Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Author
Message
leszekmzz
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 30 Dec 2012
Posts: 1
Location: ryd

Post#1 Post from the author of the topic 18 Apr 2013 20:58   

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Witam wgrałem Am 6.12 na kartę SD do NAVIA 432 AM odpala działa parę minut i zawiesza się z komunikatem brak pamięci operacyjnej. Można coś na to poradzić?
A jeśli nie to proszę o poradę co kupić za sprzęt .

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Apr 2013 20:58   





Back to top
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 24 Nov 2005
Posts: 2909
Location: Zielona Góra

Post#2 18 Apr 2013 21:37   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Kup sprzęt, który ma 128 MB RAM - np większość Mio z serii S lub nowsze Modecomy, Navroady.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Apr 2013 21:37   





Back to top
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 24 May 2004
Posts: 39

Post#3 21 May 2013 17:29   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Automapa ma menu do pamięci. Nie da się tam podregulować suwaczkiem?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 May 2013 17:29   





Back to top
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 24 Nov 2005
Posts: 2909
Location: Zielona Góra

Post#4 21 May 2013 20:05   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Nie zwiększysz suwakiem pamięci w urządzeniu do wartości więcej niż masz w urządzeniu - droga do nikąd.

Helpful message? + -

Back to top
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 24 May 2004
Posts: 39

Post#5 21 May 2013 20:08   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Myślałem, raczej o ograniczeniu ramu dla automapy. Potestuję u siebie i dam znać, bo też mi się najnowsza wywala.

Helpful message? + -

Back to top
   
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 24 May 2004
Posts: 39

Post#6 31 Jul 2013 20:40   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Ustawiłem limity pamięci na:
max pamięć na dane 7MB
max pamięć na punkty użytkownika 1MB
Przejechałem już sporo kilometrów i nie ma z automapą problemów.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Page 1 of 1
Similar topics
Navia Nv 432 - brak połączenia nawigacji z PC przez USB (2)
Nie uruchamia się -Navia nv 432 (3)
NAVIA nv 432 - Nie widzi mapy (2)
Odblokowanie nawigacji z biedronki Navia 432 (1)
Navia nv 432 - Loteryjnie załącza się (3)
Odblokowanie Navia 432, wgranie map. Windows Vista 64 bity. (1)
navia nv45 nie widzi karty pamięci (3)
NAVIA NV45 nie czyta karty pamięci (2)
Navia NV45-nie widzi karty pamięci (3)
Navia NV45 nie włącza się, nie działa (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.05 seconds

elektroda.pl topic RSS feed