Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service ->Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
pawel.lubanski
Level 11
Location: Warszawa
Joined: 17 Jan 2005
Posts: 79
Helped: 1
pawel.lubanski
Level 11
Post#1 28 Jan 2005 18:20  Topic author   

6610 nie ma zasiegu


Witam
dostalem 6610 bez zasiegu kompletnie nie ma ani zadnego logowania nawet na sekunde.
Najpierw wygrzalem plyte-nic nie dalo bez zmian
Teraz wymienilem PA-nic nie dalo
co radzicie teraz zrobic
czy zajac sie softem teraz tylko ze jest problem nigdy tego nie robilem a mam tylko lp2002
Pomozcie bardzo mi zalezy

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
yasha75
Level 16
Joined: 28 Apr 2003
Posts: 265
Helped: 7
yasha75
Level 16
Post#2 28 Jan 2005 21:32Helpful post    

Re: 6610 nie ma zasiegu


calkowity brak zasiegu (bez proby logowania) to napewno nie jest PA. Soft? czasem tak (jakies 20% przypadkow) , ale do softu musisz miec jakiegos boxa (griffin,tornado). Jesli to hard, to na Twoim miejscu skoncentrowalbym sie na torze RX.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
pawel.lubanski
Level 11
Location: Warszawa
Joined: 17 Jan 2005
Posts: 79
Helped: 1
pawel.lubanski
Level 11
Post#3 28 Jan 2005 22:25  Topic author   

Re: 6610 nie ma zasiegu


no wymienilem PA na nowa i nic nie pomoglo mozesz mi jakis schemaci jakas serwisoke podeslac odnosnie tego bo nie mam zabardzo jak sprawdzic moj adres to pawel.lubanski(malpa)wp.pl
bylbym wdzieczny albo jakis link bo tu szukalem ale nie znalazlem

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gutek44
Level 16
Joined: 26 May 2003
Posts: 186
Helped: 6
gutek44
Level 16
Post#4 29 Jan 2005 08:34    

Re: 6610 nie ma zasiegu


przelutuj układ helgo,to coś jak hagar w dct3,jesli telefon wogóle nie znajduje sieci to może być jego wina

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Page 1 of 1

Similar topics to nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód

Nokia 3595 nie łapie zasięgu. Jaki może być powód? (2)
Nokia 6610 - brak zasięgu (6)
Nokia 6610 po zalaniu. Włącza się, lecz brak zasięgu. (9)
Nokia 3200 Brak zasięgu. Jaki switch. (1)
6100 pomyłkowo wgrany soft z 6610 - brak zasięgu (8)
6610 brak zasięgu, po wlutowniu PA telefon nie włącza się. (5)
6610 brak zasięgu, nie znajduje sieci, po wymianie lcd. (3)
Nokia e52 nie włącza się, jaki może być powód? (6)
Nokia 3310 nie ładuje. Jaki może być powód? Ładowarka jest sprawna. (12)
Nokia 6610: jaki symbol ma switch antenowy? Jaki zamiennik? (6)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.088 seconds