Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Autor
Wiadomość
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 79
Miasto: Warszawa

Post#1 Post autora tematu 28 Sty 2005 19:20   

6610 nie ma zasiegu


Witam
dostalem 6610 bez zasiegu kompletnie nie ma ani zadnego logowania nawet na sekunde.
Najpierw wygrzalem plyte-nic nie dalo bez zmian
Teraz wymienilem PA-nic nie dalo
co radzicie teraz zrobic
czy zajac sie softem teraz tylko ze jest problem nigdy tego nie robilem a mam tylko lp2002
Pomozcie bardzo mi zalezy
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Sty 2005 19:20   





Powrót do góry
   
yasha75
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 28 Kwi 2003
Posty: 265

Post#2 28 Sty 2005 22:32pomocny post - solucja   

Re: 6610 nie ma zasiegu


calkowity brak zasiegu (bez proby logowania) to napewno nie jest PA. Soft? czasem tak (jakies 20% przypadkow) , ale do softu musisz miec jakiegos boxa (griffin,tornado). Jesli to hard, to na Twoim miejscu skoncentrowalbym sie na torze RX.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Sty 2005 22:32pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 79
Miasto: Warszawa

Post#3 Post autora tematu 28 Sty 2005 23:25   

Re: 6610 nie ma zasiegu


no wymienilem PA na nowa i nic nie pomoglo mozesz mi jakis schemaci jakas serwisoke podeslac odnosnie tego bo nie mam zabardzo jak sprawdzic moj adres to pawel.lubanski(malpa)wp.pl
bylbym wdzieczny albo jakis link bo tu szukalem ale nie znalazlem
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Sty 2005 23:25   





Powrót do góry
   
gutek44
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 26 Maj 2003
Posty: 186

Post#4 29 Sty 2005 09:34   

Re: 6610 nie ma zasiegu


przelutuj układ helgo,to coś jak hagar w dct3,jesli telefon wogóle nie znajduje sieci to może być jego wina
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 6610: jaki symbol ma switch antenowy? Jaki zamiennik? (6)
Nokia 3310 nie ładuje. Jaki może być powód? Ładowarka jest sprawna. (12)
Nokia e52 nie włącza się, jaki może być powód? (6)
6610 brak zasięgu, nie znajduje sieci, po wymianie lcd. (3)
6100 pomyłkowo wgrany soft z 6610 - brak zasięgu (8)
6610 brak zasięgu, po wlutowniu PA telefon nie włącza się. (5)
Nokia 3200 Brak zasięgu. Jaki switch. (1)
Nokia 6610 po zalaniu. Włącza się, lecz brak zasięgu. (9)
Nokia 6610 - brak zasięgu (6)
Nokia 3595 nie łapie zasięgu. Jaki może być powód? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.11 seconds

elektroda.pl temat RSS