Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


  Main Page -> Forum Index -> Electronic Components ->Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Asteroid
Level 20
Joined: 25 Feb 2006
Posts: 489
Helped: 18
Post rating: 15
Asteroid
Level 20
Post#1 08 Nov 2012 17:39  Topic author   

Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Witam.
Szukam gdzie kupić lub dobrać zamiennik mostka prostowniczego do płyty indukcyjnej.
Mostek prostowniczy o symbolu RS 3506m

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Zygaqra
Level 33
Location: Reda
Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1724
Helped: 185
Post rating: 50
Zygaqra
Level 33
Post#2 08 Nov 2012 17:48    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli wyszukiwarka nie kłamie jest to mostek 35A na 600V.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Asteroid
Level 20
Joined: 25 Feb 2006
Posts: 489
Helped: 18
Post rating: 15
Asteroid
Level 20
Post#3 08 Nov 2012 18:10  Topic author   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Tak tylko nie mogę znaleźć zamiennika w takiej samej obudowie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Zygaqra
Level 33
Location: Reda
Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1724
Helped: 185
Post rating: 50
Zygaqra
Level 33
Post#4 08 Nov 2012 18:57    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


W jakiej obudowie jest oryginał, czy takiej?Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Asteroid
Level 20
Joined: 25 Feb 2006
Posts: 489
Helped: 18
Post rating: 15
Asteroid
Level 20
Post#5 08 Nov 2012 19:05  Topic author   

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Mniej więcej taka ta obudowa jak na zdjęciu.

Attachments:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Zygaqra
Level 33
Location: Reda
Joined: 26 Dec 2004
Posts: 1724
Helped: 185
Post rating: 50
Zygaqra
Level 33
Post#6 08 Nov 2012 19:22    

Re: Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?


Jeżeli w rzeczywistości w tej obudowie ten mostek miał 35A to lepiej zastosować, jeżeli się zmieści, mostek w obudowie jaką przedstawiłem- lepsze odprowadzanie ciepła.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Electronic Components -> Mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?
Page 1 of 1

Similar topics to mostek prostowniczy RS 3506m - jaki zamiennik?

Jaki mostek prostowniczy? (1)
Mostek Prostowniczy (9)
co to za mostek prostowniczy b125c (1)
Mostek prostowniczy na mosfetach? (54)
Eagle-mostek prostowniczy (9)
wsk -mostek prostowniczy (14)
Mostek prostowniczy, wymiana. (3)
Mostek prostowniczy KBPC 1504. (1)
Tda 7294 i mostek prostowniczy (2)
jak podłaczyc mostek prostowniczy (11)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.072 seconds