Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje


  Main Page -> Forum Index -> Beginner Science ->Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
DolarPoland
Level 9
Location: Radom
Joined: 15 May 2006
Posts: 7
DolarPoland
Level 9
Post#1 06 May 2013 22:21  Topic author   

Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje


Witam.
Jestem posiadaczem słuchawek bezprzewodowych Panasonic model RP-WF940H
Do słuchawek dołączona jest stacja dokująca RP-WF940T co widać na zdjęciach.
Zakupiłem akumulatorki do tych słuchawek. W standardzie były to akumulatorki philips niklowo-metalowodorkowe Ni-Mh HHR-4AGE/2B 800 mAh.
Obecnie mam nowe akumulatorki AAA panasonic 750 mAh HHR-4MVE.

Problem polega na tym iż w instrukcji jest napisane że baterie powinny się ładować w momencie wyłączenia słuchawek i odłożenia ich na stacje dokującą - powinna zapalić się zielona dioda.
Nic takiego się nie dzieje - tym samym słuchawki się nie ładują.

Czy i jak można to naprawić ?
Posiadam miernik, umiem się nim posługiwać.
Poniżej zamieszczam zdjęcia słuchawek jak i układu wewnątrz.
Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje

Bardzo proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
DolarPoland
Level 9
Location: Radom
Joined: 15 May 2006
Posts: 7
DolarPoland
Level 9
Post#2 16 May 2013 01:19  Topic author   

Re: Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje


Ktoś pomoże ?

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Beginner Science -> Panasonic RP-WF940T stacja dokująca nie ładuje
Page 1 of 1



Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.064 seconds