Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9
Autor
Wiadomość
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 34
Miasto: Leżajsk

Post#1 Post autora tematu 25 Lut 2013 18:48   

netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Jak w temacie czy da sie zrobic access pointa z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9? I jak to zrobic?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lut 2013 18:48   





Powrót do góry
   
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 17631
Miasto: Kujawy

Post#2 26 Lut 2013 08:12   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Da się - wystarczy wyłączyć DHCP i podłączyć przewód do jednego z portów LAN.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Lut 2013 08:12   





Powrót do góry
   
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 34
Miasto: Leżajsk

Post#3 Post autora tematu 26 Lut 2013 14:31   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


A jak zrobic wirless access point? na tych routerach?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Lut 2013 14:31   





Powrót do góry
   
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 17631
Miasto: Kujawy

Post#4 26 Lut 2013 21:41   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


Tak samo.
Powrót do góry
   
RADLER
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Lip 2012
Posty: 34
Miasto: Leżajsk

Post#5 Post autora tematu 26 Lut 2013 21:48   

Re: netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9


no własnie mam problem bo w netgear vmdg480 nie mogę zmienić żadnych ostawień bo on jest od dostawcy internetu i mogę tam tylko zmienić nazwę lub hasło. No i ogólnie nie kumam jak to zrobić czytałem instrukcje próbowałem ale nie mam pojęcia jak t zrobić.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> netgera - Acces point z netgear vmdg480 i netgear WGR614v9
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Netgear - Router RJ-11, Acces Point RJ-45. Jak połączyć? (14)
Netgear n150 - podłączenie Netgear n150 wireless wnr1000 jako access point (3)
problem z router wgr614v9 netgear (6)
Netgear wgr614v9 zwalnia łącze! (11)
NETGEAR WGR614v9 jako repeater (7)
NETGEAR wgr614v9 zwalnia internet (6)
Połączenie z internetem przez Netgear WGR614v9 (5)
Problem z konfiguracją routera netgear WGR614v9 (6)
Router Netgear WGR614v9 Problem z konfiguracją (4)
Router Netgear WGR614v9 Problem z neostradą (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.038 seconds

elektroda.pl temat RSS