Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem
Autor
Wiadomość
maniuch1991
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Sty 2013
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 17 Sty 2013 15:34   

Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Witam.
Mam taki problem że nie mogę bezprzewodowo połączyć się z komputerem. Ktoś już przy nim grzebał i mam wyświetloną tą sieć na liście i hasło wklepane i nie może się połączyć. Próbowałem resetować ale coś nie idzie (tym z tyłu guziczkiem). Ma ktoś jakiś pomysł?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2013 15:34   





Powrót do góry
   
bogiebog
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 16 Paź 2006
Posty: 18034
Miasto: Adort Kele

Post#2 17 Sty 2013 15:35   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Reset do fabrycznych ustawień i ponowna konfiguracja albo do kosza.

I ściąg sobie instrukcję do routera w PDF-ie i bardzo bardzo dokładnie poczytaj procedurę reseta.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2013 15:35   





Powrót do góry
   
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 9181
Miasto: Zgierz

Post#3 17 Sty 2013 16:57   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


A na pewno on jest twój, jeżeli tak to po co dajesz komuś grzebać? Połącz go kablowo z komputerem i zaloguj przez dowolną przeglądarkę.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2013 16:57   





Powrót do góry
   
maniuch1991
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Sty 2013
Posty: 2

Post#4 Post autora tematu 17 Sty 2013 18:20   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


CHACA napisał:
A na pewno on jest twój, jeżeli tak to po co dajesz komuś grzebać? Połącz go kablowo z komputerem i zaloguj przez dowolną przeglądarkę.


Nie jest mój, koleżanka w akademiku chciała żebym jej z tym pomógł, bo wcześniej ktoś nie mógł tego zrobić.
Kablowo połączyłem i mają neta na kompach ale jeszcze spróbuję zresetować go przez przeglądarkę do fabrycznych to być może pomoże i zadziała to bezprzewodowo (ale to już po weekendzie)
Powrót do góry
   
achtung
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 11
Miasto: Sandomierz

Post#5 17 Mar 2013 12:01   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Też go mam, z tym samym problemem. Asus mimo wypuszczeniu 3 czy 4 aktualizacji oprogramowania, nie rozwiązał tego problemu. Gdy Ci zniknie sieć bezprzewodowa, musisz go zrestartować (uruchomić ponownie) tylko nie zawsze za pierwszym razem zadziała czasem muszę kilka razy z wyciągnięcia wtyczki potraktować lub z interfejsu www resetować, na jedno i to samo wychodzi.
Powrót do góry
   
achtung
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 11
Miasto: Sandomierz

Post#6 05 Maj 2013 18:18   

Re: Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem


Pomaga wgranie oprogramowanie w wersji: 2.0.0.7
Nie mniej jednak raz w tygodniu trzeba go zrestartować, żeby działał poprawnie.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Asus RT-N10E - router nie łączy się z komputerem
Strona 1 z 1
Podobne tematy
router asus rt-n10e - nie mogę połączyć się z internetem. (1)
asus rt-n10e - jak ustawić router asus rt-n10e (1)
Asus RT-N10E - Router Asus RT-N10E (4)
router asus rt-n10e - router sie rozlacza... (10)
[Router ASUS RT-N10E] - konfiguracja. (3)
Asus Rt-n10e - Problem z Asus RT-N10E wifi (Vectra) (9)
ASUS RT-N10E - Jak ustawić router akademik (1)
Router ASUS RT N10E - potrzebna nazwa użytkownika i hasło do konfiguracji (2)
Panasonic KX-MB 783 nie łączy się z komputerem (4)
Peavey VSX 26- nie łączy się z komputerem. (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS