Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Autor
Wiadomość
leszekmzz
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 30 Gru 2012
Posty: 2
Miasto: ryd

Post#1 Post autora tematu 18 Kwi 2013 20:58   

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Witam wgrałem Am 6.12 na kartę SD do NAVIA 432 AM odpala działa parę minut i zawiesza się z komunikatem brak pamięci operacyjnej. Można coś na to poradzić?
A jeśli nie to proszę o poradę co kupić za sprzęt .
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Kwi 2013 20:58   





Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2810
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#2 18 Kwi 2013 21:37   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Kup sprzęt, który ma 128 MB RAM - np większość Mio z serii S lub nowsze Modecomy, Navroady.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Kwi 2013 21:37   





Powrót do góry
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 39

Post#3 21 Maj 2013 17:29   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Automapa ma menu do pamięci. Nie da się tam podregulować suwaczkiem?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Maj 2013 17:29   





Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2810
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#4 21 Maj 2013 20:05   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Nie zwiększysz suwakiem pamięci w urządzeniu do wartości więcej niż masz w urządzeniu - droga do nikąd.
Powrót do góry
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 39

Post#5 21 Maj 2013 20:08   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Myślałem, raczej o ograniczeniu ramu dla automapy. Potestuję u siebie i dam znać, bo też mi się najnowsza wywala.
Powrót do góry
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 39

Post#6 31 Lip 2013 20:40   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Ustawiłem limity pamięci na:
max pamięć na dane 7MB
max pamięć na punkty użytkownika 1MB
Przejechałem już sporo kilometrów i nie ma z automapą problemów.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Strona 1 z 1
Podobne tematy
AutoMapa 6.7 EU + Navia 2008 - nie działa w żaden sposób (7)
Navia NV45 nie włącza się, nie działa (2)
Navia NV45-nie widzi karty pamięci (3)
NAVIA NV45 nie czyta karty pamięci (2)
navia nv45 nie widzi karty pamięci (3)
Odblokowanie Navia 432, wgranie map. Windows Vista 64 bity. (1)
Odblokowanie nawigacji z biedronki Navia 432 (1)
Nie uruchamia się -Navia nv 432 (3)
Navia 2. Przypadkowy reset pamięci (7)
Navigacja Navia Nv33 gniazdko po kartą pamięci. (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.11 seconds

elektroda.pl temat RSS