Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Firefox - Jak zkonfigurować


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący ->Firefox - Jak zkonfigurować Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Bramki VoIP
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#1 16 Gru 2012 14:53  Autor tematu   

Firefox - Jak zkonfigurować


Witam. Mam zainstalowaną przeglądarkę mozilla firefox i w głównym pasku nawigacyjnym ten gdzie wpisuje się adresy stron internetowych mogłem wpisać coś co chciałbym wyszukać i wyszukiwało mi w google ale po instalacji innego programu do konwersacji piosenek zainstalowało mi się Serch Results i chciałbym to zmienić abym znów wyszukiwało mi w google jak to zrobić bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Popraw pisownię. Regulamin pkt.3.1.13.
Gdzie jest koniec zdania, a gdzie zaczyna się nowe?
[witux]


Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gonzalo
Poziom 29
Miasto: Inowrocław
Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 983
Pomógł: 175
Ocena postów: 9
gonzalo
Poziom 29
Post#2 16 Gru 2012 14:56    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


narzędzia/opcje/ogólne/strona startowa. Zmień tam na google.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
beatom
Poziom 30
Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1419
Pomógł: 122
Ocena postów: 30
beatom
Poziom 30
Post#3 16 Gru 2012 15:33    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


gonzalo - przeczytaj post autora i sie zastanow co napisales.
bator97 - Search results trzeba odinstalowac lub w jakis sposob usunac. Mozesz tez zmienic domyslna wyszukiwarke za pomoca strzalki przy polu wyszukiwania ( na moim obrazku "tu nacisnij"
Firefox - Jak zkonfigurować

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#4 16 Gru 2012 16:42  Autor tematu   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


A jak mam to usunąć ponieważ nie mam tej strzałki.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
beatom
Poziom 30
Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1419
Pomógł: 122
Ocena postów: 30
beatom
Poziom 30
Post#5 16 Gru 2012 19:19    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Jestes pewien, ze nie?
Firefox - Jak zkonfigurować
Usunac mozna przez "Dodaj/Usun Programy w Panelu Sterowania.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#6 21 Gru 2012 17:32  Autor tematu   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale niema tam takiego czegoś jak ta wyszukiwarka

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
beatom
Poziom 30
Dołączył: 11 Sty 2002
Posty: 1419
Pomógł: 122
Ocena postów: 30
beatom
Poziom 30
Post#7 21 Gru 2012 17:46    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usun ten Search Results, sciagnij i zainstaluj najnowsza wersje Firefox. Automat powinien ustawic Google jako glowna wyszukiwarke.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#8 21 Gru 2012 18:18  Autor tematu   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Usunąłem Serch Results i zainstalowałem najnowszą wersje ale nie pomogło bo niby go w programach niema ale wyszukuje mi w tej wyszukiwarce.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
radius75
Poziom 20
Miasto: Wrocław
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 325
Pomógł: 28
radius75
Poziom 20
Post#9 25 Gru 2012 20:40    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Wpisz w pole adresu Firefoxa about:config i naciśnij [Enter]
Wyszukaj Serch Results (a może SerchResults)
Zresetuj powiązane wpisy. (zaznaczasz wpis związany z "search result", prawy klawisz myszy i resetuj)
Uruchom ponownie przeglądarkę.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#10 30 Gru 2012 21:55  Autor tematu   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Niestety ale nie posiadam wpisu takieo jak serch results

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
radius75
Poziom 20
Miasto: Wrocław
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 325
Pomógł: 28
radius75
Poziom 20
Post#11 30 Gru 2012 22:24    

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Widocznie widnieje pod innym wpisem. Search-Results ?
Próbowałeś najpierw odinstalować taka metodą? http://www.pcrisk.com/removal-guides/6828-remove-search-results-toolbar

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
bator97
Poziom 13
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 133
Ocena postów: 7
bator97
Poziom 13
Post#12 31 Gru 2012 23:59  Autor tematu   

Re: Firefox - Jak zkonfigurować


Tamtą metodą próbowałem i nie mam już tam zainstalowanego tego ale czy mam zresetować ten wpis czy jeszcze jaki inny?

Firefox - Jak zkonfigurować

Załączniki:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Firefox - Jak zkonfigurować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak zkonfigurować dwa systemy na jednym PC. (4)
Livebox + TP-LINK TL-WR543G jak zkonfigurować ? (4)
wi-fi w actina nie moge zkonfigurować POMOCY (2)
Mozilla Firefox - przegladarka - Firefox uległ awarii w wyniku błędu. (9)
firefox - nie udało się wczytać profilu firefox może być niedostępny lu usunięty (2)
Firefox - FireFox nie działa lista rozwijalna (6)
Firefox-Chrome - Zła czcionka w programie Firefox (3)
Firefox - Wyświetlanie nazwy strony na pasku Firefox (2)
firefox - zakladki - jak usunać (11)
Jak usunąć mywebsearch z Firefox-a ? (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.145 seconds

elektroda.pl temat RSS