Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp
Autor
Wiadomość
landpower
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 06 Wrz 2011
Posty: 2
Miasto: Łódź

Post#1 Post autora tematu 02 Lut 2013 21:31   

Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


witam , do tv z wbudowanym dekoderem LG32LH3000 podłączylem antene zewnetrzną kierunkową i po odpaleniu automatycznego strojenia wyszukalo mi w DTV około 50 kanałów z czego odtwarza 8 - Polsat , TVN, i ich podstacje : tvn 7 , jakiś tv puls itp itd , nie odtwarza wogole TVP ani 1 ani 2 ani TVP3 , wyskakuje komunikat jak sie włączy ''brak modułu CI'' , w tv analogowej TVP jest , tyle że sniezy, no i to pasmo mają w lipcu wogole odłączyć. Te programy ktore chodzą normalnie to odbiór jest igłą, żadnych zakloceń . Przejmować sie tym czy nie, bo zalezy mi w sumie żeby mieć TVP
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Lut 2013 21:31   





Powrót do góry
   
zygfryd.W
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 08 Sty 2012
Posty: 454
Miasto: kraina wielkiego kornika

Post#2 02 Lut 2013 21:50   

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


Prawdopodobnie w tym wątku jest odpowiedz na twoje pytanie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2283931.html
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Lut 2013 21:50   





Powrót do góry
   
penknife
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 106
Miasto: Giżycko

Post#3 02 Lut 2013 22:13   

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


przydatne może być także: http://emi.emitel.pl/EMITEL/przeglad_obiektow.aspx
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Lut 2013 22:13   





Powrót do góry
   
landpower
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 06 Wrz 2011
Posty: 2
Miasto: Łódź

Post#4 Post autora tematu 03 Lut 2013 16:00   

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


dobra wczytało teraz pakiet tvp, ale nadal nie trybią, przy TVP1 HD wyskakuje komunikat '' tylko dane'', a przy reszcie TVP2 , TVP3 - brak sygnału. czy to wynika z tego ze źle ustawiona jest antena czy nie umiem tego ustawić po prostu ?

czy miał ktoś do czynienia z tym telewizorem z mojego 1 postu, bo nie moge tam wogole znaleźć opcji aby szukać po częstotliwościach, za kazdym razem kanałów szuka jakby automatycznie
Powrót do góry
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 7819
Miasto: Cisterna

Post#5 03 Lut 2013 16:25   

Re: Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp


Odbierasz MUX 2 oraz MUX 4 który jest płatną telewizją Polsatu. Znajdź sobie nadajnik z którego masz odbierać sygnał. TU sobie poczytaj.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Cyfrowa telewizja naziemna - brak tvp
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Naziemna telewizja Cyfrowa - Tylko kanały TVP po zmianie lokalizacji telewizora (2)
Naziemna telewizja cyfrowa brak kanałów. (35)
Brak sygnału - cyfrowa telewizja naziemna. (55)
Cyfrowa telewizja naziemna brak mux-2 (4)
Naziemna telewizja cyfrowa brak kanałów (8)
Naziemna telewizja cyfrowa brak sygnału w bloku (14)
cyfrowa telewizja naziemna MUX 3 brak odbioru (4)
Naziemna telewizja cyfrowa brak możliwości ustawienia (5)
Antena zbiorcza i naziemna telewizja cyfrowa - brak sygnału (2)
Naziemna brak sygnału TVP2 HD, TVP Kultura, TVP Historia i TVP Polonia (21)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS