Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 79
Pomógł: 1
pawel.lubanski
Poziom 11
Post#1 28 Sty 2005 18:20  Autor tematu   

6610 nie ma zasiegu


Witam
dostalem 6610 bez zasiegu kompletnie nie ma ani zadnego logowania nawet na sekunde.
Najpierw wygrzalem plyte-nic nie dalo bez zmian
Teraz wymienilem PA-nic nie dalo
co radzicie teraz zrobic
czy zajac sie softem teraz tylko ze jest problem nigdy tego nie robilem a mam tylko lp2002
Pomozcie bardzo mi zalezy

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
yasha75
Poziom 15
Poziom 15
Dołączył: 28 Kwi 2003
Posty: 265
Pomógł: 7
yasha75
Poziom 15
Post#2 28 Sty 2005 21:32Pomocny post    

Re: 6610 nie ma zasiegu


calkowity brak zasiegu (bez proby logowania) to napewno nie jest PA. Soft? czasem tak (jakies 20% przypadkow) , ale do softu musisz miec jakiegos boxa (griffin,tornado). Jesli to hard, to na Twoim miejscu skoncentrowalbym sie na torze RX.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 79
Pomógł: 1
pawel.lubanski
Poziom 11
Post#3 28 Sty 2005 22:25  Autor tematu   

Re: 6610 nie ma zasiegu


no wymienilem PA na nowa i nic nie pomoglo mozesz mi jakis schemaci jakas serwisoke podeslac odnosnie tego bo nie mam zabardzo jak sprawdzic moj adres to pawel.lubanski(malpa)wp.pl
bylbym wdzieczny albo jakis link bo tu szukalem ale nie znalazlem

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gutek44
Poziom 14
Poziom 14
Dołączył: 26 Maj 2003
Posty: 186
Pomógł: 6
gutek44
Poziom 14
Post#4 29 Sty 2005 08:34    

Re: 6610 nie ma zasiegu


przelutuj układ helgo,to coś jak hagar w dct3,jesli telefon wogóle nie znajduje sieci to może być jego wina

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 3595 nie łapie zasięgu. Jaki może być powód? (2)
Nokia 6610 - brak zasięgu (6)
Nokia 6610 po zalaniu. Włącza się, lecz brak zasięgu. (9)
Nokia 3200 Brak zasięgu. Jaki switch. (1)
6100 pomyłkowo wgrany soft z 6610 - brak zasięgu (8)
6610 brak zasięgu, po wlutowniu PA telefon nie włącza się. (5)
6610 brak zasięgu, nie znajduje sieci, po wymianie lcd. (3)
Nokia e52 nie włącza się, jaki może być powód? (6)
Nokia 3310 nie ładuje. Jaki może być powód? Ładowarka jest sprawna. (12)
Nokia 6610: jaki symbol ma switch antenowy? Jaki zamiennik? (6)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS