Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

jak wprowadzic kod??? pomocy


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Author
Message
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 2
Location: wrocław

Post#1 Post from the author of the topic 19 Feb 2005 12:51   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem za nic nie umiem wprowadzic kodu do radia ford FD2004 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Feb 2005 12:51   





Back to top
   
c280
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 06 Nov 2004
Posts: 960
Location: okolice Bydgoszczy

Post#2 19 Feb 2005 13:10   

jak wprowadzic kod??? pomocy


co masz na wyświetlaczu?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Feb 2005 13:10   





Back to top
   
Przemyslaw
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 13 Mar 2003
Posts: 1462
Location: Sochaczew

Post#3 19 Feb 2005 14:01   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


zeby wprowadzic kod, musza migac kreski, jesli swieca caly czas, musisz czekac az radio wpusci (30min do kilku godzin). Jesli jest EE - to masz uszkodzona zawartosc eeproma w radiu. Kod wprowadza sie klasycznie, czyli klawiszami 1-3 wklepujac je do skutku aby na ekranie zobaczyc kod, a zatwierdza klawiszem nastepnym, czyli tutaj "4".

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Feb 2005 14:01   





Back to top
   
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 2
Location: wrocław

Post#4 Post from the author of the topic 19 Feb 2005 17:54   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


na wyswietlaczu mam 3 kreski ale nie migają:(

Helpful message? + -

Back to top
   
TYTUS...
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 01 Sep 2003
Posts: 1697
Location: Częstochowa

Post#5 19 Feb 2005 18:20   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


Skoro kreski nie miogaja to musisz zostawić włączone na jakiś czas który jest uzależniony od ilości błędnie wprowadzonych kodów. Jak zaczna migać to zrób tak jak pisze Przemysław

Helpful message? + -

Back to top
   
daniel aaa
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 20 Feb 2005
Posts: 2
Location: luton

Post#6 20 Feb 2005 19:51   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem radiem philipsa potrzebny kod jak go wisac gdie znalesc model 22dc593/62e

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Page 1 of 1
Similar topics
Jak wprowadzic kod do blaupunkta? (10)
Jak wprowadzic kod?PANASONIC CQ193 (1)
jak wprowadzic kod reno scenic (1)
jak wprowadzic kod do blaupunkt do megane? (7)
jak wprowadzic kod do radia beta cc (2)
jak wprowadzic kod do radia delco cdr500? (1)
CI[T]ROEN - CLARION. PU1561A. jak wprowadzic kod (4)
JAK WPROWADZIC KOD DO MB SOUND 4000 GRUNDIGA (7)
Jak wprowadzic kod do radia od sanochodu CHRYSLER (11)
Jak wprowadzic kod do starszego Blaupunkta ACR 20? (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.091 seconds

elektroda.pl topic RSS feed