Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software ->TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#1 16 Kwi 2013 13:52  Autor tematu   

TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Jakiś czas temu - 3-4 tyg - dałem w prezencie ten tablet i pojawił się następujący problem widoczny poniżej
TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie
wygląda na zawieszenie programu gdyż nie można przejść do ekranu logowania by narysować wzór. Natomiat z powodu braku Wi-Fi\internetu nie można zalogować się przez google.
W związku z tym mam pytanie czy można przejść do ekranu logowania umożliwiającego narysowanie wzóru, ewentualnie czy jest możliwość włączenia Wi-Fi w tablecie.
Tryb Android system recovery jest bezużyteczny, gdyż nie mogę wybrać opcji wipe data\factory reset [może ktoś wie jak?]
TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Eidems
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Konin
Dołączył: 11 Sie 2009
Posty: 1146
Pomógł: 58
Ocena postów: 9
Eidems
Poziom 21
Post#2 16 Kwi 2013 18:59    

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Gwarancja?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#3 16 Kwi 2013 19:15  Autor tematu   

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Jest praktycznie nowy - więc ma gwarancję, minusy takiego rozwiązania to wysyłka do sklepu, czas. Jeśli nie będzie innego rozwiązania to prawdopodobnie wyślę.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
artaa
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 9373
Pomógł: 928
Ocena postów: 21
artaa
Poziom 26
Post#4 16 Kwi 2013 20:22    

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Dra98 napisał:
nie mogę wybrać opcji wipe data\factory reset [może ktoś wie jak?]

A zgodnie z opisem na ekranie, nie działa?

Volume +/-

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#5 16 Kwi 2013 20:40  Autor tematu   

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


artaa napisał:
Volume +/-

Nie ma tych przycisków ten tablet - tylko wyłącznik, reset i home, więc nawigacja w recovery u mnie leży.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
artaa
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 9373
Pomógł: 928
Ocena postów: 21
artaa
Poziom 26
Post#6 16 Kwi 2013 20:42    

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


No to kicha...
A wciskanie home nie przesuwa?, wybór zatwierdza się włącznikiem.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#7 16 Kwi 2013 20:45  Autor tematu   

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


artaa napisał:
A wciskanie home nie przesuwa?

Niestety.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
artaa
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 9373
Pomógł: 928
Ocena postów: 21
artaa
Poziom 26
Post#8 16 Kwi 2013 20:47Pomocny post    

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Zadzwoń /napisz do P.
Mają softy do innych,
http://www.pentagram.pl/wsparcie_techniczne/tablety_pc/tab_8_4_p5343
może dadzą i do 8,3.

Temat powinien być tu:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewforum.php?f=396
może ktoś Ci pomoże.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#9 16 Kwi 2013 20:58  Autor tematu   

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Dzięki jutro spróbuję, jeszcze wyczerpię baterię może sam włączy Wi-Fi lub ekran przy następnym uruchomieniu.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
ikkunjac
Poziom 6
Poziom 6
Miasto: Dzierżoniów
Dołączył: 04 Maj 2007
Posty: 16
ikkunjac
Poziom 6
Post#10 09 Maj 2013 14:58    

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Cześć, i kontaktowałeś się może z Pentagramem? Mam ten sam problem ze zrobieniem Wipe w tym modelu.

Pozdrawiam
Jacek

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Dra98
Poziom 24
Poziom 24
Dołączył: 07 Wrz 2009
Posty: 4083
Pomógł: 373
Ocena postów: 106
Dra98
Poziom 24
Post#11 31 Maj 2013 17:34  Autor tematu   

Re: TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie


Ten model wybrałem niezbyt szczęśliwie - patrząc z perspektywy - do wielu są obrazy systemu - http://download.pentagram.eu/index.php?dir=pl%2Fsterowniki%2Ftablet_pc%2F do tego nie, pomoc techniczna również pozostawia trochę [oględnie mówiąc] do życzenia.
Udało mi się go przywrócić do ustawień fabrycznych.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> TAB 8.3 - Tablet Pentagram 8.3 Dual Core - logowanie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 500 + Pentagram TAB 7.5 Dual Core IPS, połączenie internetowe. (6)
Pentagram tab 7.6 - Czy wie ktoś jak rozebrać tablet pentagram tab 7.6 (2)
tablet Pentagram TAB 7.5 - Brak możliwości skopiowania filmu z PC na Tablet (3)
PENTAGRAM Tab 7.3 Dual - Po upadku (7)
Tablet Pentagram tab 8.0 Wyskakujący napis (3)
pentagram tab 8.1-tablet sie sam resetuje po wyłączeniu. (2)
Tablet Pentagram Tab 10 [P5333] a modem 3g HUAWEI E-353 CE-0682 (1)
Tablet Pentagram Tab 7 nie włącza się po 2 miesięcznym nieużywaniu (4)
pentagram 8.3 dual core androi - skype- nie slysze rozmowcy (2)
Pentagram Tab 7.6 - Pentagram Tab 7.6 - Podłączenie Huawei E173 (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.045 seconds

elektroda.pl temat RSS