Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> sagemcom FAST 2704 - kofiguracja
Author
Message
thCc
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Jan 2013
Posts: 7
Location: Ostrołęka

Post#1 Post from the author of the topic 26 Jan 2013 20:18   

sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


witam dzis przedstawiciel firmy orange przywiozł mi ow router ale gdy chce go skonfigurowac wchodzac na strone to ta strona mi sie nie wyswietla , zle podlaczylem ten router czy w czym tkwi problem moglby mi ktos pomoc ?Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Jan 2013 20:18   





Back to top
   
wojtek2803
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Apr 2012
Posts: 2911
Location: Wielkopolska

Post#2 26 Jan 2013 20:20   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


Proszę Link

Helpful message? + -

Back to top
   
thCc
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Jan 2013
Posts: 7
Location: Ostrołęka

Post#3 Post from the author of the topic 26 Jan 2013 20:30   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


chodzi o to ze ja wiem jak to zrobic , ale ta strona nie chce mi sie wczytac w ogole

Helpful message? + -

Back to top
   
wojtek2803
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Apr 2012
Posts: 2911
Location: Wielkopolska

Post#4 26 Jan 2013 20:34   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


Przypisz karcie sieciowej adres statycznie wpisz tak :

IP 192.168.1.2
Maska : 255.255.255.0 resztę puste zostawiasz klikasz ok i wbijasz adres sagemcom w przeglądarkę IP 192.168.1.1 .Po konfiguracji kartę przestawiasz na automat

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Jan 2013 20:34   





Back to top
   
thCc
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Jan 2013
Posts: 7
Location: Ostrołęka

Post#5 Post from the author of the topic 26 Jan 2013 21:01   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


hmm nie wiem zbytnio jak to zrobic szczerze mowiac , jakbys był tak mily i mi to wytłumaczył bylo by git Wink jeszcze ten Pan mi tlumaczył , ze moge miec tylko ten router podlaczoony do telefonu i pradu nic wiecej czy to prawda ? bo zostaly mi takie 2 kable do komputera ale mam zamiar kupic wifi w komputerze wiec nie wiem czy sa potrzebne

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Jan 2013 21:01   





Back to top
   
wojtek2803
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Apr 2012
Posts: 2911
Location: Wielkopolska

Post#6 26 Jan 2013 21:12   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


Jaki masz system operacyjny na komputerze

Helpful message? + -

Back to top
   
thCc
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Jan 2013
Posts: 7
Location: Ostrołęka

Post#7 Post from the author of the topic 26 Jan 2013 21:30   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


xp 7

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Jan 2013 21:30   





Back to top
   
wojtek2803
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Apr 2012
Posts: 2911
Location: Wielkopolska

Post#8 26 Jan 2013 21:36helpful post - solution   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


thCc wrote:
xp 7


Windows 7 czy XP http://www.jimasek.elektroda.eu/index.php/poradniki/5-zamiana-adresu-ip-w-systemie-operacyjnym-windows-xp i
http://www.jimasek.elektroda.eu/index.php/poradniki/7-zmiana-adresu-ip-w-systemie-operacyjnym-windows-7



Wprowadź takie dane jak podałem powyżej ]Link[/url]

Helpful message? + -

Back to top
   
orangeekspert
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 15 Nov 2012
Posts: 13

Post#9 28 Jan 2013 16:51   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


@thCc, w Twojej sytuacji najlepszy będzie kontakt z infolinią. Tam krok po kroku przeprowadzą Cię przez proces instalacji. Ewentualnie wyślę do Ciebie wiadomość z informacją jak ja mogę Ci pomóc.

Helpful message? + -

Back to top
   
thCc
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Jan 2013
Posts: 7
Location: Ostrołęka

Post#10 Post from the author of the topic 28 Jan 2013 18:16   

Re: sagemcom FAST 2704 - kofiguracja


wlasnie juz wszystko sobie zrobilem tlyko wifi jakos mi nie dziala jest pobieraine adresu sieciowego po czym sie rozlacza i nie ma internetu

Dodano po 17 [sekundy]:

a na komputerze normlanie mam neta

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> sagemcom FAST 2704 - kofiguracja
Page 1 of 1
Similar topics
Sagemcom Fast 2704 + Switch t - Switch nie działa po podpięciu do Sagemcom 2704 (13)
Sagemcom Fast 2704 - łącze 4mb... (5)
sagemcom fast 2704 - Dzielenie połączenia (4)
Częste dc routera SagemCom fast 2704 (5)
sagemcom fast 2704 problem z wifi (2)
SAGEMCOM FAST 2704 - Neostrada - wolne działanie (2)
Sagemcom Fast 2704 - Co wieczór blokuje przeglądarkę (3)
sagemcom fast 2704 - Z modemem bezprzewodowym play (10)
Router Sagemcom Fast 2704 - jak odblokować porty? (1)
Sagemcom Fast 2704 - Zrywa połączenie i po chwili ozdyskuje . 10 MB/S (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl topic RSS feed