Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Kategoria: Akumulatorki / Baterie / Ładowarki

Internet słabo chodzi 10mb netia

piterg18 23 Lut 2013 09:51
  • #1 23 Lut 2013 09:51
    piterg18
    Poziom 10  

    witam
    Od jakiegoś czasu jak chce wejść na jakąś stronę to wyskakuje mi że nie odnaleziono serwera i muszę odświeżać stronę po kilka razy i to bez względu z jakiej przeglądarki korzystam , jak sprawdzam prędkość internetu przez stronę tester netia , to raz wychodzi mi ok 10mb a raz 0 , dzwoniłem już do neti kilka razy ,ale powiedzieli mi za każdym razem że od nich wszystko ok, wina leży po mojej stronie że mam wirusy itp. jak korzystam z laptopa to jest to samo , z tabletem też, posiadam router netiaSpot

  • #2 23 Lut 2013 10:56
    kuran17
    Poziom 19  

    To 10Mb to lipa u mojej babci 1Mb chodził szybciej
    pozdr

  • #3 23 Lut 2013 16:05
    piterg18
    Poziom 10  

    ale co myślicie gdzie leży przyczyna , skanowałem kompa i jest wszytko ok , jak już wejdę na jakąś stronę (odświeżając ją nawet 5 razy) i coś pobieram to odbywa się to szybko , jak wchodzę np. na interia.pl to strona otworzy się w dziwny sposób tj. w postaci takiej listy nie graficznej , tylko niebieskie napisy, jak odświeżę to się w końcu otworzy po paru minutach , ogólnie komp się nie muli wg.mnie chodzi jak powinien tylko ten net:(

    Dodano po 4 [godziny] 19 [minuty]:

    mieliście coś takiego to wina mojego sprzętu czy oni na łączu ?

  Szukaj w 4mln produktów
Przeglądaj produkty