Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Shockwave - wtyczka shockwave nie odpowiada...


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Shockwave - wtyczka shockwave nie odpowiada...
Autor
Wiadomość
minusplus
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 06 Cze 2012
Posty: 31
Miasto: gdansk

Post#1 Post autora tematu 18 Mar 2013 23:30   

Shockwave - wtyczka shockwave nie odpowiada...


Witam
Pewnie nie jeden się z tym spotkał...

Czyli. . od czasu do czasu podczas używania dwóch youtube na raz lub youtuba
i jakiejś gierki na facebooku itd wyskakuje mi komunikat u góry na żółtym pasku,
ze "wtyczka shockwave nie odpowiada.. i pyta czy ją wyłączyć. Raz się zdaża to częściej raz zadziej,
nie wiem czy jest na to jakaś reguła, ale już mnie to irytuje. Od duższego czasu
próbowałem już paru rzeczy typu (wyłączyć wtyczkę flash w Chrome-plugin, czy usunąć shockwave),
ale pomagają tylko na chwile albo wogule.

Ma ktoś może na to jakiś lepszy sposób? z góry dzięki.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Mar 2013 23:30   





Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Shockwave - wtyczka shockwave nie odpowiada...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
google chrome - Częsta awaria Shockwave Flash (24)
Firefox plugin Adobe Shockwave Player 11.6.4.634 (8)
Shockwave: "This application requires an Xtra... (2)
x-shockwave-flash-gdzie to mogę znaleźć (5)
Problem z kamerką i shockwave flash (1)
Zapisywanie dokumentów Shockwave (4)
Firefox 22.0 Flash/YT - Wtyczka Shockwave Flash i Youtube (5)
Po komunikacie wtyczka Shockwave Flash uległa awarii komputer się wyłącza (12)
Serwer DSL nie odpowiada. Router Cerberus p6361. Wi-Fi nie działa. (4)
Linksys ADSL2Mue nie odpowiada, nie można go zresetować. (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS