Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem
Author
Message
maniuch1991
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 17 Jan 2013
Posts: 2

Post#1 Post from the author of the topic 17 Jan 2013 14:34   

Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Witam.
Mam taki problem że nie mogę bezprzewodowo połączyć się z komputerem. Ktoś już przy nim grzebał i mam wyświetloną tą sieć na liście i hasło wklepane i nie może się połączyć. Próbowałem resetować ale coś nie idzie (tym z tyłu guziczkiem). Ma ktoś jakiś pomysł?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2013 14:34   





Back to top
   
bogiebog
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Joined: 16 Oct 2006
Posts: 19023
Location: Adort Kele

Post#2 17 Jan 2013 14:35   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Reset do fabrycznych ustawień i ponowna konfiguracja albo do kosza.

I ściąg sobie instrukcję do routera w PDF-ie i bardzo bardzo dokładnie poczytaj procedurę reseta.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2013 14:35   





Back to top
   
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 03 Jan 2006
Posts: 9290
Location: Zgierz

Post#3 17 Jan 2013 15:57   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


A na pewno on jest twój, jeżeli tak to po co dajesz komuś grzebać? Połącz go kablowo z komputerem i zaloguj przez dowolną przeglądarkę.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2013 15:57   





Back to top
   
maniuch1991
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 17 Jan 2013
Posts: 2

Post#4 Post from the author of the topic 17 Jan 2013 17:20   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


CHACA wrote:
A na pewno on jest twój, jeżeli tak to po co dajesz komuś grzebać? Połącz go kablowo z komputerem i zaloguj przez dowolną przeglądarkę.


Nie jest mój, koleżanka w akademiku chciała żebym jej z tym pomógł, bo wcześniej ktoś nie mógł tego zrobić.
Kablowo połączyłem i mają neta na kompach ale jeszcze spróbuję zresetować go przez przeglądarkę do fabrycznych to być może pomoże i zadziała to bezprzewodowo (ale to już po weekendzie)

Helpful message? + -

Back to top
   
achtung
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 10 Mar 2013
Posts: 11
Location: Sandomierz

Post#5 17 Mar 2013 11:01   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Też go mam, z tym samym problemem. Asus mimo wypuszczeniu 3 czy 4 aktualizacji oprogramowania, nie rozwiązał tego problemu. Gdy Ci zniknie sieć bezprzewodowa, musisz go zrestartować (uruchomić ponownie) tylko nie zawsze za pierwszym razem zadziała czasem muszę kilka razy z wyciągnięcia wtyczki potraktować lub z interfejsu www resetować, na jedno i to samo wychodzi.

Helpful message? + -

Back to top
   
achtung
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 10 Mar 2013
Posts: 11
Location: Sandomierz

Post#6 05 May 2013 18:18   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Pomaga wgranie oprogramowanie w wersji: 2.0.0.7
Nie mniej jednak raz w tygodniu trzeba go zrestartować, żeby działał poprawnie.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem
Page 1 of 1
Similar topics
router asus rt-n10e - nie mogę połączyć się z internetem. (1)
asus rt-n10e - jak ustawić router asus rt-n10e (2)
router IDU-100 - Nie łączy się z 1 komputerem [LTE] (1)
Asus RT-N10E - Router Asus RT-N10E (4)
router asus rt-n10e - router sie rozlacza... (10)
[Router ASUS RT-N10E] - konfiguracja. (3)
Asus Rt-n10e - Problem z Asus RT-N10E wifi (Vectra) (9)
ASUS RT-N10E - Jak ustawić router akademik (1)
Router ASUS RT N10E - potrzebna nazwa użytkownika i hasło do konfiguracji (2)
Panasonic KX-MB 783 nie łączy się z komputerem (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl topic RSS feed