Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci WiFi ->netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
RADLER
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Leżajsk
Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 33
RADLER
Poziom 9
Post#1 25 Lut 2013 18:48  Autor tematu   

netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Jak w temacie czy da sie zrobic access pointa z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9? I jak to zrobic?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Kujawy
Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 18674
Pomógł: 2173
Ocena postów: 80
mbo
Zasłużony dla elektroda
Post#2 26 Lut 2013 08:12    

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Da się - wystarczy wyłączyć DHCP i podłączyć przewód do jednego z portów LAN.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
RADLER
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Leżajsk
Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 33
RADLER
Poziom 9
Post#3 26 Lut 2013 14:31  Autor tematu   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


A jak zrobic wirless access point? na tych routerach?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Kujawy
Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 18674
Pomógł: 2173
Ocena postów: 80
mbo
Zasłużony dla elektroda
Post#4 26 Lut 2013 21:41    

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Tak samo.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
RADLER
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Leżajsk
Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 33
RADLER
Poziom 9
Post#5 26 Lut 2013 21:48  Autor tematu   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


no własnie mam problem bo w netgear vmdg480 nie mogę zmienić żadnych ostawień bo on jest od dostawcy internetu i mogę tam tylko zmienić nazwę lub hasło. No i ogólnie nie kumam jak to zrobić czytałem instrukcje próbowałem ale nie mam pojęcia jak t zrobić.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Netgear - Router RJ-11, Acces Point RJ-45. Jak połączyć? (14)
Netgear n150 - podłączenie Netgear n150 wireless wnr1000 jako access point (3)
problem z router wgr614v9 netgear (6)
Netgear wgr614v9 zwalnia łącze! (11)
NETGEAR WGR614v9 jako repeater (7)
NETGEAR wgr614v9 zwalnia internet (6)
Połączenie z internetem przez Netgear WGR614v9 (5)
Problem z konfiguracją routera netgear WGR614v9 (6)
Router Netgear WGR614v9 Problem z konfiguracją (4)
Router Netgear WGR614v9 Problem z neostradą (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS