Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.
Autor
Wiadomość
habrozaurus
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2950

Post#1 Post autora tematu 20 Mar 2013 17:08   

Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Witam.
Potrzebuję gniazdo ładowania do tego modelu, z czego innego będzie pasować, ewentualnie, jak tego szukać ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Mar 2013 17:08   





Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2809
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#2 20 Mar 2013 20:22pomocny post - solucja   

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


W moim podpisie masz link.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Mar 2013 20:22pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
habrozaurus
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2950

Post#3 Post autora tematu 30 Mar 2013 03:27   

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Dziękuję za pomoc :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
goclever navio 500 - brak ładowania - chyba brakuje elementu na płytce (2)
GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak? (1)
GoClever Navio 405 - Oprogramowanie (11)
GoClever Navio 400 PL wgrywanie automapy (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS