Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware ->navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
leszekmzz
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 30 Gru 2012
Posty: 1
Miasto: ryd

leszekmzz
Poziom 1
Post#1 Post autora tematu 18 Kwi 2013 20:58   

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Witam wgrałem Am 6.12 na kartę SD do NAVIA 432 AM odpala działa parę minut i zawiesza się z komunikatem brak pamięci operacyjnej. Można coś na to poradzić?
A jeśli nie to proszę o poradę co kupić za sprzęt .

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 3043
Miasto: Zielona Góra

koala106
Poziom 23
Post#2 18 Kwi 2013 21:37   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Kup sprzęt, który ma 128 MB RAM - np większość Mio z serii S lub nowsze Modecomy, Navroady.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 44

robertus00
Poziom 9
Post#3 21 Maj 2013 17:29   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Automapa ma menu do pamięci. Nie da się tam podregulować suwaczkiem?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 3043
Miasto: Zielona Góra

koala106
Poziom 23
Post#4 21 Maj 2013 20:05   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Nie zwiększysz suwakiem pamięci w urządzeniu do wartości więcej niż masz w urządzeniu - droga do nikąd.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 44

robertus00
Poziom 9
Post#5 21 Maj 2013 20:08   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Myślałem, raczej o ograniczeniu ramu dla automapy. Potestuję u siebie i dam znać, bo też mi się najnowsza wywala.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
robertus00
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Maj 2004
Posty: 44

robertus00
Poziom 9
Post#6 31 Lip 2013 20:40   

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Ustawiłem limity pamięci na:
max pamięć na dane 7MB
max pamięć na punkty użytkownika 1MB
Przejechałem już sporo kilometrów i nie ma z automapą problemów.

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Navia Nv 432 - brak połączenia nawigacji z PC przez USB (2)
Nie uruchamia się -Navia nv 432 (3)
NAVIA nv 432 - Nie widzi mapy (2)
Odblokowanie nawigacji z biedronki Navia 432 (1)
Navia nv 432 - Loteryjnie załącza się (3)
Odblokowanie Navia 432, wgranie map. Windows Vista 64 bity. (1)
navia nv45 nie widzi karty pamięci (3)
NAVIA NV45 nie czyta karty pamięci (2)
Navia NV45-nie widzi karty pamięci (3)
Navia NV45 nie włącza się, nie działa (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.067 seconds

elektroda.pl temat RSS