Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Firefox - Jak zkonfigurować


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Firefox - Jak zkonfigurować
Autor
Wiadomość
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#1 Post autora tematu 16 Gru 2012 15:53   

Firefox - Jak zkonfigurować


Witam. Mam zainstalowaną przeglądarkę mozilla firefox i w głównym pasku nawigacyjnym ten gdzie wpisuje się adresy stron internetowych mogłem wpisać coś co chciałbym wyszukać i wyszukiwało mi w google ale po instalacji innego programu do konwersacji piosenek zainstalowało mi się Serch Results i chciałbym to zmienić abym znów wyszukiwało mi w google jak to zrobić bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Popraw pisownię. Regulamin pkt.3.1.13.
Gdzie jest koniec zdania, a gdzie zaczyna się nowe?
[witux]

Powrót do góry
   
gonzalo
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 1049
Miasto: Inowrocław

Post#2 16 Gru 2012 15:56   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


narzędzia/opcje/ogólne/strona startowa. Zmień tam na google.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Gru 2012 15:56   





Powrót do góry
   
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1329

Post#3 16 Gru 2012 16:33   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


gonzalo - przeczytaj post autora i sie zastanow co napisales.
bator97 - Search results trzeba odinstalowac lub w jakis sposob usunac. Mozesz tez zmienic domyslna wyszukiwarke za pomoca strzalki przy polu wyszukiwania ( na moim obrazku "tu nacisnij"
Firefox - Jak zkonfigurować
Powrót do góry
   
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#4 Post autora tematu 16 Gru 2012 17:42   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


A jak mam to usunąć ponieważ nie mam tej strzałki.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Gru 2012 17:42   





Powrót do góry
   
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1329

Post#5 16 Gru 2012 20:19   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Jestes pewien, ze nie?
Firefox - Jak zkonfigurować
Usunac mozna przez "Dodaj/Usun Programy w Panelu Sterowania.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Gru 2012 20:19   





Powrót do góry
   
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#6 Post autora tematu 21 Gru 2012 18:32   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale niema tam takiego czegoś jak ta wyszukiwarka
Powrót do góry
   
beatom
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1329

Post#7 21 Gru 2012 18:46   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usun ten Search Results, sciagnij i zainstaluj najnowsza wersje Firefox. Automat powinien ustawic Google jako glowna wyszukiwarke.
Powrót do góry
   
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#8 Post autora tematu 21 Gru 2012 19:18   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usunąłem Serch Results i zainstalowałem najnowszą wersje ale nie pomogło bo niby go w programach niema ale wyszukuje mi w tej wyszukiwarce.
Powrót do góry
   
radius75
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 319
Miasto: Wrocław

Post#9 25 Gru 2012 21:40   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Wpisz w pole adresu Firefoxa about:config i naciśnij [Enter]
Wyszukaj Serch Results (a może SerchResults)
Zresetuj powiązane wpisy. (zaznaczasz wpis związany z "search result", prawy klawisz myszy i resetuj)
Uruchom ponownie przeglądarkę.
Powrót do góry
   
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#10 Post autora tematu 30 Gru 2012 22:55   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale nie posiadam wpisu takieo jak serch results
Powrót do góry
   
radius75
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 319
Miasto: Wrocław

Post#11 30 Gru 2012 23:24   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Widocznie widnieje pod innym wpisem. Search-Results ?
Próbowałeś najpierw odinstalować taka metodą? http://www.pcrisk.com/removal-guides/6828-remove-search-results-toolbar
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Gru 2012 23:24   





Powrót do góry
   
bator97
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 151

Post#12 Post autora tematu 01 Sty 2013 00:59   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Tamtą metodą próbowałem i nie mam już tam zainstalowanego tego ale czy mam zresetować ten wpis czy jeszcze jaki inny?

Firefox - Jak zkonfigurować

Załączniki:
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Firefox - Jak zkonfigurować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Firefox - Wyświetlanie nazwy strony na pasku Firefox (2)
Firefox-Chrome - Zła czcionka w programie Firefox (3)
Firefox - FireFox nie działa lista rozwijalna (6)
Mozilla Firefox - przegladarka - Firefox uległ awarii w wyniku błędu. (9)
wi-fi w actina nie moge zkonfigurować POMOCY (2)
Livebox + TP-LINK TL-WR543G jak zkonfigurować ? (4)
Jak zkonfigurować dwa systemy na jednym PC. (4)
firefox - zakladki - jak usunać (11)
Jak usunąć mywebsearch z Firefox-a ? (3)
Mozilla Firefox Jak przestawić (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl temat RSS