Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wprowadzic kod??? pomocy


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->jak wprowadzic kod??? pomocy Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
Miasto: wrocław

dabis
Poziom 2
Post#1 19 Lut 2005 12:51  Autor tematu   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem za nic nie umiem wprowadzic kodu do radia ford FD2004 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
c280
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 960
Miasto: okolice Bydgoszczy

c280
Poziom 20
Post#2 19 Lut 2005 13:10    

jak wprowadzic kod??? pomocy


co masz na wyświetlaczu?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Przemyslaw
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 13 Mar 2003
Posty: 1463
Miasto: Sochaczew

Przemyslaw
Poziom 21
Post#3 19 Lut 2005 14:01    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


zeby wprowadzic kod, musza migac kreski, jesli swieca caly czas, musisz czekac az radio wpusci (30min do kilku godzin). Jesli jest EE - to masz uszkodzona zawartosc eeproma w radiu. Kod wprowadza sie klasycznie, czyli klawiszami 1-3 wklepujac je do skutku aby na ekranie zobaczyc kod, a zatwierdza klawiszem nastepnym, czyli tutaj "4".

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
dabis
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 2
Miasto: wrocław

dabis
Poziom 2
Post#4 19 Lut 2005 17:54  Autor tematu   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


na wyswietlaczu mam 3 kreski ale nie migają:(

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
TYTUS...
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 01 Wrz 2003
Posty: 1697
Miasto: Częstochowa

TYTUS...
Poziom 22
Post#5 19 Lut 2005 18:20    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


Skoro kreski nie miogaja to musisz zostawić włączone na jakiś czas który jest uzależniony od ilości błędnie wprowadzonych kodów. Jak zaczna migać to zrób tak jak pisze Przemysław

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
daniel aaa
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 2
Miasto: luton

daniel aaa
Poziom 2
Post#6 20 Lut 2005 19:51    

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem radiem philipsa potrzebny kod jak go wisac gdie znalesc model 22dc593/62e

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wprowadzic kod do blaupunkta? (10)
Jak wprowadzic kod?PANASONIC CQ193 (1)
jak wprowadzic kod reno scenic (1)
jak wprowadzic kod do blaupunkt do megane? (7)
jak wprowadzic kod do radia beta cc (2)
jak wprowadzic kod do radia delco cdr500? (1)
CI[T]ROEN - CLARION. PU1561A. jak wprowadzic kod (4)
JAK WPROWADZIC KOD DO MB SOUND 4000 GRUNDIGA (7)
Jak wprowadzic kod do radia od sanochodu CHRYSLER (11)
Jak wprowadzic kod do starszego Blaupunkta ACR 20? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS