sieci LAN (2)
Duży ping i neostrada 6mb (4)
Duży ping skaczący radiówka (3)
Duży ping na neostradzie 1mb :( (3)
Rozdzielony internet, duży ping (13)
Duży ping w counter strike 1.6 (3)
Netia - duży ping po formacie (11)
cs steam - duży ping po formacie (13)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.094 seconds

elektroda.pl temat RSS