Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Programowanie Ogólne -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Autor
Wiadomość
sampo
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 25
Miasto: Jastrzębie Zdrój

Post#1 Post autora tematu 18 Lut 2005 14:43   

Jak z klawiatury wpisać?


Pomóżcie mi.dostałem serial w którym jest tak.....F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF........Jak uzyskać pionową kreskę?Wkleić sie nie da.Program nie przyjmuje tego.(w windows) Win98.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Lut 2005 14:43   





Powrót do góry
   
dasko
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 26 Kwi 2003
Posty: 320

Post#2 18 Lut 2005 15:08   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A do czego to ma byc serial? A moze ta pionowa kreska to rozdzielenie 2 seriali?
Powrót do góry
   
Łuk_F
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 259
Miasto: Kielce

Post#3 18 Lut 2005 15:13   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Pionowa kreska jest na przycisku pod klawiszem Backcpace. Na tym klawiszu jest też znak \. Niech cię nie zwiedzie jednak znak na klawiaturze gdyż przedstawia dwie krótkie kreski. W niektórych programach jest wyświetlane jako jedna kreska a w np. w systemie DOS tak jak na klawiszu.

Mam nadzieje że ci pomogłem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Lut 2005 15:13   





Powrót do góry
   
sampo
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 25
Miasto: Jastrzębie Zdrój

Post#4 Post autora tematu 18 Lut 2005 15:16   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


4RFDDK-F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF 4QZDNK-XZ6FS-78BSR7|JX3CTK9 -cała postać tego,nie przyjmuje ani tak ani tak.ACDSee7.0.47 nie trafiłem jeszcze na dobry serial.
Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#5 18 Lut 2005 15:54   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A w jaki sposób to wklejasz? Z menu podręcznego, czy kombinacją klawiszy Ctrl V? Kombinacja jest bardziej uniwersalna, bo pozycji w jadłospisie zawsze można nadać atrybut "nie aktywna".

W podanym kluczu jest spacja. Czy na pewno tak powinno być?

I w końcu czy musisz piratować/kupować ACDSee, jeśli za darmochę jest np. IrfanView.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Lut 2005 15:54   





Powrót do góry
   
marcinj12
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 14 Lut 2005
Posty: 2693
Miasto: Wrocław

Post#6 18 Lut 2005 16:08pomocny post - solucja   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.
Powrót do góry
   
sampo
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 25
Miasto: Jastrzębie Zdrój

Post#7 Post autora tematu 18 Lut 2005 16:36   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


marcinj12 napisał:
Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.
Proste ,a jednak pomogło.Masz plusa.Weszedł ,nawet nie zdażyłem mrugnąć.Dzięki.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Programowanie Ogólne -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
[Bascom][AVR] jak wpisać wartość napięcia (6)
[C++] - Jak stworzyć plik i wpisać w nim dane? (8)
jak wpisać współczynnik temperaturowy rezystora TC w PSPICE (5)
[PHP] jak prawidłowo wpisać adres www (2)
Jak wpisać adres IP do modułu? (2)
Sygnał PAL Ramka - jak z synch. pionową? (2)
VBA Excel - Jak wpisać cudzysłów do komórek? (3)
Jak zrobić w matlabie funkcję pionową? (5)
Bascom-jak wpisać do zmiennej wartość z klawiatury? (2)
Atmel AT89S8252. Jak w C wpisać coś do pamięci i odczytać? (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS