Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elementy Elektroniczne ->Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18
Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 480
Pomógł: 18
Ocena postów: 3
Asteroid
Poziom 18
Post#1 08 Lis 2012 17:39  Autor tematu   

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Witam.
Szukam gdzie kupić lub dobrać zamiennik mostka prostowniczego do płyty indukcyjnej.
Mostek prostowniczy o symbolu RS 3506m

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Reda
Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1498
Pomógł: 154
Ocena postów: 23
Zygaqra
Poziom 21
Post#2 08 Lis 2012 17:48    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli wyszukiwarka nie kłamie jest to mostek 35A na 600V.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18
Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 480
Pomógł: 18
Ocena postów: 3
Asteroid
Poziom 18
Post#3 08 Lis 2012 18:10  Autor tematu   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Tak tylko nie mogę znaleźć zamiennika w takiej samej obudowie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Reda
Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1498
Pomógł: 154
Ocena postów: 23
Zygaqra
Poziom 21
Post#4 08 Lis 2012 18:57    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


W jakiej obudowie jest oryginał, czy takiej?Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18
Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 480
Pomógł: 18
Ocena postów: 3
Asteroid
Poziom 18
Post#5 08 Lis 2012 19:05  Autor tematu   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Mniej więcej taka ta obudowa jak na zdjęciu.

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Reda
Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1498
Pomógł: 154
Ocena postów: 23
Zygaqra
Poziom 21
Post#6 08 Lis 2012 19:22    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli w rzeczywistości w tej obudowie ten mostek miał 35A to lepiej zastosować, jeżeli się zmieści, mostek w obudowie jaką przedstawiłem- lepsze odprowadzanie ciepła.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elementy Elektroniczne -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki mostek prostowniczy? (1)
Mostek Prostowniczy (9)
co to za mostek prostowniczy b125c (1)
Mostek prostowniczy na mosfetach? (54)
Eagle-mostek prostowniczy (9)
wsk -mostek prostowniczy (14)
Mostek prostowniczy, wymiana. (3)
Mostek prostowniczy KBPC 1504. (1)
Tda 7294 i mostek prostowniczy (2)
jak podłaczyc mostek prostowniczy (11)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.076 seconds

elektroda.pl temat RSS