Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware ->win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Nhire
Level 7
Location: London
Joined: 04 Mar 2012
Posts: 20
Nhire
Level 7
Post#1 26 Jan 2013 15:05  Topic author   

win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow


Witam, niestety wlasnie komputer mi nie dziala,wiec pisze z komorki I nie mam polskich znakow.
Wracajac do tematu, mam pewien problem, przeinstalowywalem jedna gre kilka razy I to uszkodzilo komputer, wyskakiwal blue screen of the death itd, wiec postanowilem przeinstalowac windowsa.
Normalnie zawsze wkladalem plytke instalowalem kopie, kopiowalem sterowniki ze starej, usuwalem I bylo po sprawie. Nie tym razem, ze wzgledu ze mam mala pojemnosc dyskowa pojawil sie specyficzny problem. Zainstalowalem win7 pro 2 razy (cos nie szlo) wzielo miejsce na dysku ale nie dzialalo I tak. Wkoncu costalo mi tylko 4.8gb na dysko(potrzeba 5.6) I nieb mam jak zainstalowac teraz skoro brak miejsca, a mam inna plyte z ktorej juz powinno pojsc. Nie moge sformatowac laptopa bo sa na nim sterowniki do wifi bez ktorych nic nie zrobie a nie wezme ich znikad, bo jestem na wyjezdzie.
Czy jest mozliwosc usuniecia pojedynczych plikow, gdy sie nie ma dostepu do wlaczenia systemu normalnie? Pod tym wzgledem rozumiem, normalne wlaczenie maszyny, wpisanie hasla do konta I dzialanie na pulpicie I wgl. Wszystko do czego mam dostep to menu podczas instalacji windowsa. Jestem pewien, ze jakos da sie to zrobic, bo pamietam, ze to zrobilem. Niestety nie mam pojecia jak to sie robilo I wlasnie dlatego pytam was. Format nie wchodzi w gre, musze zachowac stery do wifi.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Epox
Level 38
Joined: 13 Sep 2010
Posts: 3720
Helped: 356
Post rating: 4
Epox
Level 38
Post#2 26 Jan 2013 15:26    

Re: win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow


LiveCD/DVD cię ratuje Ubuntu / Slax / Damn Small Linux ściągasz wypalasz na DVD startujesz z napędu DVD i masz dostęp do dysku możesz kopiować stery na pendriva USB puścić format i po kłopocie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Nhire
Level 7
Location: London
Joined: 04 Mar 2012
Posts: 20
Nhire
Level 7
Post#3 26 Jan 2013 15:35  Topic author   

Re: win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow


Prosilbym o czytanie ze zrozumieniem, nie mam dostepu do zadnych narzedzi podczas uruchomienia systemu normalnie, nie moge odpalic poprawnie kompa ze zle zainstalowanym windowsem, wiec prosze czytac wszystko I nie nabijac sb postow I punktow niedopatrzeniami...
Wiem, ze sie da usuwac pojedyncze pliki, potrzebuje tylko wiedziec jak

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Epox
Level 38
Joined: 13 Sep 2010
Posts: 3720
Helped: 356
Post rating: 4
Epox
Level 38
Post#4 26 Jan 2013 16:05    

Re: win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow


Jeżeli masz "niewstający system" i nie jesteś w stanie go uruchomić "z wierszem poleceń" to wydaje mi się ze bez zewnętrznego narzędzia sobie nie dasz rady. Z wiersza poleceń zgodzę się "dir" przeglądasz "del (nazwa pliku) " usuwasz ale skoro
Nhire wrote:
nie mam dostepu do zadnych narzedzi podczas uruchomienia systemu normalnie
To raczej bez zewnętrznej aplikacji nie dasz rady

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow
Page 1 of 1

Similar topics to win7 - format, czy jest mozliwosc usuwania pojedynczych plikow

server ftp - mozliwosc zdalnego sterowania,wysylanie plikow (3)
GG czy jest mozliwosc sprawdzenia IP (9)
czy jest inna mozliwosc ??? (10)
Czy istniej mozliwosc sprawdzenie czy internet jest dzielony (2)
hp lj 4p zmiana języka, czy jest mozliwosc (1)
Czy jest mozliwosc zmiany procesora w notebook\'u? (5)
Czy jest mozliwosc polaczenia TL-WR340G z TD-W8910G ? (7)
IBM Thinkpad 600x czy jest mozliwosc? (1)
asus K50IJ - czy jest mozliwosc wymiany procesora? (4)
Czy jest możliwość usuwania danych formularza w Mozilli fire (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops