Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?


  Main Page -> Forum Index -> Programming Generally ->Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
sampo
Level 11
Location: Jastrzębie Zdrój
Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Helped: 1
Post rating: 3
sampo
Level 11
Post#1 18 Feb 2005 13:43  Topic author   

Jak z klawiatury wpisać?


Pomóżcie mi.dostałem serial w którym jest tak.....F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF........Jak uzyskać pionową kreskę?Wkleić sie nie da.Program nie przyjmuje tego.(w windows) Win98.

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
dasko
Level 19
Joined: 26 Apr 2003
Posts: 320
Helped: 24
Post rating: 8
dasko
Level 19
Post#2 18 Feb 2005 14:08    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A do czego to ma byc serial? A moze ta pionowa kreska to rozdzielenie 2 seriali?

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Łuk_F
Level 16
Location: Kielce
Joined: 03 Feb 2005
Posts: 259
Helped: 34
Post rating: 2
Łuk_F
Level 16
Post#3 18 Feb 2005 14:13    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Pionowa kreska jest na przycisku pod klawiszem Backcpace. Na tym klawiszu jest też znak \. Niech cię nie zwiedzie jednak znak na klawiaturze gdyż przedstawia dwie krótkie kreski. W niektórych programach jest wyświetlane jako jedna kreska a w np. w systemie DOS tak jak na klawiszu.

Mam nadzieje że ci pomogłem.

Helpful post? + -1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
sampo
Level 11
Location: Jastrzębie Zdrój
Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Helped: 1
Post rating: 3
sampo
Level 11
Post#4 18 Feb 2005 14:16  Topic author   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


4RFDDK-F5RZZ-PP4QCC|3RSXMSF 4QZDNK-XZ6FS-78BSR7|JX3CTK9 -cała postać tego,nie przyjmuje ani tak ani tak.ACDSee7.0.47 nie trafiłem jeszcze na dobry serial.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Removed
Removed
Post#5 18 Feb 2005 14:54    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


A w jaki sposób to wklejasz? Z menu podręcznego, czy kombinacją klawiszy Ctrl V? Kombinacja jest bardziej uniwersalna, bo pozycji w jadłospisie zawsze można nadać atrybut "nie aktywna".

W podanym kluczu jest spacja. Czy na pewno tak powinno być?

I w końcu czy musisz piratować/kupować ACDSee, jeśli za darmochę jest np. IrfanView.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
marcinj12
Level 40
Location: Wrocław
Joined: 14 Feb 2005
Posts: 3206
Helped: 955
Post rating: 91
marcinj12
Level 40
Post#6 18 Feb 2005 15:08Helpful post    

Re: Jak z klawiatury wpisać?


Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
sampo
Level 11
Location: Jastrzębie Zdrój
Joined: 15 Apr 2004
Posts: 24
Helped: 1
Post rating: 3
sampo
Level 11
Post#7 18 Feb 2005 15:36  Topic author   

Re: Jak z klawiatury wpisać?


marcinj12 wrote:
Mi też ta pionowa kreska wygląda na jakieś rozdzielenie. A na wypadek gdyby tak nie było to masz taki znaczek na klawiaturze: SHIFT+\ . ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Możliwe że masz albo wstawia ci taką kreskę przedzieloną w środku (dwie kreski) - to jedno i to samo. A jakby co to zawsze możesz wcisnąć lewy ALT i wstukać 124 z klawiatury numerycznej.
Proste ,a jednak pomogło.Masz plusa.Weszedł ,nawet nie zdażyłem mrugnąć.Dzięki.

Helpful post? + +1
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Programming Generally -> Jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?
Page 1 of 1

Similar topics to jak z klawiatury wpisać pionową kreskę?

Bascom-jak wpisać do zmiennej wartość z klawiatury? (2)
Jak zrobić w matlabie funkcję pionową? (5)
Sygnał PAL Ramka - jak z synch. pionową? (2)
Jaka końcówka do wskaźnika laserowego rysująca kreskę (8)
Jak wpisać adres IP do modułu? (2)
[PHP] jak prawidłowo wpisać adres www (2)
jak wpisać współczynnik temperaturowy rezystora TC w PSPICE (5)
[Bascom][AVR] jak wpisać wartość napięcia (6)
[C++] - Jak stworzyć plik i wpisać w nim dane? (8)
VBA Excel - Jak wpisać cudzysłów do komórek? (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.062 seconds