Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.
Autor
Wiadomość
norbikk
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 14 Wrz 2004
Posty: 180

Post#1 Post autora tematu 03 Mar 2013 20:16   

DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Rejestrator DVS-1604LF-AE język urządzenia zmieniony na polski. I taki jest jest bezposrednio w urządzeniu , natomiast przez www w Windowsie 8 nie ma jezyka polskiego,jest angielski i wiekszość funkcji nie działa tak jak powinno. Na innym komputerzez z Windows 7 jest jezyk polski przez www i nawet inaczej wygląda menu configuracyjne rejestratora i wszystko działa. Może ktos wie jak to poprawić?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Mar 2013 20:16   





Powrót do góry
   
Rysiek2
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 30 Mar 2003
Posty: 673

Post#2 03 Mar 2013 23:42   

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Sprawa firmware rejestratora - najpewniej.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Mar 2013 23:42   





Powrót do góry
   
Bogdan70
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 04 Cze 2007
Posty: 22
Miasto: Szczecinek

Post#3 16 Cze 2013 22:45   

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


To nie firmware.

Polecam jednak programik

PSS np. wersja 4.06 PL

zajrzyj na:

http://www.eltrox.pl/index.php?main_page=document_general_info&products_id=3493

pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Cze 2013 22:45   





Powrót do góry
   
mikan4
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 15 Gru 2009
Posty: 291
Miasto: Jaworzno

Post#4 17 Cze 2013 08:22   

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Wina explorera, zrób downgrade IE i powinno działać, ewentualnie PSS.
Powrót do góry
   
rokycky
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 520
Miasto: Warszawa

Post#5 18 Cze 2013 19:56   

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Albo włącz w IE widok zgodności...
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Rejestrator DVS-1604LF-AE - Tylko kanał pierwszt rozdzielczosc D1 (3)
Rejestrator DVS-08LEA i hasło.. (4)
rejestrator dvs-08le-as wyjście tv (3)
Podlaczenie mikrofonu pod rejestrator DVS ?? (1)
DVS 3108E - Prawidłowa konfiguracja sieci (LIVEBOX) dvs 3108e (14)
Rejestrator DVS -08AP DVR -transfer danych (6)
DVS 04DR Rejestrator Cyfrowy - Nie działa nagrywanie alarmowe (2)
Rejestrator DVS-16LEA nie działa układ zasilania dysku (5)
DVS 04DR Rejestrator Cyfrowy - Nie działa sterowanie, przyciski i myszka (11)
Bischke dvs 3d co to za urządzenie? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.221 seconds

elektroda.pl temat RSS