Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

jak wprowadzic kod??? pomocy


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Autor
Wiadomość
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
Miasto: wrocław

Post#1 Post autora tematu 19 Lut 2005 13:51   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem za nic nie umiem wprowadzic kodu do radia ford FD2004 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Lut 2005 13:51   





Powrót do góry
   
c280
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 960
Miasto: okolice Bydgoszczy

Post#2 19 Lut 2005 14:10   

jak wprowadzic kod??? pomocy


co masz na wyświetlaczu?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Lut 2005 14:10   





Powrót do góry
   
Przemyslaw
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 13 Mar 2003
Posty: 1459
Miasto: Sochaczew

Post#3 19 Lut 2005 15:01   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


zeby wprowadzic kod, musza migac kreski, jesli swieca caly czas, musisz czekac az radio wpusci (30min do kilku godzin). Jesli jest EE - to masz uszkodzona zawartosc eeproma w radiu. Kod wprowadza sie klasycznie, czyli klawiszami 1-3 wklepujac je do skutku aby na ekranie zobaczyc kod, a zatwierdza klawiszem nastepnym, czyli tutaj "4".
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Lut 2005 15:01   





Powrót do góry
   
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
Miasto: wrocław

Post#4 Post autora tematu 19 Lut 2005 18:54   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


na wyswietlaczu mam 3 kreski ale nie migają:(
Powrót do góry
   
TYTUS...
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 01 Wrz 2003
Posty: 1688
Miasto: Częstochowa

Post#5 19 Lut 2005 19:20   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


Skoro kreski nie miogaja to musisz zostawić włączone na jakiś czas który jest uzależniony od ilości błędnie wprowadzonych kodów. Jak zaczna migać to zrób tak jak pisze Przemysław
Powrót do góry
   
daniel aaa
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 2
Miasto: luton

Post#6 20 Lut 2005 20:51   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem radiem philipsa potrzebny kod jak go wisac gdie znalesc model 22dc593/62e
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wprowadzic kod do blaupunkta? (10)
Jak wprowadzic kod?PANASONIC CQ193 (1)
jak wprowadzic kod reno scenic (1)
jak wprowadzic kod do blaupunkt do megane? (7)
jak wprowadzic kod do radia beta cc (2)
jak wprowadzic kod do radia delco cdr500? (1)
CI[T]ROEN - CLARION. PU1561A. jak wprowadzic kod (4)
JAK WPROWADZIC KOD DO MB SOUND 4000 GRUNDIGA (7)
Jak wprowadzic kod do radia od sanochodu CHRYSLER (11)
Jak wprowadzic kod do starszego Blaupunkta ACR 20? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.041 seconds

elektroda.pl temat RSS