Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware ->Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Akcesoria GPS
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2930
Pomógł: 166
Ocena postów: 1
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Post#1 20 Mar 2013 16:08  Autor tematu   

Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Witam.
Potrzebuję gniazdo ładowania do tego modelu, z czego innego będzie pasować, ewentualnie, jak tego szukać ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
koala106
Poziom 37
Miasto: Zielona Góra
Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 3371
Pomógł: 340
Ocena postów: 96
koala106
Poziom 37
Post#2 20 Mar 2013 19:22Pomocny post    

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


W moim podpisie masz link.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Dołączył: 02 Maj 2004
Posty: 2930
Pomógł: 166
Ocena postów: 1
habrozaurus
Warunkowo odblokowany
Post#3 30 Mar 2013 02:27  Autor tematu   

Re: Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.


Dziękuję za pomoc :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
goclever navio 500 - brak ładowania - chyba brakuje elementu na płytce (2)
GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
Goclever navio 500, 705 cam (3)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)
GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak? (1)
GoClever Navio 505 - nawigacja GoClever Navio 505 ekran startowy (5)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.097 seconds

elektroda.pl temat RSS