Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Author
Message
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 17 Jan 2005
Posts: 79
Location: Warszawa

Post#1 Post from the author of the topic 28 Jan 2005 18:20   

6610 nie ma zasiegu


Witam
dostalem 6610 bez zasiegu kompletnie nie ma ani zadnego logowania nawet na sekunde.
Najpierw wygrzalem plyte-nic nie dalo bez zmian
Teraz wymienilem PA-nic nie dalo
co radzicie teraz zrobic
czy zajac sie softem teraz tylko ze jest problem nigdy tego nie robilem a mam tylko lp2002
Pomozcie bardzo mi zalezy

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Jan 2005 18:20   





Back to top
   
yasha75
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 28 Apr 2003
Posts: 265

Post#2 28 Jan 2005 21:32helpful post - solution   

Re: 6610 nie ma zasiegu


calkowity brak zasiegu (bez proby logowania) to napewno nie jest PA. Soft? czasem tak (jakies 20% przypadkow) , ale do softu musisz miec jakiegos boxa (griffin,tornado). Jesli to hard, to na Twoim miejscu skoncentrowalbym sie na torze RX.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Jan 2005 21:32helpful post - solution   





Back to top
   
pawel.lubanski
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 17 Jan 2005
Posts: 79
Location: Warszawa

Post#3 Post from the author of the topic 28 Jan 2005 22:25   

Re: 6610 nie ma zasiegu


no wymienilem PA na nowa i nic nie pomoglo mozesz mi jakis schemaci jakas serwisoke podeslac odnosnie tego bo nie mam zabardzo jak sprawdzic moj adres to pawel.lubanski(malpa)wp.pl
bylbym wdzieczny albo jakis link bo tu szukalem ale nie znalazlem

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Jan 2005 22:25   





Back to top
   
gutek44
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 26 May 2003
Posts: 186

Post#4 29 Jan 2005 08:34   

Re: 6610 nie ma zasiegu


przelutuj układ helgo,to coś jak hagar w dct3,jesli telefon wogóle nie znajduje sieci to może być jego wina

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Nokia 6610 - brak zasięgu, jaki powód
Page 1 of 1
Similar topics
Nokia 3595 nie łapie zasięgu. Jaki może być powód? (2)
Nokia 6610 - brak zasięgu (6)
Nokia 6610 po zalaniu. Włącza się, lecz brak zasięgu. (9)
Nokia 3200 Brak zasięgu. Jaki switch. (1)
6100 pomyłkowo wgrany soft z 6610 - brak zasięgu (8)
6610 brak zasięgu, po wlutowniu PA telefon nie włącza się. (5)
6610 brak zasięgu, nie znajduje sieci, po wymianie lcd. (3)
Nokia e52 nie włącza się, jaki może być powód? (6)
Nokia 3310 nie ładuje. Jaki może być powód? Ładowarka jest sprawna. (12)
Nokia 6610: jaki symbol ma switch antenowy? Jaki zamiennik? (6)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl topic RSS feed