Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elementy Elektroniczne -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Autor
Wiadomość
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 473

Post#1 Post autora tematu 08 Lis 2012 17:39   

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Witam.
Szukam gdzie kupić lub dobrać zamiennik mostka prostowniczego do płyty indukcyjnej.
Mostek prostowniczy o symbolu RS 3506m
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Lis 2012 17:39   





Powrót do góry
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1265
Miasto: Reda

Post#2 08 Lis 2012 17:48   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli wyszukiwarka nie kłamie jest to mostek 35A na 600V.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Lis 2012 17:48   





Powrót do góry
   
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 473

Post#3 Post autora tematu 08 Lis 2012 18:10   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Tak tylko nie mogę znaleźć zamiennika w takiej samej obudowie.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Lis 2012 18:10   





Powrót do góry
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1265
Miasto: Reda

Post#4 08 Lis 2012 18:57   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


W jakiej obudowie jest oryginał, czy takiej?Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Powrót do góry
   
Asteroid
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 473

Post#5 Post autora tematu 08 Lis 2012 19:05   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Mniej więcej taka ta obudowa jak na zdjęciu.

Załączniki:
Powrót do góry
   
Zygaqra
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Gru 2004
Posty: 1265
Miasto: Reda

Post#6 08 Lis 2012 19:22   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli w rzeczywistości w tej obudowie ten mostek miał 35A to lepiej zastosować, jeżeli się zmieści, mostek w obudowie jaką przedstawiłem- lepsze odprowadzanie ciepła.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elementy Elektroniczne -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki mostek prostowniczy? (1)
Mostek Prostowniczy (9)
co to za mostek prostowniczy b125c (1)
Mostek prostowniczy na mosfetach? (54)
Eagle-mostek prostowniczy (9)
wsk -mostek prostowniczy (14)
Mostek prostowniczy, wymiana. (3)
Mostek prostowniczy KBPC 1504. (1)
Tda 7294 i mostek prostowniczy (2)
jak podłaczyc mostek prostowniczy (11)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.2 seconds

elektroda.pl temat RSS