Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


  Main Page -> Forum Index -> RTV Usable ->Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
landpower
Level 2
Location: Łódź
Joined: 06 Sep 2011
Posts: 2
landpower
Level 2
Post#1 02 Feb 2013 20:31  Topic author   

Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


witam , do tv z wbudowanym dekoderem LG32LH3000 podłączylem antene zewnetrzną kierunkową i po odpaleniu automatycznego strojenia wyszukalo mi w DTV około 50 kanałów z czego odtwarza 8 - Polsat , TVN, i ich podstacje : tvn 7 , jakiś tv puls itp itd , nie odtwarza wogole TVP ani 1 ani 2 ani TVP3 , wyskakuje komunikat jak sie włączy ''brak modułu CI'' , w tv analogowej TVP jest , tyle że sniezy, no i to pasmo mają w lipcu wogole odłączyć. Te programy ktore chodzą normalnie to odbiór jest igłą, żadnych zakloceń . Przejmować sie tym czy nie, bo zalezy mi w sumie żeby mieć TVP

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
zygfryd.W
Level 20
Location: kraina wielkiego kornika
Joined: 08 Jan 2012
Posts: 423
Helped: 24
Post rating: 14
zygfryd.W
Level 20
Post#2 02 Feb 2013 20:50    

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


Prawdopodobnie w tym wątku jest odpowiedz na twoje pytanie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2283931.html

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
penknife
Level 19
Location: G-cko
Joined: 09 Oct 2005
Posts: 246
Helped: 32
Post rating: 20
penknife
Level 19
Post#3 02 Feb 2013 21:13    

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


przydatne może być także: http://emi.emitel.pl/EMITEL/przeglad_obiektow.aspx

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
landpower
Level 2
Location: Łódź
Joined: 06 Sep 2011
Posts: 2
landpower
Level 2
Post#4 03 Feb 2013 15:00  Topic author   

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


dobra wczytało teraz pakiet tvp, ale nadal nie trybią, przy TVP1 HD wyskakuje komunikat '' tylko dane'', a przy reszcie TVP2 , TVP3 - brak sygnału. czy to wynika z tego ze źle ustawiona jest antena czy nie umiem tego ustawić po prostu ?

czy miał ktoś do czynienia z tym telewizorem z mojego 1 postu, bo nie moge tam wogole znaleźć opcji aby szukać po częstotliwościach, za kazdym razem kanałów szuka jakby automatycznie

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mihal2002
Level 42
Location: Cisterna
Joined: 30 Aug 2009
Posts: 9568
Helped: 651
mihal2002
Level 42
Post#5 03 Feb 2013 15:25    

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


Odbierasz MUX 2 oraz MUX 4 który jest płatną telewizją Polsatu. Znajdź sobie nadajnik z którego masz odbierać sygnał. TU sobie poczytaj.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp
Page 1 of 1

Similar topics to cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp

Naziemna telewizja Cyfrowa - Tylko kanały TVP po zmianie lokalizacji telewizora (2)
Naziemna telewizja cyfrowa brak kanałów. (35)
Brak sygnału - cyfrowa telewizja naziemna. (55)
Cyfrowa telewizja naziemna brak mux-2 (4)
Naziemna telewizja cyfrowa brak kanałów (8)
Naziemna telewizja cyfrowa brak sygnału w bloku (14)
cyfrowa telewizja naziemna MUX 3 brak odbioru (4)
Naziemna telewizja cyfrowa brak możliwości ustawienia (5)
Antena zbiorcza i naziemna telewizja cyfrowa - brak sygnału (2)
Naziemna brak sygnału TVP2 HD, TVP Kultura, TVP Historia i TVP Polonia (21)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.057 seconds