Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware ->Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2924

habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Post#1 Post autora tematu 20 Mar 2013 16:08   

Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Witam.
Potrzebuję gniazdo ładowania do tego modelu, z czego innego będzie pasować, ewentualnie, jak tego szukać ?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 20 Mar 2013 16:08   



Powrót do góry
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2919
Miasto: Zielona Góra

koala106
Poziom 23
Post#2 20 Mar 2013 19:22pomocny post - solucja   

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


W moim podpisie masz link.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 20 Mar 2013 19:22pomocny post - solucja   



Powrót do góry
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2924

habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Post#3 Post autora tematu 30 Mar 2013 02:27   

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Dziękuję za pomoc Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
goclever navio 500 - brak ładowania - chyba brakuje elementu na płytce (2)
GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
Goclever navio 500, 705 cam (3)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)
GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak? (1)
GoClever Navio 505 - nawigacja GoClever Navio 505 ekran startowy (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS