Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9
Author
Message
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 20 Jul 2012
Posts: 34
Location: Leżajsk

Post#1 Post from the author of the topic 25 Feb 2013 18:48   

netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Jak w temacie czy da sie zrobic access pointa z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9? I jak to zrobic?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Feb 2013 18:48   





Back to top
   
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 18203
Location: Kujawy

Post#2 26 Feb 2013 08:12   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Da się - wystarczy wyłączyć DHCP i podłączyć przewód do jednego z portów LAN.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Feb 2013 08:12   





Back to top
   
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 20 Jul 2012
Posts: 34
Location: Leżajsk

Post#3 Post from the author of the topic 26 Feb 2013 14:31   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


A jak zrobic wirless access point? na tych routerach?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Feb 2013 14:31   





Back to top
   
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 18203
Location: Kujawy

Post#4 26 Feb 2013 21:41   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Tak samo.

Helpful message? + -

Back to top
   
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 20 Jul 2012
Posts: 34
Location: Leżajsk

Post#5 Post from the author of the topic 26 Feb 2013 21:48   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


no własnie mam problem bo w netgear vmdg480 nie mogę zmienić żadnych ostawień bo on jest od dostawcy internetu i mogę tam tylko zmienić nazwę lub hasło. No i ogólnie nie kumam jak to zrobić czytałem instrukcje próbowałem ale nie mam pojęcia jak t zrobić.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9
Page 1 of 1
Similar topics
Netgear - Router RJ-11, Acces Point RJ-45. Jak połączyć? (14)
Netgear n150 - podłączenie Netgear n150 wireless wnr1000 jako access point (3)
problem z router wgr614v9 netgear (6)
Netgear wgr614v9 zwalnia łącze! (11)
NETGEAR WGR614v9 jako repeater (7)
NETGEAR wgr614v9 zwalnia internet (6)
Połączenie z internetem przez Netgear WGR614v9 (5)
Problem z konfiguracją routera netgear WGR614v9 (6)
Router Netgear WGR614v9 Problem z konfiguracją (4)
Router Netgear WGR614v9 Problem z neostradą (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl topic RSS feed