Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


  Main Page -> Forum Index -> Stationary Security -> Monitoring Wizyjny CCTV ->DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego. Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
norbikk
Level 15
Joined: 14 Sep 2004
Posts: 199
Post rating: 6
norbikk
Level 15
Post#1 03 Mar 2013 19:16  Topic author   

DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Rejestrator DVS-1604LF-AE język urządzenia zmieniony na polski. I taki jest jest bezposrednio w urządzeniu , natomiast przez www w Windowsie 8 nie ma jezyka polskiego,jest angielski i wiekszość funkcji nie działa tak jak powinno. Na innym komputerzez z Windows 7 jest jezyk polski przez www i nawet inaczej wygląda menu configuracyjne rejestratora i wszystko działa. Może ktos wie jak to poprawić?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Rysiek2
Level 28
Joined: 30 Mar 2003
Posts: 918
Helped: 95
Post rating: 55
Rysiek2
Level 28
Post#2 03 Mar 2013 22:42    

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Sprawa firmware rejestratora - najpewniej.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Bogdan70
Level 8
Location: Szczecinek
Joined: 04 Jun 2007
Posts: 16
Post rating: 1
Bogdan70
Level 8
Post#3 16 Jun 2013 22:45    

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


To nie firmware.

Polecam jednak programik

PSS np. wersja 4.06 PL

zajrzyj na:

http://www.eltrox.pl/index.php?main page=document general info&products id=3493

pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mikan4
Level 24
Location: Jaworzno
Joined: 15 Dec 2009
Posts: 520
Helped: 63
Post rating: 20
mikan4
Level 24
Post#4 17 Jun 2013 08:22    

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Wina explorera, zrób downgrade IE i powinno działać, ewentualnie PSS.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
rokycky
Level 23
Location: Warszawa
Joined: 05 Jun 2006
Posts: 526
Helped: 48
Post rating: 4
rokycky
Level 23
Post#5 18 Jun 2013 19:56    

Re: DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.


Albo włącz w IE widok zgodności...

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Stationary Security -> Monitoring Wizyjny CCTV -> DVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.
Page 1 of 1

Similar topics to dVS-1604LF-AE - Rejestrator DVS-1604LF-AE brak języka polskiego.

Rejestrator DVS-1604LF-AE - Tylko kanał pierwszt rozdzielczosc D1 (3)
Rejestrator DVS-08LEA i hasło.. (4)
rejestrator dvs-08le-as wyjście tv (3)
DVS 3108E - Prawidłowa konfiguracja sieci (LIVEBOX) dvs 3108e (14)
Podlaczenie mikrofonu pod rejestrator DVS ?? (1)
Rejestrator DVS -08AP DVR -transfer danych (6)
DVS 04DR Rejestrator Cyfrowy - Nie działa nagrywanie alarmowe (2)
DVS 04DR Rejestrator Cyfrowy - Nie działa sterowanie, przyciski i myszka (11)
Bischke dvs 3d co to za urządzenie? (2)
DVS-SD6323-H - sterowanie PTZ (6)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.057 seconds