Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Firefox - Jak zkonfigurować


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network Beginners ->Firefox - Jak zkonfigurować Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#1 16 Dec 2012 14:53  Topic author   

Firefox - Jak zkonfigurować


Witam. Mam zainstalowaną przeglądarkę mozilla firefox i w głównym pasku nawigacyjnym ten gdzie wpisuje się adresy stron internetowych mogłem wpisać coś co chciałbym wyszukać i wyszukiwało mi w google ale po instalacji innego programu do konwersacji piosenek zainstalowało mi się Serch Results i chciałbym to zmienić abym znów wyszukiwało mi w google jak to zrobić bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Popraw pisownię. Regulamin pkt.3.1.13.
Gdzie jest koniec zdania, a gdzie zaczyna się nowe?
[witux]


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gonzalo
Level 30
Location: Inowrocław
Joined: 08 Apr 2008
Posts: 980
Helped: 175
Post rating: 14
gonzalo
Level 30
Post#2 16 Dec 2012 14:56    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


narzędzia/opcje/ogólne/strona startowa. Zmień tam na google.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
beatom
Level 30
Joined: 11 Jan 2002
Posts: 1417
Helped: 123
Post rating: 30
beatom
Level 30
Post#3 16 Dec 2012 15:33    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


gonzalo - przeczytaj post autora i sie zastanow co napisales.
bator97 - Search results trzeba odinstalowac lub w jakis sposob usunac. Mozesz tez zmienic domyslna wyszukiwarke za pomoca strzalki przy polu wyszukiwania ( na moim obrazku "tu nacisnij"
Firefox - Jak zkonfigurować

Helpful post? + 0
Back to top
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#4 16 Dec 2012 16:42  Topic author   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


A jak mam to usunąć ponieważ nie mam tej strzałki.

Helpful post? + 0
Back to top
beatom
Level 30
Joined: 11 Jan 2002
Posts: 1417
Helped: 123
Post rating: 30
beatom
Level 30
Post#5 16 Dec 2012 19:19    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Jestes pewien, ze nie?
Firefox - Jak zkonfigurować
Usunac mozna przez "Dodaj/Usun Programy w Panelu Sterowania.

Helpful post? + 0
Back to top
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#6 21 Dec 2012 17:32  Topic author   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale niema tam takiego czegoś jak ta wyszukiwarka

Helpful post? + 0
Back to top
beatom
Level 30
Joined: 11 Jan 2002
Posts: 1417
Helped: 123
Post rating: 30
beatom
Level 30
Post#7 21 Dec 2012 17:46    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usun ten Search Results, sciagnij i zainstaluj najnowsza wersje Firefox. Automat powinien ustawic Google jako glowna wyszukiwarke.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#8 21 Dec 2012 18:18  Topic author   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usunąłem Serch Results i zainstalowałem najnowszą wersje ale nie pomogło bo niby go w programach niema ale wyszukuje mi w tej wyszukiwarce.

Helpful post? + 0
Back to top
radius75
Level 20
Location: Wrocław
Joined: 02 Jan 2008
Posts: 324
Helped: 28
radius75
Level 20
Post#9 25 Dec 2012 20:40    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Wpisz w pole adresu Firefoxa about:config i naciśnij [Enter]
Wyszukaj Serch Results (a może SerchResults)
Zresetuj powiązane wpisy. (zaznaczasz wpis związany z "search result", prawy klawisz myszy i resetuj)
Uruchom ponownie przeglądarkę.

Helpful post? + 0
Back to top
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#10 30 Dec 2012 21:55  Topic author   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale nie posiadam wpisu takieo jak serch results

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
radius75
Level 20
Location: Wrocław
Joined: 02 Jan 2008
Posts: 324
Helped: 28
radius75
Level 20
Post#11 30 Dec 2012 22:24    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Widocznie widnieje pod innym wpisem. Search-Results ?
Próbowałeś najpierw odinstalować taka metodą? http://www.pcrisk.com/removal-guides/6828-remove-search-results-toolbar

Helpful post? + 0
Back to top
bator97
Level 13
Joined: 05 Aug 2009
Posts: 133
Post rating: 10
bator97
Level 13
Post#12 31 Dec 2012 23:59  Topic author   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Tamtą metodą próbowałem i nie mam już tam zainstalowanego tego ale czy mam zresetować ten wpis czy jeszcze jaki inny?

Firefox - Jak zkonfigurować

Attachments:

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network Beginners -> Firefox - Jak zkonfigurować
Page 1 of 1

Similar topics to firefox - Jak zkonfigurować

Jak zkonfigurować dwa systemy na jednym PC. (4)
Livebox + TP-LINK TL-WR543G jak zkonfigurować ? (4)
wi-fi w actina nie moge zkonfigurować POMOCY (2)
Mozilla Firefox - przegladarka - Firefox uległ awarii w wyniku błędu. (9)
firefox - nie udało się wczytać profilu firefox może być niedostępny lu usunięty (2)
Firefox - FireFox nie działa lista rozwijalna (6)
Firefox-Chrome - Zła czcionka w programie Firefox (3)
Firefox - Wyświetlanie nazwy strony na pasku Firefox (2)
firefox - zakladki - jak usunać (11)
Jak usunąć mywebsearch z Firefox-a ? (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.075 seconds