Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Programowanie Ogólne ->Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
sampo
Poziom 11
Miasto: Jastrzębie Zdrój
Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 24
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
sampo
Poziom 11
Post#1 18 Lut 2005 13:43  Autor tematu   

Jak z klawiatury wpisać?


Pomóżcie mi.dostałem serial w którym jest tak.....F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF........Jak uzyskać pionową kreskę?Wkleić sie nie da.Program nie przyjmuje tego.(w windows) Win98.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dasko
Poziom 19
Dołączył: 26 Kwi 2003
Posty: 320
Pomógł: 24
Ocena postów: 6
dasko
Poziom 19
Post#2 18 Lut 2005 14:08    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A do czego to ma byc serial? A moze ta pionowa kreska to rozdzielenie 2 seriali?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Łuk_F
Poziom 16
Miasto: Kielce
Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 259
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
Łuk_F
Poziom 16
Post#3 18 Lut 2005 14:13    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Pionowa kreska jest na przycisku pod klawiszem Backcpace. Na tym klawiszu jest też znak \. Niech cię nie zwiedzie jednak znak na klawiaturze gdyż przedstawia dwie krótkie kreski. W niektórych programach jest wyświetlane jako jedna kreska a w np. w systemie DOS tak jak na klawiszu.

Mam nadzieje że ci pomogłem.

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sampo
Poziom 11
Miasto: Jastrzębie Zdrój
Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 24
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
sampo
Poziom 11
Post#4 18 Lut 2005 14:16  Autor tematu   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


4RFDDK-F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF 4QZDNK-XZ6FS-78BSR7|JX3CTK9 -cała postać tego,nie przyjmuje ani tak ani tak.ACDSee7.0.47 nie trafiłem jeszcze na dobry serial.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#5 18 Lut 2005 14:54    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A w jaki sposób to wklejasz? Z menu podręcznego, czy kombinacją klawiszy Ctrl V? Kombinacja jest bardziej uniwersalna, bo pozycji w jadłospisie zawsze można nadać atrybut "nie aktywna".

W podanym kluczu jest spacja. Czy na pewno tak powinno być?

I w końcu czy musisz piratować/kupować ACDSee, jeśli za darmochę jest np. IrfanView.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcinj12
Poziom 40
Miasto: Wrocław
Dołączył: 14 Lut 2005
Posty: 3098
Pomógł: 924
Ocena postów: 85
marcinj12
Poziom 40
Post#6 18 Lut 2005 15:08Pomocny post    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sampo
Poziom 11
Miasto: Jastrzębie Zdrój
Dołączył: 15 Kwi 2004
Posty: 24
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
sampo
Poziom 11
Post#7 18 Lut 2005 15:36  Autor tematu   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


marcinj12 napisał:
Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.
Proste ,a jednak pomogło.Masz plusa.Weszedł ,nawet nie zdażyłem mrugnąć.Dzięki.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Programowanie Ogólne -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Bascom-jak wpisać do zmiennej wartość z klawiatury? (2)
Jak zrobić w matlabie funkcję pionową? (5)
Sygnał PAL Ramka - jak z synch. pionową? (2)
Jaka końcówka do wskaźnika laserowego rysująca kreskę (8)
Jak wpisać adres IP do modułu? (2)
[PHP] jak prawidłowo wpisać adres www (2)
jak wpisać współczynnik temperaturowy rezystora TC w PSPICE (5)
[Bascom][AVR] jak wpisać wartość napięcia (6)
[C++] - Jak stworzyć plik i wpisać w nim dane? (8)
VBA Excel - Jak wpisać cudzysłów do komórek? (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.144 seconds

elektroda.pl temat RSS