Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


  Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware ->navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
leszekmzz
Level 1
Location: ryd
Joined: 30 Dec 2012
Posts: 1
leszekmzz
Level 1
Post#1 18 Apr 2013 20:58  Topic author   

navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Witam wgrałem Am 6.12 na kartę SD do NAVIA 432 AM odpala działa parę minut i zawiesza się z komunikatem brak pamięci operacyjnej. Można coś na to poradzić?
A jeśli nie to proszę o poradę co kupić za sprzęt .

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
koala106
Moderator Mobilne
Location: Zielona Góra
Joined: 24 Nov 2005
Posts: 3609
Helped: 365
Post rating: 202
koala106
Moderator Mobilne
Post#2 18 Apr 2013 21:37    

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Kup sprzęt, który ma 128 MB RAM - np większość Mio z serii S lub nowsze Modecomy, Navroady.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
robertus00
Level 10
Joined: 24 May 2004
Posts: 44
Post rating: 3
robertus00
Level 10
Post#3 21 May 2013 17:29    

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Automapa ma menu do pamięci. Nie da się tam podregulować suwaczkiem?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
koala106
Moderator Mobilne
Location: Zielona Góra
Joined: 24 Nov 2005
Posts: 3609
Helped: 365
Post rating: 202
koala106
Moderator Mobilne
Post#4 21 May 2013 20:05    

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Nie zwiększysz suwakiem pamięci w urządzeniu do wartości więcej niż masz w urządzeniu - droga do nikąd.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
robertus00
Level 10
Joined: 24 May 2004
Posts: 44
Post rating: 3
robertus00
Level 10
Post#5 21 May 2013 20:08    

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Myślałem, raczej o ograniczeniu ramu dla automapy. Potestuję u siebie i dam znać, bo też mi się najnowsza wywala.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
robertus00
Level 10
Joined: 24 May 2004
Posts: 44
Post rating: 3
robertus00
Level 10
Post#6 31 Jul 2013 20:40    

Re: navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej


Ustawiłem limity pamięci na:
max pamięć na dane 7MB
max pamięć na punkty użytkownika 1MB
Przejechałem już sporo kilometrów i nie ma z automapą problemów.

Helpful post? + +1
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware -> navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej
Page 1 of 1

Similar topics to navia 432 - AM 6.12 nie działa brak pamięci operacyjnej

Navia Nv 432 - brak połączenia nawigacji z PC przez USB (2)
Nie uruchamia się -Navia nv 432 (3)
NAVIA nv 432 - Nie widzi mapy (2)
Odblokowanie nawigacji z biedronki Navia 432 (1)
Navia nv 432 - Loteryjnie załącza się (3)
Odblokowanie Navia 432, wgranie map. Windows Vista 64 bity. (1)
navia nv45 nie widzi karty pamięci (3)
NAVIA NV45 nie czyta karty pamięci (2)
Navia NV45-nie widzi karty pamięci (3)
Navia NV45 nie włącza się, nie działa (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops