Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Programming Generally -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Author
Message
sampo
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Location: Jastrzębie Zdrój

Post#1 Post from the author of the topic 18 Feb 2005 13:43   

Jak z klawiatury wpisać?


Pomóżcie mi.dostałem serial w którym jest tak.....F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF........Jak uzyskać pionową kreskę?Wkleić sie nie da.Program nie przyjmuje tego.(w windows) Win98.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Feb 2005 13:43   





Back to top
   
dasko
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 26 Apr 2003
Posts: 320

Post#2 18 Feb 2005 14:08   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A do czego to ma byc serial? A moze ta pionowa kreska to rozdzielenie 2 seriali?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Feb 2005 14:08   





Back to top
   
Łuk_F
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 03 Feb 2005
Posts: 259
Location: Kielce

Post#3 18 Feb 2005 14:13   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Pionowa kreska jest na przycisku pod klawiszem Backcpace. Na tym klawiszu jest też znak \. Niech cię nie zwiedzie jednak znak na klawiaturze gdyż przedstawia dwie krótkie kreski. W niektórych programach jest wyświetlane jako jedna kreska a w np. w systemie DOS tak jak na klawiszu.

Mam nadzieje że ci pomogłem.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Feb 2005 14:13   





Back to top
   
sampo
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Location: Jastrzębie Zdrój

Post#4 Post from the author of the topic 18 Feb 2005 14:16   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


4RFDDK-F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF 4QZDNK-XZ6FS-78BSR7|JX3CTK9 -cała postać tego,nie przyjmuje ani tak ani tak.ACDSee7.0.47 nie trafiłem jeszcze na dobry serial.

Helpful message? + -

Back to top
   
Removed






Post#5 18 Feb 2005 14:54   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A w jaki sposób to wklejasz? Z menu podręcznego, czy kombinacją klawiszy Ctrl V? Kombinacja jest bardziej uniwersalna, bo pozycji w jadłospisie zawsze można nadać atrybut "nie aktywna".

W podanym kluczu jest spacja. Czy na pewno tak powinno być?

I w końcu czy musisz piratować/kupować ACDSee, jeśli za darmochę jest np. IrfanView.

Helpful message? + -

Back to top
   
marcinj12
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 14 Feb 2005
Posts: 2891
Location: Wrocław

Post#6 18 Feb 2005 15:08helpful post - solution   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Feb 2005 15:08helpful post - solution   





Back to top
   
sampo
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Location: Jastrzębie Zdrój

Post#7 Post from the author of the topic 18 Feb 2005 15:36   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


marcinj12 wrote:
Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.
Proste ,a jednak pomogło.Masz plusa.Weszedł ,nawet nie zdażyłem mrugnąć.Dzięki.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Programming Generally -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Page 1 of 1
Similar topics
Bascom-jak wpisać do zmiennej wartość z klawiatury? (2)
Jak zrobić w matlabie funkcję pionową? (5)
Sygnał PAL Ramka - jak z synch. pionową? (2)
Jaka końcówka do wskaźnika laserowego rysująca kreskę (8)
Jak wpisać adres IP do modułu? (2)
[PHP] jak prawidłowo wpisać adres www (2)
jak wpisać współczynnik temperaturowy rezystora TC w PSPICE (5)
[Bascom][AVR] jak wpisać wartość napięcia (6)
[C++] - Jak stworzyć plik i wpisać w nim dane? (8)
VBA Excel - Jak wpisać cudzysłów do komórek? (3)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.036 seconds

elektroda.pl topic RSS feed