Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Firefox - Jak zkonfigurować


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący ->Firefox - Jak zkonfigurować Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#1 Post autora tematu 16 Gru 2012 14:53   

Firefox - Jak zkonfigurować


Witam. Mam zainstalowaną przeglądarkę mozilla firefox i w głównym pasku nawigacyjnym ten gdzie wpisuje się adresy stron internetowych mogłem wpisać coś co chciałbym wyszukać i wyszukiwało mi w google ale po instalacji innego programu do konwersacji piosenek zainstalowało mi się Serch Results i chciałbym to zmienić abym znów wyszukiwało mi w google jak to zrobić bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Popraw pisownię. Regulamin pkt.3.1.13.
Gdzie jest koniec zdania, a gdzie zaczyna się nowe?
[witux]


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 16 Gru 2012 14:53   



Powrót do góry
gonzalo
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 983
Miasto: Inowrocław

gonzalo
Poziom 20
Post#2 16 Gru 2012 14:56   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


narzędzia/opcje/ogólne/strona startowa. Zmień tam na google.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 16 Gru 2012 14:56   



Powrót do góry
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1363

beatom
Poziom 21
Post#3 16 Gru 2012 15:33   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


gonzalo - przeczytaj post autora i sie zastanow co napisales.
bator97 - Search results trzeba odinstalowac lub w jakis sposob usunac. Mozesz tez zmienic domyslna wyszukiwarke za pomoca strzalki przy polu wyszukiwania ( na moim obrazku "tu nacisnij"
Firefox - Jak zkonfigurować

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#4 Post autora tematu 16 Gru 2012 16:42   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


A jak mam to usunąć ponieważ nie mam tej strzałki.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1363

beatom
Poziom 21
Post#5 16 Gru 2012 19:19   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Jestes pewien, ze nie?
Firefox - Jak zkonfigurować
Usunac mozna przez "Dodaj/Usun Programy w Panelu Sterowania.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#6 Post autora tematu 21 Gru 2012 17:32   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale niema tam takiego czegoś jak ta wyszukiwarka

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1363

beatom
Poziom 21
Post#7 21 Gru 2012 17:46   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usun ten Search Results, sciagnij i zainstaluj najnowsza wersje Firefox. Automat powinien ustawic Google jako glowna wyszukiwarke.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#8 Post autora tematu 21 Gru 2012 18:18   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usunąłem Serch Results i zainstalowałem najnowszą wersje ale nie pomogło bo niby go w programach niema ale wyszukuje mi w tej wyszukiwarce.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
radius75
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 323
Miasto: Wrocław

radius75
Poziom 16
Post#9 25 Gru 2012 20:40   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Wpisz w pole adresu Firefoxa about:config i naciśnij [Enter]
Wyszukaj Serch Results (a może SerchResults)
Zresetuj powiązane wpisy. (zaznaczasz wpis związany z "search result", prawy klawisz myszy i resetuj)
Uruchom ponownie przeglądarkę.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 25 Gru 2012 20:40   



Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#10 Post autora tematu 30 Gru 2012 21:55   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale nie posiadam wpisu takieo jak serch results

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Gru 2012 21:55   



Powrót do góry
radius75
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 323
Miasto: Wrocław

radius75
Poziom 16
Post#11 30 Gru 2012 22:24   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Widocznie widnieje pod innym wpisem. Search-Results ?
Próbowałeś najpierw odinstalować taka metodą? http://www.pcrisk.com/removal-guides/6828-remove-search-results-toolbar

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Gru 2012 22:24   



Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 134

bator97
Poziom 13
Post#12 Post autora tematu 31 Gru 2012 23:59   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Tamtą metodą próbowałem i nie mam już tam zainstalowanego tego ale czy mam zresetować ten wpis czy jeszcze jaki inny?

Firefox - Jak zkonfigurować

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Firefox - Jak zkonfigurować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak zkonfigurować dwa systemy na jednym PC. (4)
Livebox + TP-LINK TL-WR543G jak zkonfigurować ? (4)
wi-fi w actina nie moge zkonfigurować POMOCY (2)
Mozilla Firefox - przegladarka - Firefox uległ awarii w wyniku błędu. (9)
firefox - nie udało się wczytać profilu firefox może być niedostępny lu usunięty (2)
Firefox - FireFox nie działa lista rozwijalna (6)
Firefox-Chrome - Zła czcionka w programie Firefox (3)
Firefox - Wyświetlanie nazwy strony na pasku Firefox (2)
firefox - zakladki - jak usunać (11)
Jak usunąć mywebsearch z Firefox-a ? (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.066 seconds

elektroda.pl temat RSS