Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wprowadzic kod??? pomocy


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->jak wprowadzic kod??? pomocy Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
dabis
Poziom 2
Miasto: wrocław
Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
dabis
Poziom 2
Post#1 19 Lut 2005 12:51  Autor tematu   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem za nic nie umiem wprowadzic kodu do radia ford FD2004 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
c280
Poziom 27
Miasto: okolice Bydgoszczy
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 960
Pomógł: 88
Ocena postów: 4
c280
Poziom 27
Post#2 19 Lut 2005 13:10    

jak wprowadzic kod??? pomocy


co masz na wyświetlaczu?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Przemyslaw
Poziom 28
Miasto: Sochaczew
Dołączył: 13 Mar 2003
Posty: 1466
Pomógł: 39
Ocena postów: 15
Przemyslaw
Poziom 28
Post#3 19 Lut 2005 14:01    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


zeby wprowadzic kod, musza migac kreski, jesli swieca caly czas, musisz czekac az radio wpusci (30min do kilku godzin). Jesli jest EE - to masz uszkodzona zawartosc eeproma w radiu. Kod wprowadza sie klasycznie, czyli klawiszami 1-3 wklepujac je do skutku aby na ekranie zobaczyc kod, a zatwierdza klawiszem nastepnym, czyli tutaj "4".

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dabis
Poziom 2
Miasto: wrocław
Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
dabis
Poziom 2
Post#4 19 Lut 2005 17:54  Autor tematu   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


na wyswietlaczu mam 3 kreski ale nie migają:(

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
TYTUS...
Poziom 31
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 01 Wrz 2003
Posty: 1709
Pomógł: 168
Ocena postów: 8
TYTUS...
Poziom 31
Post#5 19 Lut 2005 18:20    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


Skoro kreski nie miogaja to musisz zostawić włączone na jakiś czas który jest uzależniony od ilości błędnie wprowadzonych kodów. Jak zaczna migać to zrób tak jak pisze Przemysław

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
daniel aaa
Poziom 2
Miasto: luton
Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 2
daniel aaa
Poziom 2
Post#6 20 Lut 2005 19:51    

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem radiem philipsa potrzebny kod jak go wisac gdie znalesc model 22dc593/62e

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wprowadzic kod do blaupunkta? (10)
Jak wprowadzic kod?PANASONIC CQ193 (1)
jak wprowadzic kod reno scenic (1)
jak wprowadzic kod do blaupunkt do megane? (7)
jak wprowadzic kod do radia beta cc (2)
jak wprowadzic kod do radia delco cdr500? (1)
CI[T]ROEN - CLARION. PU1561A. jak wprowadzic kod (4)
JAK WPROWADZIC KOD DO MB SOUND 4000 GRUNDIGA (7)
Jak wprowadzic kod do radia od sanochodu CHRYSLER (11)
Jak wprowadzic kod do starszego Blaupunkta ACR 20? (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.115 seconds

elektroda.pl temat RSS