Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



jak wprowadzic kod??? pomocy


  Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service ->jak wprowadzic kod??? pomocy Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
dabis
Level 2
Location: wrocław
Joined: 10 Jan 2005
Posts: 2
dabis
Level 2
Post#1 19 Feb 2005 12:51  Topic author   

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem za nic nie umiem wprowadzic kodu do radia ford FD2004 pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
c280
Level 27
Location: okolice Bydgoszczy
Joined: 06 Nov 2004
Posts: 960
Helped: 88
Post rating: 4
c280
Level 27
Post#2 19 Feb 2005 13:10    

jak wprowadzic kod??? pomocy


co masz na wyświetlaczu?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Przemyslaw
Level 28
Location: Sochaczew
Joined: 13 Mar 2003
Posts: 1466
Helped: 39
Post rating: 16
Przemyslaw
Level 28
Post#3 19 Feb 2005 14:01    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


zeby wprowadzic kod, musza migac kreski, jesli swieca caly czas, musisz czekac az radio wpusci (30min do kilku godzin). Jesli jest EE - to masz uszkodzona zawartosc eeproma w radiu. Kod wprowadza sie klasycznie, czyli klawiszami 1-3 wklepujac je do skutku aby na ekranie zobaczyc kod, a zatwierdza klawiszem nastepnym, czyli tutaj "4".

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
dabis
Level 2
Location: wrocław
Joined: 10 Jan 2005
Posts: 2
dabis
Level 2
Post#4 19 Feb 2005 17:54  Topic author   

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


na wyswietlaczu mam 3 kreski ale nie migają:(

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
TYTUS...
Level 32
Location: Częstochowa
Joined: 01 Sep 2003
Posts: 1709
Helped: 168
Post rating: 12
TYTUS...
Level 32
Post#5 19 Feb 2005 18:20    

Re: jak wprowadzic kod??? pomocy


Skoro kreski nie miogaja to musisz zostawić włączone na jakiś czas który jest uzależniony od ilości błędnie wprowadzonych kodów. Jak zaczna migać to zrób tak jak pisze Przemysław

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
daniel aaa
Level 2
Location: luton
Joined: 20 Feb 2005
Posts: 2
daniel aaa
Level 2
Post#6 20 Feb 2005 19:51    

jak wprowadzic kod??? pomocy


mam problem radiem philipsa potrzebny kod jak go wisac gdie znalesc model 22dc593/62e

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> jak wprowadzic kod??? pomocy
Page 1 of 1

Similar topics to jak wprowadzic kod??? pomocy

Jak wprowadzic kod do blaupunkta? (10)
Jak wprowadzic kod?PANASONIC CQ193 (1)
jak wprowadzic kod reno scenic (1)
jak wprowadzic kod do blaupunkt do megane? (7)
jak wprowadzic kod do radia beta cc (2)
jak wprowadzic kod do radia delco cdr500? (1)
CI[T]ROEN - CLARION. PU1561A. jak wprowadzic kod (4)
JAK WPROWADZIC KOD DO MB SOUND 4000 GRUNDIGA (7)
Jak wprowadzic kod do radia od sanochodu CHRYSLER (11)
Jak wprowadzic kod do starszego Blaupunkta ACR 20? (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.082 seconds