Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Netia/TP - Internet z netii na łączu tp
Autor
Wiadomość
kondzio0715
Uczeń
Uczeń


Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 68

Post#1 Post autora tematu 05 Gru 2012 21:56   

Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Mam takie pytanie: czy jest możliwe podłączenie internetu Max 20Mb/s + telefon Netii Link (bo chyba musi być opłata za łącze albo telefon stacjonarny) na łączu TP bez dodatkowych opłat?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Gru 2012 21:56   





Powrót do góry
   
mantoch
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 27 Lut 2006
Posty: 1347
Miasto: Białystok

Post#2 05 Gru 2012 22:02   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Orange musisz płacić za utrzymanie łącza - 29 zł miesięcznie lub za zawieszenie usług - 22 zł miesięcznie.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Gru 2012 22:02   





Powrót do góry
   
kondzio0715
Uczeń
Uczeń


Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 68

Post#3 Post autora tematu 05 Gru 2012 22:08   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Czyli do tych 65,90pln trzeba doliczyć jeszcze 22zł?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Gru 2012 22:08   





Powrót do góry
   
mantoch
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 27 Lut 2006
Posty: 1347
Miasto: Białystok

Post#4 05 Gru 2012 22:09   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Tak. 22 zł lub 29 zł. Zależy co wybierzesz.
Powrót do góry
   
kondzio0715
Uczeń
Uczeń


Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 68

Post#5 Post autora tematu 05 Gru 2012 22:13   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


A jeżeli bym wziął sam internet w Netii do 20mb/s Link 45,90pln (internet) + 22zł (opłata w Orange) to nie musiałbym mieć telefonu w Netii?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Gru 2012 22:13   





Powrót do góry
   
andk1eltd
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 22 Cze 2005
Posty: 2148
Miasto: pieścirogi

Post#6 05 Gru 2012 23:39pomocny post - solucja   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


[bmantoch[/b] - nie mieszaj. Opłaty za utrzymanie łącza pobiera właściciel sieci tylko w przypadku braku usługi telefonicznej na łączu z internetem. Jeżeli telefon i internet ma być z Netii na linii tp to mamy do czynienia z LLU - za łącze operatorzy rozliczają się między sobą.
Powrót do góry
   
mantoch
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 27 Lut 2006
Posty: 1347
Miasto: Białystok

Post#7 06 Gru 2012 08:31   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


andk1eltd napisał:
...Opłaty za utrzymanie łącza pobiera właściciel sieci tylko w przypadku braku usługi telefonicznej na łączu z internetem...


Proste. Sorry, ale byłem przekonany, że podana cena dotyczy samego Internetu. Jeśli Autor chce telefon w Netii to Orange nie płaci się nawet złotówki.
Powrót do góry
   
kondzio0715
Uczeń
Uczeń


Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 68

Post#8 Post autora tematu 06 Gru 2012 14:41   

Re: Netia/TP - Internet z netii na łączu tp


Ok dzięki
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Netia/TP - Internet z netii na łączu tp
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Netia na łączu netii. Jakie będzie IP? (1)
Internet z Netii na łączu TP - tp link (7)
Łącze TP - Jaki najszybszy internet na moim łączu TP najlepiej od Netii (9)
NETIA - Internet bez limitu na łączu telekomunikacji (3)
Netia - Internet z Netii... (8)
Wolno chodzi i zaiwsza się internet Netia po łączu telekomunikacji (19)
Netia - Czy opłaca sie zmieniać internet 10mb/s w netii (4)
Problem z P2P i HTTP na łączu Netii (5)
Przeniesienie usług z Netii do Ery na łączu TP (14)
Czy możliwe 10mbps w netii na łączu TP (8)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 4.796 seconds

elektroda.pl temat RSS