Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Electronic Components -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Author
Message
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 25 Feb 2006
Posts: 473

Post#1 Post from the author of the topic 08 Nov 2012 17:39   

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Witam.
Szukam gdzie kupić lub dobrać zamiennik mostka prostowniczego do płyty indukcyjnej.
Mostek prostowniczy o symbolu RS 3506m

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Nov 2012 17:39   





Back to top
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1373
Location: Reda

Post#2 08 Nov 2012 17:48   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli wyszukiwarka nie kłamie jest to mostek 35A na 600V.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Nov 2012 17:48   





Back to top
   
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 25 Feb 2006
Posts: 473

Post#3 Post from the author of the topic 08 Nov 2012 18:10   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Tak tylko nie mogę znaleźć zamiennika w takiej samej obudowie.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Nov 2012 18:10   





Back to top
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1373
Location: Reda

Post#4 08 Nov 2012 18:57   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


W jakiej obudowie jest oryginał, czy takiej?Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?

Helpful message? + -

Back to top
   
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 25 Feb 2006
Posts: 473

Post#5 Post from the author of the topic 08 Nov 2012 19:05   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Mniej więcej taka ta obudowa jak na zdjęciu.

Attachments:

Helpful message? + -

Back to top
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1373
Location: Reda

Post#6 08 Nov 2012 19:22   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli w rzeczywistości w tej obudowie ten mostek miał 35A to lepiej zastosować, jeżeli się zmieści, mostek w obudowie jaką przedstawiłem- lepsze odprowadzanie ciepła.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Electronic Components -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Page 1 of 1
Similar topics
Jaki mostek prostowniczy? (1)
Mostek Prostowniczy (9)
co to za mostek prostowniczy b125c (1)
Mostek prostowniczy na mosfetach? (54)
Eagle-mostek prostowniczy (9)
wsk -mostek prostowniczy (14)
Mostek prostowniczy, wymiana. (3)
Mostek prostowniczy KBPC 1504. (1)
Tda 7294 i mostek prostowniczy (2)
jak podłaczyc mostek prostowniczy (11)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.071 seconds

elektroda.pl topic RSS feed